Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...vraťte státu školné, a ODEJDĚTE!!!
  • Děkujeme odejděte,
  • Odchod lékařů,hned po obdržení lékařského diplomu,odstartuje tlak na to,aby si každý veškeré náklddy na studia zaplatil sám.Přiblíží to pak další revoluci,po níž vznikne tlak,aby každý ,kdo studoval zadarmo,náklady na svá studiá,do státní pokladny doplatil.Komunisté sice zavedli bezplatná vysokoškolská studia.ale po jejich ukončení musel každý zařezávat tam,kde ho bylo potřeba.Porevoluční političtí darebáci,ve své snaze po komunistech vše přeorat,ve vysokoškolském studiu ,zavedli pořádný svinčík.Ten však zavedli prakticky všude.
  • Ti mladší Vám poděkují, zařídíte jim školné, ano jste to co je právě potřeba, pro naši vládu, pár in. telat. Věřte je to obrovský tunel jak vyčistit plac a sametově.
  • Je vidět,že studenti moravských škol,proti nafoukaným pražským,mají v hlavě mozek.Babička říkala blahoslavení chudí duchem,neboť nevědí co činí.Až se z toho proberou,tak zjistí,že byli jako užiteční idioti zneužiti svými odboráři-šíbry,kteří mají násobně vyšší platy než ti praktikující.Většina lidí ví,že platy tady nejsou všeobecně nic-moc.Ovšem ale ve všech skupinách obyvatelstva.Lidi si ale zvolili tyto kalousky-palousky tak mají co chtěli.Předpokládám,že velké procento voličů ODS a TOP 09 se rekrutovalo právě z lékař.kruhů/ještě,že nevolili komunisty/ a teď ať neplačou.Všechny nás ale může povzbudit naděje,že tato vláda vydrží tak do Velikonoc.Pak se snad bude způsob vládnutí postupně zlepšovat.Tato suita neschopných a na druhé straně všehoschpných se k svému konci svým přičiněním proklopýtá.A nebude to žádná škoda.
    • Samozřejmě,moraváci jsou chytřejší,krásnější než pražáci zkrátka,narodit na Moravě je terno.
  • Vidíte vy lékařští mladí mudrci. Kdybyste se místo opěvované angličtiny učili němčinu, měli byste umístění v nemocnicích Německa zaručené. Věřte tomu, že Němci si svého jazyka vždy považovali a považovat budou. To vám naši páni profesoři znalí psychologie zavčas neřekli? Škoda. Rychle začněte studovat tento jazyk. Tento příspěvek nepíši abych vás chtěla kritizovat Naopak, jste obětí pletich MZ vč. LOKu. Vaše rozhořčení zejména k perspektivnímu rozvoji zcela chápu. Vaši starší až staří kolegové to měli daleko jednodušší se získávaním atestací. Nejsem si jista, že by jim současný stav nevyhovoval. O co později doroste nové generace, do té doby budou oni déle na "!vrcholu" svých sil. Proč toto z vás neřekne někdo na rovinu do televize či tisku? Mnoho lidí o těchto vašich potížích neví a ti veši nahoře toho zneužívají. Držím palce!!!! *3*
  • tak ahooooooj a nezapomeňte vrátit státu školné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit