Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přece ho nedají do Hágu,patrně by mluvil co to bylo za komplot.Napadnout suverní stát bez příčiny, je prasárna. Hlavní důvod byl,že se jednalo o nejbohatší stát a zadlužené/ demokratické/ státy, jako Francie,Itálie a pochopitelně prosperující ekonomika USA se zbavila šmahem dluhu,který byl u Libye.Je to hezká židovina!
  • Měla by se starat o svůj světadíl a neplést se, kde nemá. Na co si hraje.? Plné ulice žebráků a bezdomovců a to nikoho nezajímá. To je ten sdlavnej kapitalismus bez citu.
    • Opravdu je v té Americe tak zle? Jeď se tam podívat a pak něco vykládej.
      V USA žádná kapitalismus není. To jenom u nás jenom pomatení marxisti v modrých a oranžových převlecích se snaží vytvářen tzv. "kapitalismus" podle fantasmagorií duševně nemocného Marxe z 19.století.
      • hele nevšední blbe, je fakt, že za komunistů se odváděli odpostky do rvhp, tedy do moskvy a dnes se odvadí do eu. Problém je v tom, že amerika svým stilem života a sbvou politikou vysává a ničí celý svět. Pánové co mohou za tyto okupace by měli být souzeni v haagu u válečného tribunálu.
      • Zase naprostý blábol. Pokud by tento nesmysl byl pravdivý, pak by duševně nemocní byli všichni Němci, kteří velikého Karla Marxe vybrali jako třetí nejvýznamnější osobnost své historie
        • Na tom Petříčkovi je zcela evidentní,že sourozenci nemají mít děti,myslím tím jeho rodiče.
        • ale až po Dolfovi *1*
  • Měli by říct, co vlastně provedl konkrétně. Nebo je vinnen jen tím, že syn svého otce? Ještě mohou postřílet i vbnuky - malé děti. Svět je celý zku,rvený.
    • občane, a co takhle nechat to na Libyjcích, aby si své problémy vyřešili? Neměli bychom se spíš starat o to co tíží nás?
      • Hele nevšední blbe, proč to na libyjcích nenechala amerika? Francie? Itálie? potažmo nato, do kterého já z daní přispívám. Prober se, jsi blbej až to fláká dveřma na půdě knechte *16*
        • Gemmo, je docela možné, že se vám drolí život - práce, rodina, jste bez koruny, nechci vás proto ještě víc zraňovat, ale nemohl byste ty nadávky vůči lidem, kteří za vaše problémy nemohou, poněkud utlumit? Prozrazujete o sobě více, než nás zajímá. Díky...
          • Jsem moc rád, že znáte můj životní stav a vážím si vašeho názoru. Více takových jako jste vy a máme tu ten kapitalistický ráj na zemi. Ale ještě jste nevyhráli a doufám že nevyhrajete. Co je západ amerika a takovej pleps jako vy zač to tu máme denně 22 let *16*
  • Historie nikdy nestála na jednom, dvou lidech. Ještě nic nekončí ani z logiky věci nemůže. Možná to bude chtít nějaký čas. Nevzdal se ani Afghánistán, ani Irák, Libye to také nevzdá, a tam je proti současnému stavu 95% obyvatelstva.
    • Naprostá pravda! Ale kdo teď povede odpor Džamahírije proti okupantům. Sajf-Islám byl stejně vážený a vlivný jako velký Muammar. V Afghánistánu i 10 let po invazi vede boj proti Američanům stále mullah Muhammad Ummar. Nikdo ho nezradil, nikdo ho nedopadl. Ale do vedení Džamahírije mě teď nikdo nenapadá, uvidíme jak rozhodnou kmeny.
  • Kdyby se to uskutečnilo nyní u nás,tak to by byl skutečný začátek revoluce.Měl by si náš lid z nich vzít příklada a vzít to také do rukou. *16*
  • Pád Libye z prosperity do bídy a násilí,to je vina NATO.Všechny naše politické lumpy,kteří nás do této nejzločinější organizase světa zatahli,je třeba po revoluci,za vlastizradu, odporážet přímo na katovských mučírnách,tím nejkrutějším a nejbolestivějším způsobem.To pak prezentovat jako přínos naší země světovému míru.
  • Mohamedánská zvířata, která jsou horší než fašisté, jak píše Radek, se právě nyní dostala za přispění NATO k moci jak v Libyi, tak v Tunisku. V Egyptě zatím nikoliv, protože tam převzala moc po Husním armáda a snad ji popisovaným šílencům nepředá. V Tunisku i v Libyi měly na arabské poměry relativně velká práva i ženy a obě země zajišťovaly svým občanům slušnou životní úroveň. S tím je teď konec. Pokud tohle nechce kdokoliv vidět a připustit nepomůže mu ani níže uvedený rozbor analitika:

    http://www.youtube.com/watch?v=UQy21Ex-k9o&NR=1
    • Hooodne povedeny video ! a uricte pravdivy. Az na to ze tam davaj obamu jako hlavouna,ale obama je jen uboha cerna loutka, jsou za tim rockefeller a dalsi kumpani kterym je jejich nehorazny majetek malo !!! a zkurv*ena FED banka v ameru co si tam dela co chce...protoze muze! a nikdo s tim nc nedela ,protoze jsou lidi v dnesni dobe lhostejni ve vsech smerech.....a jednou prijde den kdy bude pozde se branit protoze uz budem vsichni novodobi otroci ZIDAKU. !!! a nechci aby si tady kdokoliv myslel ze jsem nejakej rasista nebo tak neco,ale zidi byli vzdy pobuřovači a vyvolavaci konfliktu.Historie nelze !!! mir a drzte se lidi prichazi doba temna.Ted jenom doufam ze v roce 2012 vyhraje kanditaturu na prezidenta USA RON PAUL a ne ten muslimskej zkurv!(obama)
  • Pochytat tyhle rodinný kokoty,postřílet a počkat,kdo to povede dál.Jestli zase budou problémy s ropou a terorismem,opakovat.
    • Kaddáfi ked sa dostal k moci v tej chudobnej krajine...zrusil vojenske zakladne americke a britske....znarodnil ropne polia...elektrika zdarma, uroky ziadne...podporovala sa domaca produkcia, ziadne zahranicke sracky...znarodnil banku a chcel zaviest vlastnu menu...to sa uz nepacilo USA a tak na neho ICC vydal zatykac za vrazdy a neviem co vsetko...tak teraz mi povedzte KTO JE TU TERORISTA???......neverte vsetkemu co vam napise bulvar....je to masova hypnotizacia ludi....
  • dovoluji si vás pánové upozornit,že fašisté by se měli od těch mohamedánských zvířat co učit,oproti nim jsou fašisté jen slabý slepičí vývar...Žil jsem deset let mezi tou sběří a než tady budete Aldisi dělat závěry,tak si tam zajedte a pak tady pište své výlevy.Ujištuji vás,že už pak nic takového NIKDY nenapéšete ani nevyslovíte,padne vám brada a budete dškovat Bohu,že žijete na tom fašistickém a hnusném západě *13* howgh
  • Určitě ho musel zradit nějaký tamní Jidáš, protože jih Libye ovládají stoupenci Džamahírije. Počkáme si na informace z Wertyzreport, protože západní fašistická propaganda už několikrát ukázala, co je zač.
    • pleteš si světové strany. Fašistické tendence přežívají stále na východě.
      • ty si taky blb viď ? Možná ale za to nemůžeš, prý je inet povolen i v ústavech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit