Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Léta zní ze strany "veřejnosti" jednohlasně, že je třeba snížit počty státních úředníků.

    Bez zákona by to asi nešlo. Tak se asi musí nějaký přijmout. Ten stávající saturuje status quo. 

    A mě osobně je skoro jedno, kdo s tím začne. Hlavně včera. 

  • KIMCID
    https://www.youtube.com/watch?v=HWNKtVfMO5o
  • Čím více byrokracie, tím větší lpění na loajalitě úředníků vůči vládnoucí moci. I v současnosti je loajalita vůči babišovskému establishmentu prubířským kamenem pro budoucnost každého úředníka. Úředníci nejsou královsky placeni za lenošení nebo markýrování úřednické práce, aby dokazovali svoji důležitost, oni jsou placeni za bezmeznou oddanost vůči babišovské vrchnosti. Proto budou muset někteří úředníci jít, aby státní kasa tolik nekrvácela a u zbylých úředníků byla utužena babišovská disciplína.

  • Čím více byrokracie, tím větší lpění na loajalitě úředníků vůči vládnoucí moci. I v současnosti je loajalita vůči babišovskému establishmentu prubířským kamenem pro budoucnost každého úředníka. Úředníci nejsou královsky placeni za lenošení nebo markýrování úřednické práce, aby dokazovali svoji důležitost, oni jsou placeni za bezmeznou oddanost vůči babišovské vrchnosti. Proto budou muset někteří úředníci jít, aby státní kasa tolik nekrvácela a u zbylých úředníků byla utužena babišovská disciplína. Každý do morku kostí oddaný úředník potvrdí, že prožíváme nyní nejlepší časy...

  • Čím hustší byrokratická houština..

  • Včeci kradnú, len ten prefíkaný eštébák Bureš je čistý jako lalia...Kde ste dali česi rozúm, keď ste zvolili premiérom tohoto zloděja?
    • Pokud chceš, chlapče, používat slovenštinu, měl bys ji alespoň zhruba umět. To, že je v příspěvku skoro polovina slov správně, nestačí.

  • Velice dobře to má pan Babiš promyšleno, žádná neodvolatelnost prostě nesmí být!

    • Neustale mi krades mou prezdivku - chudinko zakomplexovana...

  • V tichosti nechal koblihar narust administrativu o cca 40000 lidi a ted se dela ''hezkym'', ze je vyhodi...

    Kolik nas, danove poplatniky, stala a bude stat tato rosada...?

    Odejdou ti zcela nepotrebni, ale poslusni poskoci, nebo ti, kteri opravdu makaji a dovedou rict ne, na kazdou narizenou blbost a nesmysl...

    • KIMCID

      copak máš padáka

      • Nemam...

        Pracuji s lidmi i postizenymi - proto te chapu... :-)

  • dzixy
    Babišovi se nelze divit, když potřebuje zákon, kterým by mohl regulovat zaměstnanost ve státních institucích. Že za vlád předválečných byla tzv. "definitíva" byl jev správný, protože morálka státních úředníků byla na úrovni. Kdežto zákon, který si vynutila soc. demokracie byl účelový. Socialisté chtěli upevnit pozice svých lidiček "dosazených" za jejích vlád, a to bez ohledu na jejich odbornost i schopnosti. Proto je správné, aby byl původní zákon poopraven a věci se vrátily do správných kolejí. Bude však nutný nějaký mechanizmus, který zabrání, aby si ti, co budou rozhodovat o tom, kdo pryč a kdo ne, nemohli dělat s úředníky co se jim zlíbí. Zde potom svou roli budou hrát opoziční poslanci a strany.
  • státní správu mají ovládat lidé kteří vyhráli ve volbách , v čr panuje diktaturní stav ky havlofašistické zrůdy obsadily svými agenty mafiány od puče zla 1989 všechny posty policie, justice ,státní správy, dosadily soudce, ústavní soudce, takto se ti nejhorší zločinci zakonzervovali všude a zuby nehty se brání demokratické výměně , a chtějí i přes porážky ve volbách dál mít obsazeny všechny posty ve státní správě , ........ovládají masmedia která jsou v rukou miliardářských vrahů a zločinců,čt  ovládají halfašisti kteří odmítají vysílat vyvážene, a jsou čistě prolhanou propagandou havlofašismu ,

    justiční mafie státních zástupců a soudců kryje tisíce korupčních kaouz ods, topstan,kdu,zel čssd, dodnes nevyšetřili tisíce kauz typu CASa, církevní tunely,  

    exekutorská mafie dál řádí ...místo aby byla zákonem ukončena, 

    takže sorry jako nezbývá než volit ksčm aby došlo k nápravě 

    • Nebýt sametu tak tady nepíšeš tyto úchylné zvrhlosti!Co jsi zač?Ruský troll,estebák,politruk ,fanatický pohraničník a nebo bývalý takemník KSČ!

    • Nebýt sametu tak tady nepíšeš tyto úchylné zvrhlosti!Co jsi zač?Ruský troll,estebák,politruk ,fanatický pohraničník a nebo bývalý takemník KSČ!

      • Jenom dvakrát? A není to málo, Jardo-Janoviči* )?

        Vida, jaký slovy lze pojmenovat člověka, který status quo charakterisuje snad přehnaně tvrdě, ale v podstatě trefně. Ostatně, není ve zdejších diskusích výjimkou, nadsázka je zde velmi oblíbenou metodou tvroby příspěvků.

        * ) Neberte to prosím jako prznění přezdívky, jde o odkaz na klasickou divadelní hru (bez odkazu, samozřejmě), případně na způsob komunikace osob vyzrálých zhruba na vaši úroveň (Rob Grant, Kolonie, Argo 2004).

    • To se vždycky na ty posty posadily odborníci /Parkanová-CASA/ a další. To se potom kradlo když jiný odpovídal. Už je třeba zavřít toho největšího zloděje ČSR, čobola Bureše. Proč se ho tak bojí s zEman? 
    • dzixy
      Moc tvrdě, ale v podstatě pravdivé.
    • A teď kryjí kauzy velkouzenáře bureše. 😍


      • Odkaz by nebyl? Byla by to taková pěkná tečka za to naší diskusí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit