Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horda vrahů a lhářů - nic jiného!
    Muammar al Quaddafi nebyl žádný diktátor - Libye byla skutečně demokratická země se stupněm demokracie, o kterém se Vám ani nesní. Strávil jsem tam pracovně více, než 3 roky.
    Libyjskou vládu představoval Všelidový kongres, každý rok volený, v němž Muammar al Quaddafi nebyl nic jiného, než jeden ze zástupců Syrty.
    Je pro tuto dobu a tuto zem příznačné, že zemřel jako hrdina v boji - po náletu letounů NATO, které se vměšuje do procesu, který by měl být jen a pouze vnitřní záležitostí země.
    Muammar al Quaddafi byl to velký člověk, který dokázal spojit islám s demokracií západního typu. Díky jemu měla Libye školství, zdravotnictví a ropný průmysl na vysoké úrovni. Čest jeho památce.
    • Pokud jste včera viděl hydepark, tak se vám muselo chtít zvracet jako mě. Souhlasím s vámi a lépe bych to nenapsal. Smrt americký samozvaným vrahům, doufám, že se brzo budeme vedle nich fotit my*16* *16* *16*
  • Skutečně jsem na rozpacích,opravdu chceme u těchto lidí zavádět naše západní principy humanity a demokracie? U lidí,kteří jásají nad mrtvým zakrváceným tělem protivníka,kterého po dopadení napřed krutě mučí a potom ho bez soudu zastřelí,načež si ho ještě morbidně vystavují ,aby se mohli radovat i lidé v Misurátě? Kaddáfí byl nepochybně zločinec- o co však jsou a budou lepší ti,kteří se jako zločinci chovají již na počátku své vlády? To nám však jistě nebude bránit s nimi spolupracovat a tisknout jim ruku ještě od krve. Západu a požažmo i nám, samozřejmě nejde o prosazení demokracie u rodinných kmenů,kteří si Libii rozdělují- je nutno naplno říci:"Klidně se vražděte a mučte mezi sebou-jen když nám budete prodávat ropu!" Tak nevím,kdo je větší pokrytec.Západ dodal povstalcům zbraně, letadla na bombardování také,aby pro nás udělali špinavou práci a my po osvědčeném vzoru Piláta Pontského si jen umyjeme ruce. My totiž nic- Kaddáfího přeci zabili oni! Takový je princip demokracie ?
    • Ano takový je princip americké demokracie!!! Oni jin dali nejenom zbraně, oni ty hordy opic vycvičili za pomoci CIA, nepokoje za pomoci CIA vyprovokovali a pak namísto dozorování bezletové zóny rozbombardovali celou Libyi a pozabíjeli tiscíce nevinných lidí. Pár proamerických šéfů povstalců dostanou koryta v loutkové vládě a zbytek národa se bude divit co to s nimi budou vyvádět. U nás bylo v r.1989 také nadšení a jásot. A kde jsme dnes. A to nám nikdo naší zem nerozbombardoval. Tu zničili až nenažraní politici, korupčníci a tuneláři. A vlády rozpočtové odpovědnosti a boje proti korupci na to jenom čumí a nic s tím nedělají. Protože komtři si je v těch funkcích hýčkají a ně samotné není tolik vidět. Jó kdyby Kadáfí dával Amíkům, Frantíkům, Itálii na dluh tak tam mohl sedět ještě dalších 40 let, ale on na ně hodil "BOBEK" a chtěl obchodovat s Čínou vážení a problém začal!!! No a jak skončil u víte sami.
  • Mají to ti lumpové marné den ode dne se stále více sjednocují lidé,kteří se těch lumpů,kteří tuto zemi zbídačili nebojí.A ta tvrdá dieta,kterou chtějí političtí hraboši,typu Nečase,nebo Kalouska,obyčejnému českému blbovi naordinovat,sílu opozice pouze zvýší.Protože ta pořádná bída vyléčí obyčejného českého blba z troubovitosti.Až začne český blb šilhat hladem,tak si tu bídu,která se na něho začne valit, s Havlem a Klausem slibovaným kapitalistickým rájem nesplete.Jakmile se začne shánět po kvalitním bejkovci,nebo okované násadě od krumpáče,tak bude vhodný k revolučnímu použití.Do té doby je třeba,aby budoucí revolucionáři,pouze udržovali revoluční zápal.Nic víc.Na zmoudření českého blba je nutno počkat.Pak stačí přiložit pod kotel a revoluce bude brnkačka.
  • Vždyt v tom má pracky zase Amerika...jenom ropa ropa ropa...tak sesadili Kadafiho.. zase se vrazdilo a zabijelo jenom pro prachy. Americanům skončila smlouva volala válka. Hodte na USA atomovku at je klid v lepším případě vybouchat všechny papaláše ve vládě. Je to jasný jako facka. Kadafi byl přítel Ameriky a ted najendou terrorista...prostě jak se to USA hodí.
  • cerny hitler obama ktery nechava vrazdit zeny a deti v libyi by mel viset a snim vsichni kdo podporuji bombardovani libye.nato je fasisticka organizace a mela by byt zlikvidovana.vsichni predstavitele nata by meli viset i s necasem.cesko podporuje vrazdeni po celem svete.stydim se za nas vsem zavrazdenym se omlouvam za to ze jsem cech.zazil jsem okupaci rusakama ale to byla proti okupacim a vrazdeni natem prochazka ruzovym sadem.
  • No jo, zbabela luza lacni po krvi, kolikrat to tu uz v historii lidstva bylo ... Kdyz byl jeste nazivu, tak mu vsichni lezli do zadku, jaky ze to byl taticek Kaddafi (podobne jako ten nas metrosexual Masaryk, co byl tak lidsky, ze pomahal hladovym delnikum tim, ze je nechal postrilet u Duchcovskeho viaduktu) a po jeho smrti stejni ritolezci vyrvavaji o tom, jak jsou stastni, ze je mrtev (MOZNA MRTEV). Luza je stale stejna. Smutne...
  • Nic bych za to nedal, že celé to povstání bylo předem naplánováno a připraveno odněkud z CIA, nebo podobné organizace v jiné zemi. A také od nich byli povstalci vyzbrojeni. USA + přisluhovači si nyní rozdělí naftu, povstalci dostanou bakšišem šéfovské posty a jako zavděčení budou prodávat naftu amíkům pod cenou, takže navene budou vládnout Libyjci, poslušně plnící příkazy z Bílého domu.
    Fakt demokracie jako hrom. A kdo cekne, skončí jako Kaddafí, nebo Saddám...
    • Máš naprostou pravdu. Prašivé USA chtějí vládnout světu, proto se snaží všude si dosadit loutkové vlády. Kde to nejde po dobrém jako u nás, tam to půjde po zlém, jako v Iráku, Jugoslávii nebo teď v Libyii. Jen naprosto tupí zabedněnci tohle nedokáží pochopit
    • Kocoure v botách, zřejmě máš v mozku hodně rudých usazenin. Svědčí o tom tvůj slovník z komunistické propagandy.
  • Pokud jsou tato tvrzení pravdivá, znovu to ukazuje, jakou zvěř si fašisté z NATO vybrali pro svou podporu. Jsou to chladnokrevní všehoschopní hrdlořezové a zabijáci, přesně podle pravidla: " Jaký sluha, takový pán." Také je nepravděpodobné, že by Muammar jen tak s pár spolubojovníky pobíhal po Syrtě, když se mohl podstatně lépe ukrýt v rozlehlé Libyjské poušti u Beduinů nebo Tuaregů a kde by ho fašističtí kolaboranti obtížně hledali. Otazníků je proto mnoho, stejně jako v případě Usámy bin Ládina v květnu. Počkáme si na informace Wertyzreport.com.
    Také zde bylo řečeno (zcela správně), jak je zabití Muammara podobné se zabitím Patrice Lumumby v Kongu. A situace je podobná také Jugoslávii v r.1999. Tamní prezident Slobo Miloševič se také pokusil zkrotit kosovsko-albánské zločince a obnovit v zemi pořádek, ale i on se stal obětí fašistických fanatiků z NATO, kteří neváhali zemi rozbombardovat.
  • To jsou ti revolucionáři..ale co teď? Občanská válka je připravena a začne. Pak hned zakročí Amíci a elegantně jako vždy obsadí celou zem. Chudák Kadáfi, ale aspoň už neuvidí, jak mu západ drancuje zem.
  • Vrazdy a jen vrazdy.Plnou hubu kecu o demokracii,Kaddafi byl zlocinec a diktator ale mel byt postaven pred soud a ne zavrazden kdyz prosil o milost.Kolik vrazd,bude jeste spachano ve jmenu ropy a proc ani zapadu ani vychodu nevadil tolik let predtim.Kdy uz obycejni lide smetou vsude ve statech ty kapitalisty,kteri si pletou demokracii s obohacovanim a drancovanim nerostneho bohatstvi jinych statu.A nepiste mi sem nic o komunistech.Kaslu na politiku,chci jen aby me deti,meli praci,co jist,kde bydlet a nemuseli se bat jit vecer na prochazku,za to minimu,budem pro vas dal vazeni kapitaliste drit aby jste mohli jezdit na luxusni dovolene,brat neuveritelne platy a vsude kam si potrebujete zaskocit si mohli doletet.Jirka
    • O komunistech slyšet nechceš.Uvažuješ vůbec,kdo tě tebou popsaný ráj má zařídit?Znebes ti určitě nespadne.V naší zemi,už má šanci si vydobýt lepší budoucnost jen mladá generace,pro sebe a své děti.Takovým,jako ty je třeba odebrat volební právo.Protože za posledních jednadvacet roků zkazili co mohli.Pak uvedneným naordinovat takovou dietu,jako neměli ani vězňové,za nebožtíka Hitlera v koncentráku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit