Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbost !..První snahy o odtržení Kalifornie byly už za Jimmyho Cartera, stejně jako nedávno v 2013 i snaha státu Texas a krátce svého času taky i část Aljašky atd..akorát v Kalifornii je to již delší dobu více slyšet i vidět..Motat do toho opět Trampa, je hovadina a kdyby to šlo, jistě by "někdo chytrý" přišel i na to, že za to může opět, jako vždy a za všechno..i ten Putin..
  • ""Jde také o to,kolik musí dostat Kalifornie -v případě odchodu z Unie- nukleárních zbraní?""Tato 38 miliónová země USA je nejvíce narvaná lidmi všech etnik světa.Tam se běložské etnikum dostalo do pozice menšiny.Tak se nedivme,že má Kalifornie zaječí úmysly.Myslím si jedno-při svém eventuélním osamostněním by se tato země brzy zřítila do postavení sousedního Mexika,kde je bída,drogy,svrab a neštovice.A takovým příkladem je v Evropě Ukrajina,která také dokazuje,jak ji nacionalizmus pomalu,ale jistě ničí.
    • že by následovala ukrajinu???? chi
  • ted jsme se vrátili z Kalifornie a nic z toho,co zde píše ten pseudo-novinář NENÍ PRAVDA.Nenechte se tady těmi muslo-bruselskými zaprodanci balamutit,jeno lžou a vymýšlí si,aby měli co psát.Nikdo se v Kalifornii nebouří proti novému prezidentovi,ba naopak,lidé jsou rádi,že konečně někdo začne řešit časovanou nálož jménem MIGRACE.
    • josef.servit.9
      Jégl je vševěd a Chalupa je hhˇnupp! Jégl si to celé vymyslel! Proč?
  • Úřad proti dezinformacím už funguje, jak je tedy možný, že STBák Jégl je ještě na svobodě???
    Zase ty jejich kamaráčofty!!!




    HNUS !!!
    • vanhorne
      "jak je tedy možný, že STBák Jégl je ještě na svobodě??? "
      A Bureš neni?????
      • Je to možné rovnako, ako je možné, aby niekto hlúpy ako ty písal hlúposti.
        • vanhorne
          "Babiš"
    • Tak úřad proti dezinformacím nemůže zavírat, spíš by měl přinášet reálná data k tendenčním článkům jako třeba "nelegální imigranti vás obohatí" ... a doložit statisticky přesně co znamená obohatit.

      To že stále píše myslím ukazuje na problém dnešní doby a klasických "médií" (klasických myšleno nikoliv papír, ale klasický koncept "redakce-> šérfredaktor -> pisálek" co se snaží si vydělat na chleba)... aby internetové noviny vydělali na reklamách musí přilákat hodně čtenářů a čím více se diskutuje tím více reklam se zobrazí... takže se najmou největší hlupáci pod sluncem do redakce a dostanou úkol vytvořit očividně hloupý článek, aby se pod ním rozbouřila diskuse, čím debilnější názor tím více reakci -> tím více vydělá... Novinám nejde o novinářskou práci nebo o informování....

      Je to zvláštní, že firmy jsou schopny a ochotny platit za reklamy na takových portálech kde se chodí lidi rozčilovat co za hlupáky tam pracují... Nevím jestli si reklamky uvědomují, že tím logo firem spojují s negativními emocemi čtenářů takových médií :D
  • Ale to kluci kalifornští jen jako. Když prohovoříte s běžným člověkem jsou tam na mexické vtěrky extra vysazeni. Tito vetřelci jsou tam vnímáni přesně jako zdejší "pracovití" romové. Navic mexičan je vychcanější a vychanější a vychcanější. Třeba: naprcaná mexičanka přijede do USA na legitimní zájezd. Tam vrhne malého smrada - ale podle zákona už to má americké občanství.A další podobné fígle. Takže ono to nebude zas tak naprudko. Donald konečně ukázal jak udělat pořádek s parazity všech zemí!
  • No tak tohle už chtěli udělat za černouška tak že nic nového.
  • Mno, ale je to docela sranda , jak někdo musí psát hovadiny. Víte všechny smlouvy na cokoliv, z čeho mají dovoz/vývoz užitek , co Kalifornie má, jsou dělány přes a s záštitou velké ameriky. Takže by musely být nové. No a i když by rádi mnozí velké americe ledacos udělali natruc, tož tohleto asi nee... Přece jen....Navíc, hodně majetku je v rukou arabů .. saudů a pod. hlavně ropné fabriky ...jejda to by bylo veselo..... *1*
  • Pavel Jégl se zase ukazuje jako vědma. Odchod Kalifornie ze svazku amerických států vidí již jako skoro hotovou věc, natolik věří tamním "pravdolaskařům", kteří o humanitě a pomoci migrantům mají velkou hubu, ale vše musí udělat stát. Výzvy "ať si je Kaliforňané nastěhuji do svých domovů" jsou zřejmě liché, ale jednoho, po zkušenostech u nás doma, to takto napadá. I zde máme různé "neziskovky", které se ženou pomáhat běžencům, ale pokud se podívám, jak velké dotace od státu dostávají, nedivím se, že se do pomoci hrnou. Je to sakra dobrý způsob jak si zajistit dobrou životní úroveň. Takže naši pravdolaskaři také chtějí pomáhat, ale odskáče to stát, který vše financuje z naších peněz, aniž by se někdo zeptal, zda s tím souhlasíme. No a v Americe odejít ze svazku, je to pouhá fantazie několika lidi, kteří takto chtějí získat popularitu. Prostě pouhé kecy tamních pravdolaskařů.
  • Tenhle nápad, zdrhnout, měla Kalifornie, a nejen ona, už za Obamgutána, tedy nic novýho!!!
    Helevole Jégl, STBáku inženýre, až se sem zase půjdeš vysrat, tak si napřed stáhni kalhoty!!!



    PCHE !!!
  • to bude skvělé, takhle nějak se rozpadl sssr, je na čase, aby se rozpadl největší teroristický stát- spojené státy teroristické

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit