Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co by jste chtěli po vidlakovi...

  • KIMCID

    Kde je Milion chvilek? Vláda má nejmenší podporu, nejsou léky a MCh nikde? Asi se jim to líbí.

  • Tak si představ, že do například Škody Auto přijde traktorista a řekne, hele budu tady ředitel a zavedu úplně nové schéma firmy. Inu dobrá řekneš jsi, máme tu náměstky, ředitele úseků, odborníky takže nějak to zvládneme, ale pozor, to tedy ne, jděte do háje, tady bude teta Bláža a strejda Ruda

    Jak myslíte, že to dopadne? 

    ( správně 108 množstvím i IQ schválí cokoliv) 

  • KIMCID

    Raději ať předloží rezignaci!

  • Diwa

    Ten chlap ani netuší co ta důchodová reforma je ! Pracujícím lidem by akorát bral a vymýšlel hovadiny, ale že spousta lemplů je na dávkách a půlka republiky nepracuje, tak ho nezajímá !

  • Musíme taky
    brát v úvahu, že Fiala - univerzitní hňup, není marketingový produkt jako bezcharakterní Pavel,
    Fiala je politický produkt. Nelze ho oželet a odepsat jako nepovedenou
    reklamu, kvůli které se ty vložky neprodávají, a spustit nějaký jiný
    projekt. Je s ním spojená strana a další zm.di v ODS, dokonce i slušní
    lidé v ODS, pokud tam ještě nějací zbyli, na tohoto hňupa doplatí
    všichni. Tenhle problém se tedy musí vyřešit. A zde vidím ten zádrhel.
    Ten problém se neřeší, nechávají to být.

    Samozřejmě by nám to
    mohlo být jedno. Čert vzal nějakou ODS. Už jsme viděli zaniknout velké
    politické strany z roku na rok a nikdo nad nimi ani nevzdechl, třeba
    ČSSD. Rozčilovat to bude nostalgiky jako Klaus senior, kteří ji založili
    a
    není pro ně OK dívat se, jak ji nějaký univerzitní hňup likviduje. My
    všichni přijdeme o všechny ty komické momenty, třeba jak na Zemi
    živitelce univezitní trdlo prosilo potravináře, zda by prosím nemohli zlevnit, vždyť jsme vám přece pumpovali prachy horem dolem. Ten člověk vážně vůbec nic nechápe... Ale
    nyní neřešme, že nic nedělají a jaké to bude mít účinky, ale proč nic nedělají. Buď
    jsou tak pitomí a žijí v nějakém svém světě, kde žádný problém nemají,
    anebo mají nějaké eso v rukávu. Vědí, že se stane něco, co jim zaručí
    další existenci bez ohledu na všechny chyby, co kdy spáchali. Kdo viděl
    film Vrtěti psem, ten ví, o čem je řeč.
    • K vašim posledním pár větám:

      - jsou si jistí, že s americkým softwarem HP, který byl poprvé použit u sčítání voleb prezidentských, jsou schopní vyhrát všechny volby na věky věků-

       jako pojistka pro úspěch, jejích, protože pro obyvatele ČR je to katastrofa, má  být korespondenční volby, na jejímž zákoně pracují. I přes to, že né každý musí AB, dovolím si vložit jeho, řekl bych přesně vystiženou současnost:

      Totalitu ve smyslu snahy uzurpovat veřejný prostor, zadupat své oponenty a zabetonovat se u moci na dlouhé roky dopředu za asistence prorežimních novinářů, aktivistů, úředníků, umělců a různých expertů. Přitom to jsou tito neobolševici, kteří jsou skutečným nebezpečím pro naši demokracii.

      Pětikoalice získala absolutní moc. Ovládá nejen vládu, ale i Sněmovnu a Senát, kde porušuje jednací řád, ale dokonce i Ústavu České republiky a systematicky potlačuje opozici. Na Hradě má svého prezidenta, který ji jde na ruku, jak jsme názorně viděli při frašce týkající se snížení důchodů. Prezidentovi vybírá kandidáty do Ústavního soudu člověk, který je svázán s pětikoaličním Senátem a který se snažil o sesazení prezidenta Zemana. Ústavní soud dnes vede člověk, který chodil na demonstrace Milionu chvilek. O všem pak píší prorežimní novináři na výplatní pásce oligarchů, jimž sekundují veřejnoprávní média. Vláda veřejnoprávní média korumpuje zvyšováním koncesionářských poplatků a ta soukromá objednáváním reklamního prostoru za desítky milionů. Veřejnoprávní média, která se stala hlásnou troubou pětikoalice, hájí rozčilení umělci, kteří žijí z pořadů produkovaných z koncesionářských poplatků. Ministr kultury ještě v červenci loňského roku říkal, že vláda nebude zvyšovat koncesionářské poplatky a teď je všechno naopak?

      • Ano, to je pravděpodobně ta příčina. Pak by přišly na pořad dne stávky (včetně násilně potlačované), vládní krize, rekonstrukce vlády - Pávek by stále jmenoval premiéry jen z řad pětikolky, vznik dočasné vlády odborníků, a opět - kýžené předčasné volby. Je to hektická cesta, namáhavá, a o to více by byl Babiš radikálnější jako předseda vlády. Také proto, že by byl tlačen k radikalismu naštvanými občany. Možné zkrácení vidím v přeběhlictví poslanců (i řadových voličů) od ODS k ANO a tedy potom by vláda při hlasování už nemusela získat důvěru, pane kolego.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit