Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nóóó p. Martine, podle Vašeho příspěvku je vidět že o policejní práci nejenom cizinecké policie nemáte ani šajnu(Červeňáky o Správním vyhoštění). Tak zvaně červeňák je jen jeden, rád bych věděl kde děláte to musí ale vypadat. *10* *10* *12*
  • Pokud jsi sloužil řadu let u ciziny tak seš stejný jako ti, co teď shazuješ.
  • Na příspěvky lidí pracujících v soukromém sektoru bych měl pár argumentů. Příslušník bezpečnostního sboru ať je to hasič nebo policista má kromě minima jistot, které mu přiznává zákon o služebním poměru i mnoho mínusů oproti lidem, kteří nejsou vázáni služebním poměrem. Každému, komu to dovolují podmínky přijetí do služebního poměru vřele doporučuji službu u bezpečnostních sborů ČR. Ať si to každý zkusí a pak přispěje do diskuze. Osobně sloužím u složek IZS České republiky a nevzpomenu si, kdy naposledy došlo ke zvednutí platu. Pokud tomu tak bylo, tak to bylo na druhé straně sníženo zrušením příplatků za službu v noci, za službu o víkendech, za službu ve státní svátek. Toto se děje i navzdory tomu, že má pracující nárok na odměnu za odvedenou práci. Nemluvím o odpracovaných 150 hodin zdarma a nemožnost podnikat nebo mít druhou práci. Další věcí je vytvoření příznivých podmínek k práci vedením. Prosím vás všechny, aby jste se naučili rozlišovat ty poslední lidi, kteří slouží na ulici od lidí v kanceláři. Ti, kteří se nepodílí na přímém výkonu zvedají průměrný plat sloužících lidí na médii uváděný průměr 32 000 kč, ale skutečnost je jiná. Zeptejte se policisty nebo hasiče při zákroku na ulici kolik dostává za službu státu a občanům této země. Nebuďte naštvaní na státní zaměstnance, protože oni neprojedli ten dluh, který Česká republika má. Ten dluh byl vytvořen nezodpovědným postupem lid, kteří se podíleli na vládě od roku 89. Bez jakékoliv odpovědnosti prohospodařili společné peníze. Proč se dělí společnost na státní zaměstnance, na zaměstnance soukromého sektoru, keří závidí těm ve státním sektoru a na bohaté, kterým je zbytek populace ukradený??????
  • Pane Martine, přeji Vám, aby se Vám do Vašeho domu či bytu nastěhovalo fiktivně přinejmenším 50 cizinců a dozvěděl jste se o nich až poté, co k Vám přijede na návštěvu exekutor. Měl jsem možnost během 15 let své služby u PČR projít hlídkovou službou, obvodním oddělením a poslední 2 roky jsem pracoval na ICP Pardubice a nikdy bych si nedovolil srovnávat práci jednotlivých složek. Pokud jste pracoval na nějakém oddělení, referátu či inspektorátu, kde se nepracovalo a byli jste tam jen za "ojebávky", tak je mi Vás líto a Vaše oslovení mě osobně i spoustu slušných kolegů uráží. Do ciziny, která není vidět, jelikož normální český občan s ní nepřijde do styku, se každý vždy navážel, ale já jsem teprve na svém nynějším pracovišti v Pardubicích zažil, o čem tato problematika je a jak je potřebná. Pravděpodobně je to dáno vysokým počtem cizinců v této lokalitě. Neříkám, že cizina nepotřebovala určitě zeštíhlení, ale unáhlená reorganizace pana ministra vnitra přinese jen zmatek, na který se těší pouze cizinci, jelikož vědí, že už budou mít klid a volnou ruku. Hezký den, všem.
  • Přesně tak,taky pracuji v soukromém sektoru a když začala krize tak se propouštělo a nikoho to nezajímalo!!! Nejistotu máme už několik roků a přidané ,na rozdíl od státního sektoru,jsme naposledy dostali před šesti roky !!!
  • Pracuji v soukromém sektoru a nejistotu cítím téměř stále ))))) ale to nikoho nezajímá a zajímat nebude. Pouze státní darmožrouti stále vypiskují, protože nikdy nepoznali, co je to práce v tržním prostředí.
  • Kluci z ciziny, dobře víte, že nadešel čas začít pracovat. Do současné doby jste patřili k velmi dobře placeným "ojebávkám" v rámci Policie ČR. Vím, o čem píši. Sloužil jsem řadu let právě u této služby. Vůbec netušíte, co se děje v civilu. Jen o něm donekonečna plácáte. Mnozí z vás neumí napsat ani Protokol o podání vysvětlení, či dokonce zpracovat tzv. Červeňáky o Správním vyhoštění ani nemluvě. Spousta z vás se u ciziny schováváte před tvrdou realitou. Přeji vám méně strachu a více úsilí. Martin z jižní Moravy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit