Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V USA se střílejí pořád jako zajíci na honu, pochytil to od nich!!
  • A Jen ti, kdo opravdu věděli jak přemýšlet, viděli jaká snůška lží je křesťanství - toto nejbrutálnější a nejvražednější ze všech náboženství"
    - Světlana Levašov
  • Církevní restituce,
    Bůh byl stvořen lidmi a vychází z jasného aspektu,který je vyvolán tím,že realita je složitější,než je sto lidský mozek pochopit v souvislosti,všechna naše filosofická zjištění a konstrukce jsou pouhé útržky a fragmenty reality,jsou namíchány skutečnosti faktické i mylné.Lidská mysl má v případě překročení hranice pochopení vyvinutý obranný mechnismus je jím takové to metafyzično,záhadno při vyslovení slova jako bůh,smrt,nekonečno....Tohoto využili různí,nejprve jedinci,kteří se snažili vykládat něco co nelze ověřit,ani dokázat a vzhledem k tomu,že našli, široký okruh posluchačů a posléze i stoupenců,vznikl kolem všeho postupně,řečeno dnešní terminologií byznys.(v dnešní době vidíme stejný efekt na různých kartářích a věštcích,kteří nalézají dostatek obětí k odsávání jejich prostředků/uspokojování potřeb metafyzična, který osádce lodi zvaná církev zajistila pohodlný život a pěkný příjem,vše je vidět na venkově kdy mnohdy přebubřelé kostely(neodmítám jejich architektonickou hodnotu)v kontrastu s malými domky vesničanů.Je to v podstatě nacucaný parazit na vyhublém těle své oběti.Tento parazit postupně infiltroval společensko mocenskou-organizaci,nebylo to nic složitého,neboť se obojí vyvíjelo současně,církev se stala nedílnou složkou společnosti a její chapadla se napojila na důležité ci vyznamné lokace,začala kontrolovat,narození člověka(křest)spojení dvou jedinců(svatba)i smrt.Tzv bůh začal kontrolovat lidskou společnost,tak jako virus kontroluje buňku,kterou napadl,náboženské učení začalo kontrolovat i mozky svých obětí,například vyvolání pocitu viny,za věc tak přirozenou jako je pohlavní pud...tragické je ,že i v dnešní společnosti,zůstávají zakotveny a jsou přijímány pravidla,že hodnoty,které jsou pouze pasteveckými psy,které mají sehnat stádo oveček dohromady,rozuteklé ovečky jsou,přece těžko ovladatelné,tyto tzv,memy fungují v sociálním mechnismu a ovlivňují dění ve společnosti.Zkrátka církev,náboženství,bůh a různí vykladači jsou,sociální nemocí,virem,parazitem. Co to je víra??? Otroctví ducha,kdo uvěřil podlehl nemoci. Co to je láska???Pouze emise chemických látek v mozku,za účelem splnění nějakého účelu. Co to je naděje???Blud mýtus,křečovitý stav mysli,utkvění na nějakém požadavku,například slib posmrtné existence v edenu,ideální nelze ověřit stejně jako zpochybnit,nelze dokázat podvod!!Bůh?????jedná se o největší podvod v dějinách existence lidstva,civilisace, rafinováná loupež za bílého dne!!
  • Tak toto by se v Severní Koreji nestalo. Ať žije Kim Čong Un!!!!!! *14*
  • Nám ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun se poněkud nezdá sebejisté tvrzení, že každý, kdo zvedne zbrań proti svým kolegům je ihned trpící psychickými poruchami. Co když už mu lezlo krkem neustále obviňování KLDR z všeho možného a stejně se po půlroce vždy přijde na to, že to byla prachsprostá kapitalisticko-pravičácká lež (poprava Kimova strýce a pod.). Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že se ta historie a spolu s ní i současnost pěkně překrucuje. Kdysi to byla socialistická propaganda a dnes to je marketing a PR ale účel je stejný . zakrýt nějaké svinstvo a pokud to jde, tak z toho udělat ještě oslavu..."! A měl synek jako vždy absolutní recht...!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit