Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už od samých počátků dělení moci mezi monarchu a ty ostatní vyžírky byl obecný lid pouze za pitomce. A je to stále horší a horší. Přitom je daleko za námi doba, kdy politici byli alespoň k něčemu. Lidé jsou dnes vzdělaní, občas i při smyslech, komunikační technika je na výši a všichni mají všechny potřebné informace. Nemá tedy smysl živit zbytečné a nekompetentní politiky, kteří pečují pouze o svojí kapsu, nikoli o národ, kterému, jak rádi říkají, oddaně slouží. Ono je totiž velmi snadné beztrestně živit lidi lákavými sliby a ideami svobody a demokracie a přitom je škubat jako husy.
    Kdy konečně národ pochopí, že zemi musí řídit zodpovědní odborníci.
    Vzájemnými urážkami v diskuzích tohoto typu a provokacemi na téma "komunisté jsou to nejlepší, volím komunisty" se nic nespraví. Uvědomte si, Vy rozhořčení uživatelé silných slov, že když se dva perou, třetí se směje. Vaší energie, takto vynaložené, je škoda. Zkuste na to jít jinak. V ulicích.
  • On se asi opravdu bojí o ztrátu svobody. Ovšem o tu svou.....
  • Kalousek se boji hl.o svou svobodu,ze si nebudou moc delat,co se jim zlibi a dale tu skodit a bidacit lid.Snad lide maji rozum a prokoukli modri,co tu skodi a nebudou je volit.Jen intrikari a domlouvaji se akorat,jak dal tu vse liklidovat,k vetsi bide a ubohosti statu...Jedina slusna strana je KSCM,co ma prehled,jak potrestat zlodeje a aby tu zaclo byt lip...
  • Demokracie, rovné se zlodějina .
    • demokracie v podání modrých sajraj.ů ODS a TOP09, rovná se zlodějna, proč jinde funguje, vy byste zase šel od zdi ke zdi, že?
  • Hey. chlípní komunisti, nezapomeňte poslat tu pětikorunu na KLDR!
    • zítro chlípná píč. tu pětikorunu pošleme , tvůj Nečas, Íčko a Přemysl Sobotka z VUMlu
  • zase strašíš ty zlodějskej z...e, straš radši sám sebou zrůdo. Ty nás vedeš na východ svým chováním a tvojí modrý bandy ODS a TOP09
  • Pan Zeman je opravdu člověk na správném místě!!!To, že podporuje SPOZ je jenom dobře, protože je to kvalitní strana, s kvalitními lídry!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zdravím. Nešlo by mít vládu bez politiků. Jen s těch co jim to pálí. A parlament by zasedal vždy každý třetí týden v měsíci. Dostali by zaplacené ubytování, jídlo a jízdenku ČD 1.tř. tam a zpět a refundaci za 37,5 hod. Ale jinak makám. Ráno v 6.00 abtreten a jdou zařezávat.
  • Poslední rok poslouchám jak Kalousek vyvřískává celému národu,že si tady žijeme jako prasata v žitě,chtěla bych se ho zeptat.To se o nás komunisti,tak dobře starali?,,že si tady tak žijeme,jak prasata vžitě.?Pokud jsem si všimla pravicové strany za těch skoro 25 let nic nevybudovali,takže sám vrchní Kalousek tímto přiznává,že za komunistů jsme se mněli jak prasata v žitě:Tímto bych mu chtěla vytknout,že zase nahrává body těm nenaviděným komunistům,ale co od něj můžeme čekat?Vdždyť celý stát vybudovaný za komunismu,je rozkradený a navíc my tady přispíváme i do EU.I když tam nejsme.
    • Paní Katko nekritizovat vrchnost. Vrchnost je o boha. Nejlépe je, si nic nepamatovat. Pan občan Kalousek je hlava pomazaná a vševědoucí a ten jeho kamarád Ne... je také skvělý. Jen tak dál. Podívejte kolik je v této zemi milionářů a miliardářů a vše získali za 23 let poctivou prací a vlastní píli. Občané, v Bangladéši nebo Somálsku je to horší. A do parlamentu jsme si jako občané svobodně zvolili naše nej zástupce. Ti teď mohou svými ústy pojídat výsledky naše práce a rozhodovat o našich penězích. V manželství také vydělává chlap a ekonomicky přerozděluje žena. To je také demokracie v praxi. Je to úplně skvělé, jen aby to netrvalo další čtyři roky. Dobého má být pomálu, jíst se má do polosyta a pít do polopita aby poslanci a honorace žila dlouhá léta. Myslím si, že po volbách tato země bude pořád kráčet do ři.., do Říma jsem nemyslel a budeme pořád blíže a blíže k Africe.
      Děti mi jdou na vejšku tak se starám jako správný Čech. Všichni se staráme a dobře nám tak.
  • Kalousku původně jsem se domníval že to jen hraješ ale ty jsi opravdu brouk pytlík a megalomanský vševědoucí magor,ty jsi živý příklad "člověka",který má snad v rodném listě,kecal,poutový řečník a věčný národní prudič,že už si nedáš pokoj,vždyt na tebe každý prdí a jsi jen pro smích.Ty jsi holt bez páteře a hanby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit