Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Západ je rád co se děje na UA.Muže tam sypat zbraně(proto je taky kolem UA ticho)
  • Političtí „geografové“ a odbornící na Ukr z UK, kteří tak ochotně rozdávají své „znalosti“ z toho asi nebudou mít radost, je to poněkud v rozporu s tím, co hlásají ve veřejnoprávnu…

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/zastrelil-osobne-putin-na-krymu-oba-pohranicniky-video/
  • http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/weigl-trump-ma-k-nasi-zemi-blizko-meli-bychom-to-vedet/
  • josef.servit.9
    Fendrych je ulhaaný nepřítel české republiky?Nenávidí všechny, kromě sebe a Rumla ?
    Je, nebo není člen mandellinekk CIA ?Já myslím,že ne. Také si myslím, že kufry s dolary neodnesl domů, ale do ČNB !A Seznamy STB také nevlastní, jak se předpokládá v restauracích .
  • Čapisrál se dočista posrál. *15*
  • Odborníci z univerzity v čínské Šanghaji sestavili žebříček 500 nejlepších světových univerzit za rok 2016. Číňani nemají důvod stranit Západu proti zbytku světa a tak ho považujme za objektivní. Není překvapením, že první místo obsadila Harvardská univerzita a americké univerzity mezi dvacítkou nejlepších výrazně převažují. To je ovšem dlouhodobá záležitost. Letos se mezi dvacet nejlepších mimo USA dostaly pouze prestižní anglické školy v Oxfordu, Cambridgi a Londýně a proslulý Technologický institut ve švýcarském Curychu.

    Z Ruska je Moskevská státní univerzita na 86. místě. Sankt-Petěrburská státní univerzita se v žebříčku nachází na 301-400 místě. Více ruských vysokých škol se do šanghajského pořadí nedostalo. Pro informaci Karlova univerzita se umístila v rozmezí 201 – 300 pozice.

    V tabulce bezkonkurenčně převládají americké univerzity. Lepší než Rusové, jsou v této oblasti Švýcaři, Britové, Němci, Izraelci, Švédové, Francouzi a další.

    Takže nemá důvod studovat na ruských vysokých školách ten, kdo hledá opravdovou kvalitu. Na Západě jsou prokazatelně lepší univerzity nabízející špičkové vzdělání. A proto by za vzděláním měla talentovaná česká mládež směřovat právě tam. Pomohla by tím i své vlasti, protože kvalitně vzdělaní lidé jsou jedním z motorů ekonomického růstu.
    Koneckonců i ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov nechal svoji dceru vystudovat v americkém Harvardu. A přitom hlásá, jak je Rusko nejdokonalejší a nejlepší. Avšak sami mnozí jeho krajané k němu a jemu podobných trefně poznamenávají: „Kážou vodu a pijí víno.“
    • Vlastní nick nemáš moulo?
  • Varšavské setkání čelních představitelů Severoatlantické obranné aliance dalo Rusku najevo, stojíme o dialog, ale na druhou stranu mu vzkázalo, svoje členy budeme bránit a na východ Evropy poslalo další vojáky.

    Je rozhodnuto, do Polska, Litvy, Lotyšska a Estonska zamíří jako posily 4000 vojáků sil rychlé reakce z členských zemí NATO. Je dobře, že mezi nimi budou i Britové. Toto ostrovní království tak po Brexitu dalo jasně najevo, že svých spojeneckých aliančních závazků se nezříká a bude se dále podílet na zajištění bezpečnosti v Evropě.

    Jistě tato posila by sama o sobě nestačila na zastavení případného ruského útoku, ale je to jasný signál. Své spojence budeme bránit. Jako Češi, kteří máme smutné zkušenosti se selháním našeho spojence Francie v nešťastném osmatřicátém roce, musíme toto rozhodnutí přivítat a být solidární s našimi přáteli v Pobaltí. Premiéři, francouzský Édouard Daladier a britský Neville Chamberlain, nám tehdy radili, že se máme s Němci za každou cenu domluvit, protože oni mají zájem na zachování míru v Evropě. Na druhé straně po hrůzných zkušenostech z I. světové války se jim nelze divit. Jak to však dopadlo, víme.

    A současní Daladierové a Chamberlainové jako Tomio Okamura a spol. nám opět radí, musíme se s Ruskem za každou cenu dohodnout. To není řešení, ale kolaborace a zbabělost před násilníkem, který ohrožuje druhé. Správný postoj zaujalo NATO, které hodlá dále s Kremlem mluvit, ano, nemůžeme se tvářit, že Rusko neexistuje, ale také mu vzkázalo, agresi proti Pobaltí nepřipustíme. Tedy správná kombinace dialogu a odstrašování.
  • V českém parlamentu vznikla jakási platforma na obranu tradičních evropských hodnot. To není špatné, kdyby se ovšem jejím členem nestal také komunistický fízl Zdeněk Ondráček, který mlátil lidi při Palachově týdnu.

    Když chce rudoch bránit tradiční evropské hodnoty, je třeba zpozornět. To je to samé, jako kdyby se Heinrich Himmler stal členem Ligy proti antisemitismu. Komunismus a tradiční evropské hodnoty, nejdou k sobě. To je protimluv jako voda a oheň, protože to byli právě komunisté, kteří je brutálně pošlapali.
    Euroamerická společnost vychází k křesťanskojudaistické civilizace, jejímiž atributy jsou také úcta k svobodě jednotlivce, a právo vlastnit majetek. A právě stoupenci marxleninských bludů tyto hodnoty likvidovali. Brutálně potlačili lidskou individualitu, nastolili vládu teroru a ukradli lidem jejich majetky.

    Může být snad soudruh Ondráček stoupencem tradičních evropských hodnot, když se v lednu 1989 podílel na brutálním bití lidí v Praze na Václavském náměstí, jen proto, že ti tam přišli nenásilně a chtěli svobodně vyjádřit své názory? Odpověď je jednoduchá, nemůže. Komunisté, kteří systematicky ničili tradiční evropskou kulturu, nejsou a nemohou být jejími obránci.
    Komunismu je stejně nebezpečný jako radikální islamismus, spojuje je nenávist k jinak smýšlejícím lidem a brutální vraždy svých odpůrců. Není rozdílu mezi tím, když se někde odpálí islámský fanatik a zabije desítky lidí, nebo když Rudá armáda vedena Tuchačevským na počátku dvacátých let zavraždila tisíce civilistů včetně žen a dětí v Tambovské gubernii, když proti nim nasadila bojové otravné plyny.
    Komunisté mají na svědomí minimálně sto milionů lidských životů a tam, kde se dostali k moci, bezohledně likvidovali své odpůrce, stejně jako to činí islámský stát. V obojím případě hrál a stále hraje roli fanatismus, jedno jestli z důvodů třídní nebo náboženské nenávisti. Nelze také jen tak tvrdit, že komunisté jsou nyní neškodní. To je klam, stačí se podívat na severní Koreu, kde stále vládnou a která je jedním velkým koncentrákem.
  • U soudruha předsedy KSČM už nemůže nic překvapit, nicméně tato zcela drzá lež je hodně za hranicí. Je smutné, že někoho takového si naši poslanci zvolili za místopředsedu Poslanecké sněmovny.

    V jednom rozhovoru pro Parlamentní listy šéf českých komunistů Vojtěch Filip prohlásil, že SSSR nikdy nikoho vojensky nenapadl. To, že náš vrchní soudruh je usvědčeným lhářem, je známou věcí. Už dříve mu redaktoři MF DNES dokázali, že jeho řečí o tom, že za komunistické vlády u nás nebyl nedostatek toaletního papíru, jsou pouhými výmysly a doložili to zprávou ze zasedání předsednictva ÚV KSČ, které se tímto problémem zabývalo.

    Nyní si ovšem dovolil dost. To, co řekl, je tak nehorázným výmyslem, za který by měl být citelně potrestán. Kdyby někdo řekl, že hitlerovské Německo nikdy nikoho vojensky nenapadlo, ale bylo vyprovokováno k válečným akcím, asi by si vykoledoval přesun do psychiatrické léčebny. A soudruh Filip v podstatě řekl něco hodně podobného.

    Komunistické Rusko (SSSR vznikl až v roce 1922) hned zkraje své existence začalo válku proti pobaltským republikám a Polsku, v tomto případě však nakonec bylo v roce 1920 chvála Bohu poraženo. Dále vojensky napadlo Ukrajinu, Gruzii a některé země ve střední Asii, které násilím opět připojilo ke své říši. Sovětský svaz v září 1939 jako spojenec hitlerovského Německa společně s ním napadl Polsko bez vyhlášení války. O něco později rovněž bez řádného vypovězení nepřátelství vojensky přepadl Finsko. To, že v obou případech navíc hrubě porušil mezinárodní právo, je jasné.
  • Tak šéf KSČM prohlásil, že Čína dodržuje lidská práva lépe než Česká republika. K tomu lze dodat jediné, Vojtěch Filip už ztratil veškerou soudnost nebo se pomátl na rozumu. Rozhodně by tento jeho blábol patřil k horkým kandidátům v soutěži o nejstupidnější výrok roku.
    Vyvrátit tuto Filipovu pitomost je velice snadné. Kdyby měla být Čína v dodržování lidských práv náš vzor, tak vrchní soudruh nesedí ve sněmovně, ale na Pankráci. Čína má na svědomí vraždy milionu Tibeťanů, náboženský útlak, brutální potlačování opozice, zavírání lidí do vězení za jejich názory a koneckonců ani se sociálními právy na tom tato miliardová říše není nejlíp. Desítky milionů vesničanů žijících bez zdravotního a sociálního pojištění by mohly dlouze vyprávět. Drzost a nestoudné Filipovy lži jenom dokazují, že KSČM nepatří mezi demokratické strany a její členové nemají co pohledávat ve společnosti slušných lidí. Navrhuji toto řešení - pro komunisty mějme jenom slova pohrdání a totálně je ignorujme, dělejme, že neexistují. Možná by bylo rozumné přijmout i zákon o státní službě, který by jim zakázal pracovat ve školství a ve státní správě. Leninovi pohrobci jsou totiž vředem České republiky! Ale na závěr jedna velmi pozitivní zpráva, mladí lidé o ně nestojí. To dokazuje i skutečnost, že při posledních volbách do Poslanecké sněmovny měli komunisté mezi voličskou skupinou 18 až 24 let jen jednoprocentní podporu. Takže čas problém komunisti nakonec vyřeší spolehlivě a to bude jenom dobře.
    • Hoď se rybám a nekraď jména šmej.e! *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit