Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslis? precti si to jeste jednou
  • Pokracuji-na 5.miste jsou odbory.
    Mohl by mi nekdo z "levicovych" prispevatelu dolozit,z jakych fondu vlastne existuji?Nejedna se nahodou o tunelovani statni kasy?
    Z ceho vlastne prispivaji na stravenky?
    Jak je mozne,ze si muzou dovolit davat bezurocne pujcky?Z jakych penez vubec tato odnoz CSSD funguje?Z prispevku to neni ekonomicky mozne!
    Pro upresneni,jisty Barta z VV dostal podmineny trest za to,ze daval bezurocne pujcky...
  • Aha, konečně jste se našel, doktore Práskale !!!
  • Správný názor !!! Jen je potřeba takové co nejvíce šířit !!!
  • o utahovani opasku se tu mele jiz od doby Klause, ten mlel neco o tom, ze pak se budeme mit o to lepe. jedine, co vidim je, ze lepe se v nasi zemi maji maximalne prezident, vlada, poslanci, senatori (nakapsujeme se a odejdeme / po nas potopa), zlodeji, "zatim jeste" mensiny a podvodnici. opravdovi uspesni podnikatele to nejsou a nejsou to ani poctive pracujici lide. pane Kalousku skrtat umi male dite, a i to by to umelo lepe. napriklad prispevek na deti logiku rozhodne mel, jen mel byt korigovan maximalne na tri deti, protoze kazda zeme potrebuje budoucnost, a to svoji ne nejakou naplavenou. dale zavadeni dani ze vseho, to jste se asi dival na pohadku s panem Vladykou a s panem Labusem, ne? ale tam tu zemi, stejne jako ,lid doslova, k zdevastovali.
    Ale verte, vse, co delate se vam vrati, protoze bozi mlyny melou sice pomalu, ale jiste
  • Pane Grebeníčku, vy jste úplně bl bej .
  • Táhněte manifestovat a nechte lidi psát! Máte to snad dneska, ne?
  • 9mm???
  • No, ty to, jak tě sleduju, nebudeš. Voláš: "Rozbijte mu hubu, ať se mám dobře!"
  • Kde se nejvic krade a co se plati absolutne zbytecne,tzv.trafiky:
    1.misto-VZP
    2.misto kraje,tzv.hejtmanstvi
    3.misto zbytecny senat
    4.misto vlada a ministerstva

Toto tvrzeni se da dokazat,takze asi prijdou nove volby.Otazka zni-kdo na teto zalezitosti vydela?Ze by obycejny clovek,nebo zlodejska CSSD?
    Pro upresneni,me se tato vlada vubec nelibi,jen jde o to,abyste nemeli jeste horsi...
  • Už vím, kdo je to nasrany lid.
  • Jedu s vámi! Kdy a kam?
  • Skončíš v pekle. Ale ani tam si ssebou nahrabané nevezmeš. A vůbec: Praha už volá... Veselé zážitky z natáčení!
  • Já šetřím kvůli sobě. Už mám dva roky staré BMW; no není to ostuda?
  • Je! ...a vlasně, kdo?
  • Stejně bys netrefil. Ale, možná tě podceňuji. Každej blb má na něco talent...
  • A nepudem, a nepudem... Nasrat!
  • Jsem národ a mám toho dost! Mluv za sebe soudružko!
  • Jdi národe, jdi; alespoň nebudou nudné tel. noviny. P.S. V Kotvě včera dostali toaletní papír...
  • Zdejší "diskutéři" si ani nevšimli, že píšeš o nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit