Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Hlavně ať nesahá na to, jak vypadají dohody o pracovní činnosti a pak taky klasické brigády na DPP. Protože už teď mi přijde, že se děje všechno proto, aby se tomu mladí lidé vyhýbali. Jenže jak chceme mládež naučit pracovat, když jim k tomu klademe byrokratické překážky? To je prostě šílenost. A to nemluvím o tom, jaké překážky to klade před zaměstnavatele.

  • Ale tloustne ten lidoveckej soudruh. Tak vyžraní nebyli ani bolšani.

  • Zejména by obecně bodlo, kdyby skončilo zvýhodněné zaměstnávání těch přivandrovalců.Jako přijmou cizáka a dostávat rok od státu na něj injekce? A to si zas dělají v Praze srandu? Hoši hoši jednou to moc špatně skončí!

  • Zajímavé je, že podle vládnoucích politiků v Green dealu, elektromobilitě nebo migraci apod. musíme jít evropskou cestou. Prej se nedá svítit. Musíme být s EU solidární a jednotní. Ale aby se šlo evropskou cestou v zákoníku práce, či platech a důchodech, tak to ani náhodou. To najednou nejde.  

  • Za flexibilitu se toho dá skrýt hodně. Jednou se budou flexibilně zaměstnávat Avatarové a roboti. I ta práce dětí a snadnější vyhazovy se dá za flexibilitu skrýt.  Pro zaměstnance jsou nějaké flexibilní výhody kde ? Kolik šéfů například jsou psychopaté. Je známo, že 80 % rozhodnutí se časem ukáže jako špatných. Také se dá skrýt hodně za liberalismus zaštiťující se svobodou a demokracií (demokracie je jen jedna), přitom někteří píší, že je to forma fašismu. Hitlerovi činovníci hovořili o nacionálním socialismu v civilizačních superlativech.

  • josef.chmela

    Ten traktorista asi opravdu bere dobrej matroš. Normální člověk by takové hlouposti nikdy nevypotil.

  • janhrom

    Ať raději už nic nedělá.To mu jde nejlépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit