Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Tanka.Bez souhlasu Ruska a Číny (z kterých propojení ropovodem ,udělalo dva bratry),se žádný vstup vojsk s mandátem OSN neuskuteční.Tyto dvě země souhlas určitě nedají.Ta doba,kdy si USA jen duply a bylo vše je pryč.Ekonomická síla a peníze je dnes jinde,než kdysi.
  • Pokud damonstranty podpořila Al -Káidá,tak je zřejmé,že z Libye budou muset všichni cizinci mazat.Takže stavění se EU proti Kadáfímu bylo pro EU a USA kontraproduktivní.Prostě to Arabové,v zájmu svého osamostatnění,před USA a podobnými bandami udělali dobře.Revoluce skoro najednou udělali všude.Zadlužené USA nemá dnes na to,aby si mohlo nyní dovolit válčit,proti všem Arabům.Takže Arabové prakticky vyhrají.A ropa bude stále dražší.Ti co dělají revoluce z toho budou chtít mít nějaky zisk.Takže o nějakém kapitalistickém ráji bude u nás snít stále méně hlupáků.
  • Měly by se urychleně poslat vojáky s mandátem OSN, aby předešlo možnost nástupu fundamentalistické vlády. Přestaňme sedět na plotu.
  • Tak nevím, zda Kaddáfi nebyl ten lepší, pokud by se ravoluce v Libyi měla nést pod heslem Al-Káidy. Snad si Libyjci vyberou lepší osud.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit