Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Statečný a spravedlivý vládce Muammar i ostatní bojovníci Džamahírije zemřeli statečnou smrtí a stali se mučedníky. Alláh jim všem nabídne svoji pohostinnost. Obyčejné Libyjce teď čeká už jenom bída, chudoba a utrpení. Doufejme, že všehoschopní zločinci a zabijáci, kteří byli do vedení země dosazeni bombami NATO, budou brzy zlikvidováni a na centrálním náměstí v Syrtě bude postaven obrovský památník moudrému a spravedlivému vládci Muammarovi.
    • At nato a ty krysy a žoldáci (rebelové) táhnou k čertu..... co oni prinesou Libyi akorát bídu a utpení jako pred nástupem Muammara. Jenomze Muammar je z toho dokázal dostat ale oni se z toho nikdy nedostanou protoze jsou to neschopní kreténi!!! Muammar dokázal že je čestný, statečný a spravedlivý.... Dokázal pomoct své zemi a dostat ji z bídy... Udelal pro svoji zemi vsechno ceho byl schopen a co ztihl nez ho ty debili zabili.. Co oni dokázali? dokázali že jsou to nevděční parchanti. Kéž by je alláh potrestal a vrátil život hrdinovi Muammarovi. Na takový lidi jako jsou rebelové platí jen diktatura a to ještě moc tvrdá!!!!!
  • Proti těm lotrům kteří se ujmou vlády teď to byl úplný andílek,nic dobrého je nečeká jako nás po r.89.
  • myslím, že opravdu nevíme nic o kAddáfim ani o životě v Libyi, ale vidíme, že ti, kteří ho nahrazují jsou krutí primitivní vrazi s právem šaria za zadkem a je se proč jich bát
  • Gemo, pokud máš muslimské kořeny, pak se vše vysvětluje. Odstěhuj se zpátky ke svým, s náma si nikdy rozumět nebudeš. Pokud muslim nejsi, tak jednoduše patříš na psychiatrii.
    • Kdokoli schvaluje agresi je spoluviník a mělo by se s ním tak zacházet. *12*
      • s nikým se nemůže takhle zacházet kazdej je člověk a ma svoji uroven..... ty hnupi rebelovský si neuvedomuji do jakých problémů se namocili ale brzy to poznají!!! alláh je potrestá a bude zase klid... bohuzel nevrátí život spravedlivým lidem
      • Kaddafi terorizoval celý svět (Lockerbie atp.) Pak ho US "agresoři" vybombardovali a dal pokoj. Takže kdo je v roli agresora a napadeného chudáčka není zase tak jednoznačné.
        Že jeho nástupci jsou podobná sorta, o tom nepochybuju. Skutečně nechápu, proč se proti němu NATO angažovalo tentokrát, protože jim šel docela dobřa na ruku.
        To nic nemění na tom, že z Gemových komentářů vane podobný vztek, nenávist a demagogie, jako z plamenných projevů Kaddáfiho a jeho kolegů po celém světě.
        • Vzpamatuj se hlupáku, nejdřív agresoři USA tehdy v čele s Reaganem Libyi bombardovali (1986) a teprve potom přišla odplata (1988). Naprostý souhlas s Gemou.
        • To jsi asi nekoukal na plamené projevy našich slavných představitelů top 09 a ods. Za komunistů sice byly také, ale lidi měli práci, děti mohli bez obav chodit do školy a v noci se nemuselo zamykat na 10 západů i okno. To že mám vztek, kam se svět a etika díky pár nenažraným tlamám dostal, to si myslím, že nejsem sám. *16*
  • Jeho krev ať dopadne na hlavy jeho vrahů. Byl to hrdina a jako hrdina zemřel.Už na tom nikdy nikdo nic nezmění.
  • No teď na írán ty tupej přičmoudlej fašisto *16*
  • Kaddáfí byl hrdina,který pro obyčejné lidi,svojí země, udělal mnoho dobrého.Proto jej nemohli lumpové ze zemích NATO vystát.Protože ti dělají dobře jenom sobě a obyčejné lidi zbídačují.ˇVšechny naše lumpy,kteří nás do tohoto zločineckého spolku zatahli,bude třeba,po další revoluci,odporážet za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.To bude přínos naší země světovému míru.
    • a ty jsi co za kozomrd-a??Chodil jsi vůbec do školy ty tupá zrůdo???Kde bereš tyto názory v dnešní době ty deb-le?Co takhle jít pracovat a vydělat si peníze,to tě asi nenapadlo,že?Lepší je tady psát koko-iny a schovávat se za nicku,z takových ubožáků jako jsi ty je slušným lidem na blití.Kadaffi byl debil,stejně tak jako celý jeho národ,jsou to zvířata a je třeba je kolonizovat.Nejsou schopni si sami vládnout-orávě proto,že mají ve svém středu podobné deb-li,jako jsi ty. *11* *11* *11*
      • něco podobného si mysleli Němci (nebo někteří i myslí) o nás. V dnešní době je lépe zapojit mozek a ne si myslet, co chtějí ti, kdo ovládají noviny a to bez rozumové korekce, takže to, že něco psali v MF neznamená, že je to pravda ani že je to boží zákon, je to zpravidla jen kec na výplach mozků
      • Nejlepší by bylo, kdyby si s těmi vrahy z OSN a NATO bok po boku s tou černou lůzou ležel ty ty blbe *16*
      • A za co se schováváš ty ty kryple co? Co ty jsi za nulu ty dobytku. To svět neviděl, ty se mezi ty kozomrdy hodíš. Už jsem myslel, že ti někdo rozkopal tu tvou dementní palici bez mozku.
    • Souhlas *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit