Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Pehe má pravdu.Jeho příspěvek by si měl povinně přečíst Nečas,aby neoblboval národ tím,že propad ekonomiky-zadlužení způsobila ŠSd a on teď s Kalouskem to musí zachránit! *1*
    • Dedku, máš podobný názor jako Pehe, protože jsi stejný socialista jako on. A proč si myslíš, že má pravdu on, a ne jiní, renomovanější politologové a ekonomové??
  • Opravuji:Má být ČSSD.
  • souhlasím!
  • Až bude hůř a bude, tak "normalizátoři" kapitalismu se budou smát?! Tak to u nás chodí, neboť nikdo za tuto republiku není zodpovědný! Za X let, Čechy" zmizí" z mapy..??
  • Nevím zda je to kapitalistická normalizace . Pan Pehe , kterého si pro jeho některé názory vážím , by si však měl uvědomit , že za dluhy nejen 500 mld ale 2 bilony Kč a rozkradenou a zruinovanou republiku odpovídají čeští Václavové v čele státu . Bohužel , se nenašel včas nějaký boleslav . Mohlo to vypadat jinak . Stát potřebuje odborníky a ne žvanily!!!QFMi
  • Je dobře,že se i Pehe ozval.Den ode dne je více lidí,kteří říkají už zcela přímo,jak se tato země ,žene ke státnímu bankrotu.Pokud si nechá národ zdrhnout všechny politické lumpy,kteří pro sebe hrabali,tak jedinou významnou a použitelnou rezervou na splácení dluhů budou důchodci.Čím toho političtí šíbři ještě více rozkradou,tak do větší bídy bude nucena mladá generace,to přitroublé stádo většiny důchodců,kteří svoji troubovitostí pomáhali tuto zemi zbídačit,uvrhnout.I bejkovcem vyplacený důchod ,je vyplacený důchod.Na zdravotní péči by většina dnešních důchodců,zasloužila pouze bábu zaříkávačku.A i tu si platit ze svých úspor.
  • Pro dzixi.I za komunistů byli ti,kteří seděli na vysokých postech a vydávali se za politické odborníky.Ale také pravdu neměli oni,ale obyčejní lidé ,kteří byli dole.Dnes je to podobné.Pouze lidé už začínají nadávat víc a o nějakém"sametu" nechtějí ani slyšet.Pokud dojde k revoluci,tak to zde bude spíše připomínat jatka v Praze-Pístnici,v době jejich největší slávy.
  • Když nyní vláda krátí sociální dávky těm nejchudším a platy státním zaměstnancům, začíná se psát nový příběh, v němž se kapitalistický systém najednou mnoha lidem začíná jevit jako o dost méně "normální"." Životní úroveň většiny lidí má totiž klesat, ale nesmí se sáhnout na zisky těch nejbohatších.

    "Systémovou korupci vláda příliš neřeší, takže nikdo nemá jistotu, že miliardy ušetřené na státních zaměstnancích neskončí v kapsách kmotrů." A politické strany jen obchodují s mocí.

    S TÍMTO MOHU JEN SOUHLASIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a NIKDO TOTO NEMŮŽE OSPRAVEDLNIT - LEDAŽE BY LHAL JAKO TI NYNĚJŠÍ MOCNÍ.
  • Havel ,Klaus a jim podobní -to jsou ti ,kteří začali lidi oblbovat lepšími zítřky svobodou volnou rukou trhu atd.Dokázal by se p.Havel postavit dnes na Letné před lidi,pokud by tam nějaký přišli?Možná ano.
    A kázal by o pravdě a lásce .Je třeba tyto lidi odstavit od koryt a hnát k zodpovědnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit