Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli lidé mají být vzdělaní jako traktorista Jurečka, tak potom potěš pánbů.

  • "Čelit takzvaným hybridním hrozbám lze tím, že společnost bude vzdělaná, umět kriticky myslet či nepodléhat strachu."

    Přesně naopak to je. Pokud bude někdo kriticky myslet, hledat si různé zdroje informací, bude pochybovat a přemýšlet, zda to nebo ono není trochu jinak, tak se stane přesně tím, co žádná vláda nechce. Vlády potřebují člověka, který slepě věří veřejnoprávním médiím, nepochybuje o jejich "pravdě", objektivitě a nestrannosti a současně s tím dokáže dehonestovat každého, kdo s ním nesdílí jeho jeenoduché a prosté myšlenky.

  • U tebe v ložnici. Už ji máš stejně celou poswanou.

  • Otextovaná trička primitivů - spodiny společnosti: Jde o internetové fotky našich vládnoucích politiků v otextovaných tričkách. Došla mi celá sbírka. A celou tu sbírku
    uvádí tento text: "Už jste viděli nějaké takovéto tričko na normálním
    člověkovi?"



    To vypadá nadějně, pane Švejk. Kteří otričkovaní politici v té sbírce figurují? Uvádí ji jaderná inženýrka Dana Drábová v černém tričku opatřeném
    textem: Fuck you Putin. Což přeloženo znamená: m-dám tě Putine. No jo, tak takovouhle moudrost by na hruď normální člověk skutečně asi nenatáhl, že? Kdo je tam další? Premiér Fiala s ministryní obrany Černochovou. Ti si zřejmě na jejich
    zvláštní přání nechali na trička neurčité barvy vytisknout českého lva
    ochraňujícího pyramidu dělových nábojů, připravených nejpravděpodobněji
    pro export na Ukrajinu. No a český lev tu přepravu zajišťuje. Co
    vznešenějšího může též v současném našem režimu dělat, že ano? Další? Rozesmátá ministryně obrany Černochová se stejně naladěnou
    předsedkyní PS Pekarovou. Obě v bílých tričkách s potiskem americké
    stíhačky F-35 a obě bez sebe nadšením z toho, že i jejich zásluhou se
    tato stíhačka stane daleko nejdražší zbraní, kterou jsme si ku prospěchu
    vojenskoprůmyslového komplexu USA a k nižádnému prospěchu našemu, kdy
    pořídili.. A dál? Pekarová v bílém tričku s potiskem kladiva a banánu a textem: „Už
    nikdy fronty na banány“. Nic inteligentnějšího než tohle, si, paní
    domácí, nedovedu představit. A dál? Ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák v šedém tričku ozdobeném potiskem českého lva láskyplně objímajícího znak eura. A pod
    znakem text: Euro v Česku.eu. To je rým, milostpane. Všiml jste si toho? Jistě. Stejně jako je zrýmovaný i titulek článku, z něhož jsem vám citoval: "Množství idiotů leze nade všechny meze“. Ale já už letím. Jinak zas zasednu ke stolu U kalicha jako poslední.

    Lubomír Man

  • josef.chmela

    Někdy žasnu, čemu jsou lidé u nás schopni uvěřit z toho, co vypustí ten západ.


  • josef.chmela

    Společnost bude vzdělaná ale co vláda a její ministři? Vždyť všichni víme, že ministra může dělat opice za banán pokud má tu správnou stranickou knížku a správně ji to politicky myslí. Dnešní vláda je toho příkladem.

  • Dutá vepřová hlava...

  • No nevím jestli má ty žaludka dva. My, kteří jsme se ve škole ještě učili, víme, že skot má žaludky čtyři.

  • mun.go

    K čemu vzdělání?  Stačí, když všechno odkývou (zvednou ruku, zmáčknou správné hlasovací tlačítko). 

    Výsledky jednání vlády 3. července 2024:

    Přehled vojenského materiálu darovaného a dodaného Ukrajině Českou republikou do května 2024; čj. 365/24; Předkládá: ministryně obrany; 

    Výsledek jednání vlády: schváleno.

    A hlavně je třeba pravidelně jezdit pro notičky k Velkému bílému otci do Washingtonu:

    K projednání bez rozpravy: Vyslání delegace České republiky vedené prezidentem republiky Petrem Pavlem na setkání nejvyšších představitelů států NATO ve Washingtonu ve dnech 8. až 11. července 2024 s návaznou cestou prezidenta republiky Petra Pavla s delegací do Texasu ve dnech 11. až 14. července 2024; čj. 501/24; Předkládá: ministr zahraničních věcí; 

    Výsledek jednání vlády: schváleno.

  • no......, měl by tedy začít s tím vzděláním u sebe a vlády. Nic horšího jsem v životě nezažil......

  • Vzdělávání je jen systém, který realizuje aktuální moc. 
    Podívejte se, co se vzděláváním udělala současná neoliberální pakáž. Děti se staly pokusnými králíky ve jménu "moderního vzdělávání." 

    Na základních školách se nesmí učit, zkoušet, známkovat, aby to dětičky nestresovalo. Děti zaujímají postoje, ověřují si kompetence, na kdejakou kravinu sepisují "projekty" a "eseje." 

    Kolik je 2x2 je zastaralá informace prohnilého  školního systému. Moderní pedagogika se takovými podružnostmi nezabývá. Hlavní je sexuální orientace dětí ve druhé třídě.

    Vysoké školy docela rezignovaly na výchovnou funkci, jen transponují jakési informace, které vedou studenty k podivným postojům k životu. Čest, pravda, disciplína, zodpovědnost - to jsou sprostá slova. To není staromilství. Svět je jiný a vyvíjí se a s ním i lidé. Ale bez znalostí je budoucnost v rukou imbecilních kreativců. 

    O čem jako o vzdělávání to pan ministr hovoří? 


  • Na tak dokonalé ho.no usedáme s gustem. Kde budete dnes v podvečer ?

  • to je pravda, píšu to také, co povídá Marian. Zase je výhodou pro nás všechny, že není třeba být nějaký vyloženě lumen, ty nároky vzhledem k tomu intelektovému potenciálu východních mystiků, jsou téměř minimální.. :)
    Někdy proto žasnu, čemu jsou lidé u nás schopni uvěřit z toho, co pustí ten východ..

  • Kvalita vzdělanosti by se zvýšila vyhnáním ze státu například Aspen institut, učitele na FF UK, neziskovky - zejména podporované Sorosem.

  • Napsal jste to výstižně. Kolikrát se divím, že se jim z těch vlastních lží a polopravd nezvedne žaludek, musí ho mít opravdu velmi silný. To třeba ministr vnitra má zřejmě  žaludky hned dva. 

  • Diwa

    Ano, společnost bude vzdělaná, každý bude mít vysokou školu a další diplomy. Jen by mne zajímalo, kdo teda bude na tyhle lidi dělat !

  • Ty jejich hybridní hrozby lidem nijak neškodí, ale zato ohrožují Fialův zločinecký režim, který by rád měl absolutní informační monopol aby se udržel u moci a hlavně mohl skrývat svoje lumpárny.  Těm šmejdům vůbec nejde o to aby společnost byla víc vzdělaná. Jim spíš vyhovuje společnost hlupáků, jejichž "kritické myšlení" nesahá dál, než je režimem dovoleno. Taky mně baví ty žvásty politiků a novinářů o ruské propagandě. Všichni sice o ní mluví, ale nikde není vidět. Naopak ze všech stran na nás vyskakuje protiruská propadanda, mnohdy až tak stupidní,  jako od nějakých analfabetů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit