Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tzv. povstalci jsou jen banda neorganizovaných, chaotických a všehoschopných hrdložezů, kteří neumí nic jiného, než bezhlavě střílet kolem sebe po všem, co se pohne. Copak taková pakáž by byla schopna nějakým způsobem zajmout statečného bojovníka za svou vlast, Mutasíma a Chámise Kaddáfího, ale i třeba Sajfa Isláma nebo Músu Ibrahíma? Určitě ne, tato sebranka bude jenom naprázdno tlachat, co všechno dokázala a koho zatkla, jen aby se ukázali v dobrém světle před svými fašistickými nadřízenými z NATO. Každý, kdo se byť jen na okamžik přikloní k tak zrůdné organizaci, jako je NATO, zasluhuje okamžitou smrt! To platí i o našich chartistech!
  • Je třeba sdi uvědomit, že v Libyi je asi 270 kmenů, kteří poslouchají své vůdce, ať byl Kaddáfí jakýkoli, dokázal tam udržet, sice tvrdou rukou jakž takž pořádek Byla to jediná africká země, kde nebyl ten africký bordel, jaký je ve všech okolních afrických zemí. Zisky z ropy byly v zemi vidět, ať šlo o zdravotnictví, stanovení minimální mzdy a hlavně dostatek vody pro všechny a též značné finanční prostředky, které poskytoval některým africkým zemím. Budeme všichni vidět, jak to tam dopadne !!!!! *12*
  • Všechny naše politické lumpy,kteří nás sprostě zatahli,do nejzločinější vojenské organizace světa,je třeba ,po další revoluci,odporážet,na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.To bude přínos naší země,světovému míru.
    • To se mi nelíbí, proč?
      1, vytvořit nezávislé soudy bez práva na odvolání, jako to dělají oni,
      2, nechat žít na minimu 4200 kč jejich rodiné příslušníky bez práva na práci a chodit volit
      3, ty bastardy nechat koukat na exekuci jejich majetku a to že bude zabaven a zbourán
      4, nechat je doživotně hákovat v uranových dolech 12 hodin denně za řepnou polívku a to včetně těch co se k nim hlásí.Opět bez volebního práva.
      5. Dále pak plnou náhradu škody.
      6, nechat je vykopat si vlastní hroby, nekteří obvzláště opuchlí jedinci by měli problém.
      Tak bych to viděl
  • Povstalci musí vykázat nějakou činnost. Je to vše velká informace a dezinformace co přinesly kanály současné hanby, Al-jazerá a Al-Arabíja. Celé čtvrtě Sirti, ale i Tripoli a Benghazí vznikly v Kataru a i jinde, aby se tam mohli odvysílat TV zprávy jako z dobytých území. Ovšem povstalci-žoldáci Syrtu ničí spolu s letectvem NATO. Z krásného města Sirta se stala nová Guernica. Nálety letadel německé Luftwaffe " Legie Condor "a italské fašistické Aviazione Legionaria byl nazvaný Operation Rügen a ttehdy rozbombardovali španělskou Guernicu. Je hanbou, že v současnosti i španělská útočná letadla F18, dva létající tankery, letadlo rozvědky a námořní fregata rovněž útočí a bombardují Libyi a její obránce, národ a města. Snad se najde nějaký nový Piccaco co namaluje Sirt jako Guernicu. Kaddafí a jeho politika udělala z malé chudé rybářské vesnice krásné a i na evropské , natož africké, poměry velmi bohaté město, ostatně jako celou Libyi. Sirt s krásnými obytnými čtvrtěmi architektonicky krásným campusem - univerzitou, bulváry, parky spolu se vším co k městu patří. To všechno nyní už dlouho bombardují letadla NATO a tuto krásu co nevytvořily ničí. Sirt je prostě zničený. Pozemní síly složené z povstalců a zahraničních dobrodruhů pod přikrytím NATO útočí na celou Libyi, nyní i na Sirt. To co v televizi a ofiko internetových zprávách a internetových TV nepíšou a neuvádějí jsou záběry z druhé strany než z povstalecké, nevidíte kam dopadají jejich bomby a rakety a střely z děl. Nevidíte roztrhaná těla obránců, ale i povstalců. Jsou to mraky mrtvých, utrhané ruce, nohy, vylitý mozek z hlav. Kus těla s hlavou a rukou a od prsou dolů nic - prostě tělo odtrženo výbuchem bomby. Takových je hodně ať už bojovníků nebo žen a dětí. Nejhůř jsou na tom nyní v Libyi ti Libyjci co mají černou barvu kůže. A Libye je Africká a černých v ní je hodně asi až 15 -20%. Tak po těch povstalci jsou a mučí je a zabíjejí, ať byli vojáci či nevojáci. Proto je tak obrovský a dlouhodobý odpor dnes už i řadových Libyjců proti rozběsněným povstalcům-žoldákům, kteří mají převahu v tom, že navádějí letadla NATO na cíl a ti shodí na ně bomby hlava nehlava.
    Je to jako by se celé peklo v čele s černým Lüciferem spiklo proti národu Libye. Ale i v zemích co házej bomby na Libyi se najdou občané co s tím nesouhlasí a vypovídají popravdě jak to je. Např. ve Francii Thierry Meyssan - francouzský publicista z francouzského politologického sídla Réseau Voltaire a Axis for Peace. A nyní napsal a udělal video O válce v Libyi očima svědka. Jak to tam on sám viděl a 6.10. 2011 to s ním ukázala syrská televize. Co napsal si můžete přečist na http://www.voltairenet.org/ , francouzsky umí asi málokdo, ale jedna ruska to přeložila do ruštiny a je to http://www.voltairenet.org/O-vojne-v-Livii-glazami-ochevidca. a on to dal taky na své francouské stránky. Píše o tom jak lžou CNN, BBC z Libye, o tom, že je to politika USA, spolu s Francií a Británií a má být přepadeno celkem 7 zemí. Uvidí se co přijde a co bude.
  • Ho*no demokracie skončej jako otroci západních mocnářů
    • podobně jako my ......
      • Příští rok ,bude na nás,abychom rázně odporazili,ten politický dobytek,který dosahl jateční váhy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit