Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jourová za koho kopeš? Nebo jsi tam na hostování ....Špatná volba pane Babiš,to jsou minusové body a mohou nakonec scházet.
  • Ha my je plníme u nás může imigrant kriminálník a podvodník dělat ministra financí a přidělovat si dotace z EU a ještě si brousit zuby na premiera a pak snad na prezidenta ,že by ta obnova státu byla na 4 období, to myslím už" funguje" v Rusku.Kam si to národe dotáh,to snad spadne i národní divadlo a Agrofertistán si tam postaví Čapí hnízdo.
  • Ale to chceme i my,
    Úctu k ženám a bezpečí a budoucnost pro naše děti.
  • Ať žije krásná, slavná, demokratická a všem lidem jen dobro rozsévající EU!!!!!! S Evropskými hodnotami (jako zákazy, příkazy, omezování, vyhrožování, jidáštví, slibování a neschopnost). Sakra, zvládla tolik omezení, diktátů apod. vůbec tenkrát vymyslet a produkovat RVHP?
    • Ta byla jenom slabý odvárek...
  • Pouze Jourové výkřik do tmy...

    Zkrátka - občas musí něco pronést, aby to vypadalo, že za ty nekřesťanské prachy, které tam bere, něco dělá...
  • Jourová- jenom díky nedokonalosti zákona nezůstala v base a potom ještě stát obrala o 1,5milionu za tzv. neoprávněné zadržení pro podezření z trestné činnosti. No a teď tato "nenajedená" dáma dělá pro lidi nebo pro koryto.
  • A jinak si tady všichni dikutující hrábněte do svědomí, jak jste hlasoval v referendu o vstupu do EU...pak diskutujte a prosazujte opuštění toho spolku...
    • A tím chceš říct co? Že člověk nemůže změnit názor, když se mění i podmínky? Ty jsi v životě na nic názor neměnil? Ha, ha, ha....
  • Joudová Joudová. Takhle s tebou ty volby Andrej nevyhraje *1*
    • No doufejme že je nevyhraje i bez ní, škody nadělal dost
  • Mohlo by se to napsat krátce:"Koho píseň zpíváš,toho poslouchej".P.Jourová to řekla zcela jasně-kdo tuto píseň neposlouchá,tak z kola ven.To jsme to dopracovali.....Stará Evropa úpí pod sandálemi migrantů a komise EU se stále tváří,že to je dobré.Ne trochu,ale hodně rozumu vám schází tam kdesi v Bruselu.Někdy si již také říkám-nechte si své peníze -EU-a neříkejte nám -zatím ve svobodné zemi-co je pro nás dobré a co ne.Evropě jste velmi ublížili a vám je to šuma-fuk.
  • "Kdo nechce respektovat zákon ani náš demokratický způsob života, neměl by žít v Evropě," odpověděla na otázku týkající se situace v Polsku a Maďarsku."
    .
    S větou souhlasím s tím, že poukazuji na situaci v Německu a Francii, kdy obě země podporovaly nelegální migraci a nebyly za to nijak potrestány, ani morálně odsouzeny.
    Itálie dodnes pomocí své pobřežní stráže pašuje zcela neskrytě další a další afričany do prostoru EU, ačkoliv by za to samé byl majitel jakékoliv jiné lodě (samozřejmě kromě Frontexu) obviněn a odsouzen za pašeráctví. Vozí jich tisíce a nikomu to nevadí? Co kdyby policie v Německu zjistila, že vezete dva Syřany z Česka do Německa, tzn. v schengenském prostoru? Opět byste byl pašerák.
    A to mají být ty "evropské hodnoty"? Už by se běžní evropští občané měli zamyslet, jestli v Evropě nemají žít oni sami nebo Merkelová, Hollande, Juncker, Jourová a další podobní. Opravdu s nimi chceme sdílet stejné hodnoty?
    • Tady je příklad. Někdo smí a jiný ne. Jeden je pašerák a druhý hrdina? Sakra co se to děje? :-(
      "Společně se skupinou českých a albánských mozků pašeráckého gangu, kteří stojí za převozem více než 100 migrantů po dvou evropských trasách do Velké Británie, bylo odsouzeno dalších 22 lidí. V seznamu jmen se objevuje i další česká jména. Někteří z nich vystupují jako samotní šoféři dodávek, další coby „plánovači“ nelegálních přejezdů po Evropě.
      Zdroj: http://www.lidovky.cz/belgicky-verdikt-nad-ceskymi-mozky-gangu-paseraku-celkem-14-let-vezeni-pokuty-za-33-milionu-g7x-/zpravy-domov.aspx?c=A170109_161842_ln_domov_sk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit