Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda, voni ti vaši dnešní novináři nějak neuměj počítat.Těch Rasochou zblblejch protestantů už byla asi jenom stovka.Ostatní byli čumilové a zbytek prý byli novináři ,který prej nemaj do čeho píchnout ,protože "strejček Sam" zařídil, že je to u nás "al right".A taky strejda Schwarzenberk, ten tomu dal tim svým prohlášením že:"Politik nemá podléhat nátlaku a hlasu ulice".Tím toho "demokrata" Rasochu značně znevěrohodnil, a troufám si tvrdit, že z něj udělal blbce!Teda císař pán a Žižka byli taky Češi, těm sem rozumněl, ale vám, současní Češi ,našinec jaksi rozumí dosti těžko.Jsem z toho ňákej celej divnej a tak si du dát kontušovku."Škoda, že nemůžu poslat hlt tomu Rasochovi, určitě by mu to pomohlo zlepšit jeho asi hodně poničený trávení!
    • Kdyby stovka... Já jich napočítal jenom 25. Kdyby jich byla ta stovka, fotograf by si přece nenechal ujít zabrat to všechno, aby to vypadlo více "masově". Vždyť je to jen pár blbečků, asi zaplacených, jinak by na to kašlali, jako všichni ostatní...
  • Nějak se těm studentům a učitelům výsledek demokratických voleb zajídá *1* *1* *1* *1*
  • Tato akce dojde do dějin jako důkaz, že blbost je nezničitelná a věčná.Paradoxem ovšem je ,že její organizátoři by měli být elitou národa.Nebudou,pokud nedostanou rozum a nechají sebou dále manipulovat ,získají trvalou pověst přihlouplého stádečka, zmanipulovaného novododobým neofašistou, který, když se nedokázal zviditelnit jako dobrý kantor, snažil se o to pomocí primitivního antikomunismu hraničícího s fašismem.Ale pozor jednoho takového již tu máme.Sedí V Senátu, a od té doby, co komouši téměř vyhráli krajské volby prý trpí chronickým průjmem!
  • Když tak sleduji tuto diskuzi tak se skoro divím, kolik lidí prahne po návratu komunistů. Mezi nimi je dost těch, kteří na náměstích v roce 1989 cinkali klíči. Po 23 letech zapomněli a obrací se k tomu co zavrhli. Chceme to zpět ale jen něco. Někdejší ceny a dnešní platy atd.
    Již před 5 lety jsem říkal že by byl potřebný návrat komunistů aby opět lidé viděli co je komunismus zač. A oni se vrátí a bude mela. Ti co chtějí jejich návrat se budou držet za hlavu, protože nevíme co chceme. Přečtěte si jejich program a nechte si ho přeložit co jednotlivá hesla znamenají..../třídní rovnoprávnost - měna, zaměstnanost - vytvoření nepotřebných pracovních míst - na úřadu práce nikdo nebude ale podporu budou brát ve formě platu u nějakého komunistou vedeného podniku takže zase ze státního ale vyřešili jsme nezaměstnanost. Všichni pracovali, ale nikde nic nebylo. Vyřešení bytové politiky - kdo má nadměrné metry dostane nájemníka, bezplatné zdravotnictví - žádné drahé léky ze zahraničí ale jeden nebo dva ty nejlevnější a že mají vedlejší účinky tvůj problém máš to zadarmo, bypass každému zapomeňte....atd
    A že si budeme moct říkat co chceme, donašeči jsou stále aktivní tomu věřte a již teď připravují na třídní nepřátele složky sám jsem tomu nevěřil ale jeden z mého okolí se prokecnul když byl trochu připitý a začal se vytahovat. Donášel před rokem 89 a někdo ho teď kontaktoval aby se zase dobře díval kolem sebe, že to bude potřeba.Takže abychom opravdu prozřeli, musí se komunismus vrátit. Ale pak již revoluce nebude sametová a budou mrtví na obou stranách. Pravdu nemám, ale na má slova dojde.
    • Zapomínáte na to,že vrátit se před rok 1989 není možné.SSSR neexistuje a tak není podpora jiných komunistu.A co se zlepšilo?Fronty jsou stejný na jídlo jako dřív,hlavně když je v akci v marketech.Za vše se platí a není žádná jistota.Je mi 45 let a volil jsem Ksčm,protože pravice nás okrádá a ožebračuje.Takhle si to nikdo nepředstavoval.
    • Ale no tak. Moc se díváš na Novu *1* *1* *1*
  • Pro tuto zemi je nejrozumnější hrabivé kněžské oblbovatele,na katovských mučírnách,vymlátit do posledního.Nebudou kněží,tak se také nebudou platit restituce.To je nejrozumnější co s tou církevní bandou je třeba udělat.
  • ERA (anonym)

    To chce jako demonstraci proti demokracii která je zde plně rozvinuta krvavě potlačit. Profesory a rodiče, kteří jsou v tomto nedemokratickém gestu namočeni, pak na náměstí narazit na kůl pro výstrahu, jak má demokracie vypadat Podobným děkují disidenti, že tu můžou nerušeně krást a nepřímo vraždit už 23 let.
  • Za hranice všedních dní, vykopat bolševiky!
    • To chce jako demonstraci proti demokracii která je zde plně rozvinuta krvavě potlačit. Profesory a rodiče, kteří jsou v tomto nedemokratickém gestu namočeni, pak na náměstí narazit na kůl pro výstrahu, jak má demokracie vypadat *16* Podobným děkují disidenti, že tu můžou nerušeně krást a nepřímo vraždit už 23 let.
      • Omlouvám se to není reakce na toho modrofialového krypla *11*
    • To by tam nebyl nikdo z ods, top 09 .... *16*
  • Nyní už vím na co budou peníze z církevních restitucí budou podporovat každou činnost zaměřenou proti demokracii a hlavně proti levici. Vidět je to u církevního gymnásia ostatním to nevadí. Já bych je nechal stávkovat do alelujá jak se v náboženství učí.
  • Už aby mrzlo, aby těm děckám ty snople přimrzly k hubě.
  • Pro ERA.Pokud vím,tak každý se neválí na lavičce a nefetuje.I ty zákony byli nastaveny tak děravé,aby šlo národ Čechů přes droky postupně zničit,aby tradíční území Čechů mohly obsadit jiné národnosti.proto je třeba všechny straníky stran,které zde po komunistech vládli a chovali se jako vlastizrádné organizace,odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.
    • Na čí straně jste byl vy, s tím vaším bejkovcem čoveče? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit