Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro snad.Myslím,že na skoncování s těmi lumpy,kteří tuto zem,v posledních dvaceti létech zbídačili,by byli i komunisté padesátých let strašné měkoty.Komunisty rehabilitoval nástup mnohem větších darebáků k moci,po údajné revoluci.Proto přibývá už dnes lidí,kteří říkají:"Zlatí komunisti".Takových ,po Novém roce začne přibývat geometrickou řadou.Co vládlo.v posledních dvaceti létech,umělo hlavně lhát a krást.Proto začínáme být na huntě.
  • Hlavně se špatně zúčtovalo s komunistama.
  • Myslím si, že straně uškodilo nejvíce propojení s mocenskou ODS a prosazování v jejich zájmu. Na příklad ve volbě prezidenta republiky. Byli to lidovci, kteří volbu převážili počtem svých hlasů, ačkoliv si museli být vědomi, že pravdě neslouží. Jejich identita se tak postupně vytrácela účastí na podobných aktivitách. Bude to požadovat velké úsilí, než důvěru opět získají. Já jim to upřímě přeji, pokud uvidím snahu. Kalendář to ale sotva posune někam k výšinám, bude to jen laciný fetiš.
  • Hezké možná jsou,ale rozumu ,ty děvy,moc nepobraly.Když podporují stranu,která patří k těm,které mají na zbídačení této země lví podíl.Jednou se bude s každou stranou ,která má podíl na zbídačení této země účtovat.Ty velkozlodějny nemohou zůstat bez trestu.
    • Jo, to známe z 50. let, pod dohledem sovětských poradců ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit