Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jurečkova deforma? Copak má nějaký traktorista na něco takového? Jen okrádání lidí co se živí poctivou prací. 

  • Tahni z5 na traktor!

  • Ministerstvo obrany nakoupí protiletadlové řízené střely Bolide, předpokládaná hodnota zakázky je 762,1 milionu korun bez DPH. Smlouva má být uzavřena do konce roku, střely jsou určeny pro přenosný raketový komplet RBS-70. O zakázce zadávané prostřednictvím agentury NATO Support and Procurement Agency (NSPA) ve středu vládu informovala ministryně obrany Jana Černochová (ODS).

    Tak to ty důchody vážně ne bu dou 😱

  • Nemyslím, že nemůže být dobrý kombajnér a traktorista, není důvod dehonestovat tyto řemesla. Problém je úplně jinde. V rámci "odstranění"  AB museli všichni účastníci pětky rezignovat na svůj program, lidovci byli vždy spíše na levo a  proklamovali podporu starší generecae, rodiny s dětmi atd.

    Dnes jsou k smíchu, ale jsou u moci a tím pádem u peněz a prdí na všechno, problém je, že tento řízený proces z venku lze jen stěží zastavit, zde totiž už bohužel neplatí, že karma je zdarma 

    • Nikdo nedehonestuje traktorista a kombajnéry, ale když se cpou do ministerský h křesel, tak něco není v pořádku. To naposledy dělali komáři. 

      • Pravda

      • Prezident Maduro byl taxikář. Ukrajinský prezident Viktor Juščensko pracoval jako zástupce hlavního účetního v kolchoze. Atatürk: Mládí neměl vůbec lehké. Jako malý
        musel pracovat, jeho otec opustil práci celníka a začal se věnovat
        obchodu se dřevem.
        Francisco Franco byl z rodiny námořníka. Narodil se jako syn kováře a učitelky v severoitalském městě Dovia. Benito Mussolini: jako
        vzpurné a neukázněné dítě byl vyloučen ze dvou škol, své spolužáky
        často napadal, některé dokonce ve rvačkách poranil kapesním nožem. Stal se učitelem v Gualtieri, malé
        vísce blízko rodného města. Za čtyři měsíce však učitelské místo ztratil
        vzhledem k četným sexuálním skandálům. Do svých 26 let byl budoucí „duce“ celkem šestkrát uvězněn pro násilí, rvačky a výtržnosti.
        Lech Walesa, zakladatel nezávislých odborů
        Solidarita a aktivista za lidská práva. Prezidentem Polské republiky. Původním povoláním byl elektrikář
        v Gdaňských loděnicích.

        • Super. To je fajn, ale nikdo z nich nedopadl dobře.
          Panu Jurečkovi osobně přeji mnoho agronomických úspěchů a vysoké výnosy na jeho lánech (s malým l) samozřejmě bez dotací EU.

          Jako ministr si to bude umět zařídit. Nakonec lidovci jsou velmi pružní lidé. 

          • A jak dopadl Khol, Sharon, Schwarz..., Havel,  Ceausescu.. byla by to dlouhá řada. Když umřou třena na rakovinu. Maduro právě prezidentuje. Tedy úspěšnost politika celkem nezáleží na startovacích podmínkách v osobním životě, a asi ani na jeho úmrtí.

  • Já bych ty důchody zrušil. Je to přežitek. V kapitalizmu to nemůže fungovat. Už tatíček zloděj Klaus říkal že si máme utáhnout opasky a že nám nikdo nic zadarmo dedá, tak jakýpak důchod by jste chtěli?? A vůbec cikády nedělaj, žádnej důchod mít nebudou a stěžujou si snad?? Slyšeli jste jedinýho co by nadával, kvůli odchodu do důchodu??

    • Kdyby všichni politici ukradli pouze to, co Klaus, tak se máme jako prasata v žitě.

  • Traktorista a kombajnér vyhlásil, že do deseti let vzroste průměrný důchod o 10 tisíc korun.
    Tomu by se i mohlo věřit, kdyby takoví jako on naše seniory neokrádali. 
    Raději nakoupíme tančíky a letadla. 

    • Je otázkou času kdy pacient Černochová bude požadovat jaderné zbraně 🤣

  • janhrom

    Okrádat ty co na stát dělají to umí nejlépe.Ale  nikde jsem nečetl ,že by zkrátili  či sebrali romské netahavé menšině!

  • Jsou to jen vlhké sny, výkřik do tmy či politická blbosetrvačnost, protože nastoupí vláda Babiše + (Bartoš řekl, že už nepůjdou spolu se STAN do koalice s ODS) a Schillerová jasně řekla, že důchody změní. Ale lze se nad tím písemně či verbálně vyčerpávat. Někteří za peníze.

    Navíc: I kdyby zůstala po volbách loutková vláda volského potahu u moci, přijdou ekonomické problémy, stávky (energetická krize, v Německu podniky propouštějí, digitální peníze atd..), takže by zase jen musela krátit důchody - občané (a důchodci zejména), jí leží v žaludku ponejvíce.

    • Ovšem těm ekonomickým problémům jistě nezabrání nákupy zbraní za stovky miliard.

  • gaheris

    Jejich plán je zvednout věk do skonu potenciálního důchodce aby se mu nemuselo dávat nic! To je mazaný, když bude věk dožití tak 75 bude důchod od 77 aby to bylo správně, a to ještě jen těm co budou pracovat do osmdesáti! Pánové budou mít nasyslováno takže u nich bez starostí! To už je na defenestraci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit