Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši občané nepochopili smysl církevních restitucí.To je velice vtipně vyrobená kamufláž.Nechám stranou fakt,že církve v podstatě o nic okradeny nebyly.Stejně všechno dříve nakradly.Ty darované miliardy jsou jen na oko.S takovými prostředky nebudou církve umět hospodařit.Část okamžitě poputuje do Vatikánu,který má už velký finanční deficit.Holt uplácení pedofilních skutků něco stojí a nastolování katolické církve a moci ve světě také.Nehledě k faktu,že mají nyní zablokované účty u Italských bank pro praní špinavých peněz.Naše restituce se jen přelejí částečně do politických stran,které restituce schválili.ODS,TOP09 a LIDEM.Pokud se z celkové částky odlifrují například tři miliardy,tak to církve ani nepoznají,ale podpora vlastních nespokojených voličů to bude veliká.Podplácení propagace a neřejného mínění,peníze nejsou nikde vedené.To bude veselé vládnutí.Má to Kalousek s knížetem,Nečasem a Karolínou dobře vymyšlené. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • je to banda zlodějů,je nejvyšší čas aby táhli a ODS pokud ji povede neschopný Nečas zanikne docela.Tuto stranu jsem neměl nikdy rád,vzešla z občanského fora,kam vstupovali sami lempli a nefachčenka.Divím se,že někteří něco takového volí,ale jsou to spíše zazobanci a podnikatelé,které tato strana také podporuje a na střední vrstvu obyvatel nedbá,nebo je okráda kde může.
      • NE, tato strana založená Tuneldědkem je zlodějskou stranou od začátku a jako MEMENTO, pro další generace občanů by tu měly být aby si to všichni stále připomínali.
        Oni stejně založí novou s jiným názvem a se stejnými praktikami.
        Odhaduji to podle posledních zpáv, že by to mohla být nějaká NÁRODNÍ (nacionální česká).
        *2*
  • Doufám, že slušní lidé nezapomenou u voleb, co provedli se státem a s občany tyto strany ODS,TOP 09, VV a samozvanci lidem. Je jasné , že grázlové a ti co mají strach je budou volit. Stejně je budou volit i slepí a hluší občané, kteří nemají vlastní názor na věc a nechají se ovlivňovat různými médii a lidmi. Měli by volit menší zlo, jako se to stalo u volby presidenta. Pokud nevyhraje pravice, tak budou chtít docílit zrušení výsledků demokratických voleb. To se v současnosti děje, kdy zastánci demokracie, když prohrají, tak se chtějí nedemokraticky domáhat neplatnosti a jiných ústupků. Jsou proti totalitě, ale chovají se hůř než komouši. Zároveň je nedemokratické, když je někomu někdo vnucován, pod pohrůžkou násilí a jinak. To nemá s demokracií nic společné.
    Nebo, že by demokracie byla jen zástěrkou k ovládání, likvidaci lidí a přivlastňování si jejich majetku?
    • Budu volit toho kdo mi dá větší porci guláše a plnější pivo HA HA HA Na ideologii kašlu a je mi jedno zda to bude pravičák nebo leničák
    • Levicová totalita byla schopna postupného vývoje a přechodu od totality k demokracii. Pravicová demokracie je schopna jediného vývoje a přechodu od demokracie k totalitě. A to by pro naprostou většinu lidí byla jiná totalita, než ta, co za reálného socialismu praktikovala pracovní povinnost, školství a zdravotnictví bezplatné. Byla to totalita bez pláče a studu starých paní v lékárnách, že nemají na léky. V myšlení pravičáků nahrazuje bezhohlednost, nízká inteligence a absence objektivní soudnosti, empatii a inteligenci.
      • Bože, a zase kecáš a kecáš. A ještě k tomu někdo napíšeš "velice dobře napsáno" *1* *1*
      • velice dobře napsáno *3*
  • Důvěra lidu se lehce ztrácí, ale těžko získává zpět. Lidé jen často naletí, jako v případě VV, kde očekávali změny, dočkali se korupce...VV po rozdělení se nyní snaží získat zpátky důvěru a je najednou opozicí, ale stejně v průzkumech neposiluje. VV je totiž hlavním viníkem celého marasmu tím, že dinosaurům celé dva roky všechno poslušně odkývávala. A to jim voliči nezapomenou, ani kdyby začali nosit andělská křídla. Když mohli potopit tuhle vládu, tak to pro "30 stříbrných", jako Jidáš neudělali a dočkali se sami, že je jejich chlebodárci vykopli...A nyní jim to potrvá pěkně dlouho a hodně ztuha, spíše se mohou rozpustit...Nu a totéž potká i ODS !!!
  • Myslím si, že trojsebrance nepomůže ani svěcená voda, kterou obdrželi za okradení daň. poplatníků fenoménem zvaným církevní restituce.
    • Co naše armáda jak pomáhá občanům a kolik nás to stojí ? *11*
    • Já jako daňový poplatník se necítím okrade církevními restitucemi. Naopak je správné, že o církevní památky, církevní školy, sirotčince, starobince atd. se bude starat církev sama nepůjdou na to prostředky z mých daní. A také že se církvi přestane platit ze státního rozpočtu její provoz. To ovšem omezenci s rozoumkem zatemněným závistí nemohou pochopit.
      • Už to nehul...
      • Hlupáčku, k tomu ale církvím není třeba nic dávat. Pokud jejich věřící chtějí profesionální, za pobožnůstkářství placené profesionály, OK.. pokud si je také zaplatí ze svých příjmů/důchodů po řádném zdanění. Zahrádkáři si také svoji klubovnu a výbor i náklady své organisace platí sami z členských příspěvků. Kdo je členem, platí. Kdo neplatí, není členem. Prosté, tečko. A církevní sbírky kontrolovat a řádně zdanit. Nepřiznané dary pokutovat a konkrétní pachatele stíhat a trestat podle zákona. Když si jedna důchodkyně uživí jednoho biskupa a osm kněží a mnichů ze své pensičky, ať je má. Když ne, ať se církevníci zapojí do pracovního procesu a církevničejí po práci jako normální věřící.... *10* *16*
        • Právě proto církve potřebují vrátit uloupené pozemky, aby na nich mohly hospodařit a vytvářet tak prostředky pro svou činnost. Jedinec s mozkem vymytým marxistickými materialistickými bláboly těžko chápe jaký hluboký význam má církev pro uchování tradice, vedení lidí k morálce a k chápání spirituality jako nadčasové hodnoty přesahující naše omezené smysly i omezenou schopnost postihnout Realitu ve svém celku a tedy pro uchování naší civilizace. Až nás tomu začnou učit islamisti svými "svéráznými" metodami, to bude už pozdě.
  • před 10-ti lety jsme už jednoho alkoholika měli ,to vám nevadilo a ještě k tomu nevzdělaného.
  • Veškeré i renomované výzkumy a průzkumy lidské inteligence potvrdily, že voliči pravice v prorovnání s voliči levice mají zřetelně nižší IQ. ODS se nemusí bát. Jediná hrozba je, že řadě pravicových voličů poklesla vlivem médií inteligence natolik, že jsou schopni převést hlasy od Nečase ke Kalouskovi.
    • Proboha, Ty ale kecáš a vymýšlíš si. Argumentuj a nesni.
  • Moc si preji at Zeman sjednoti levici, pravice se rozpadne do prachu dejin, uzavrou se hranice otevrou prevychovne tabory a bude vsem jasne kdo seje vitr...

    Prosim uz se vsichni vzpamatujte !! Jdete neco delat pro sebe, pro sve okoli a pro spolecnost.. Kdyz kazdy zacne u sebe tak se budeme mit dobre.. Takove ty pivni a hospodske reci jsou k nicemu a nechapu proc za tech 23 let to narodu nedoslo !!
    Paraziti byli, jsou a budou .. otazka je jestli zustaneme lhostejni a ovlivnitelni !!
    • Všechno tohle jsme slýchávali už od Milouše Jakeše. Tak teď přebírá jeho hlášky pokleslá pravice, která nic z minula nezapoměla a nic nového se nenaučila. Styl stejný jak za bolševika, ve lhaní a překrucování již mají na vrch.
    • Ale levice přeci nenabádá k práci, ale spíše k dávkám?
      • za komoušů byla povinnost pracovat
        • Kéž by to platilo dneska. Práce by byla a klid !!!
  • Za to co tady předvedli,ta jejich sebereflexe nás zastvila asi na 50 let.Ty čelní se napakovali a na ostatní se nedostalo.Prostě u vejedeného krámu.Tak je navyšší čas změnit kabát.Bude to ještě zajímavé.Jen bych byl rád aby se nezapomělo na Béma,Janouška a ostatní..... *9*
  • vracíme církvi to,co kdysi ona nakradla nám,ale je to těžké,když je ve vládě sám panbičkář a místo plnění vládních povinnosti se dvakrát denně třeba i více modlí.
    • Napiš, soudruhu rudoprdélníku, co ti církev ukradla! Náší rodině všechno ukradli bolševici.
  • Tato straNA DO PEKEL,
    • Zato komouší půjdou za trest do Nebe; jak je znám, i potom budou lhát, že neexistuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit