Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako dluhopisy fakt nejsou špatná věc. Jen třeba taková správa dluhopisů je při velkém investičním portfoliu práce na celý den, respektive hlavní pracovní poměr. Jak se to vlastně říká? Práce na plný úvazek? No, to je jedno. Potřebujete se tomu věnovat fakt hodně moc. :) A jako do té míry, aby vám to skutečně vydělávalo a tvořilo ten pasivní příjem. :) 

  • milacekpublika

    Dluhopisy obecně nejsou vůbec špatná forma investice, pokud víte, co děláte. :) Jen bych se ale vyhnul státním dluhopisům a pořídil si spíše klasické firemní dluhopisy. Ideálně v odvětví, kterému rozumíte, věříte a které vás baví. V opačném případě vás to po chvíli přestane bavit. Hodně důležitý je tam mít právě ten vztah k tomu, do čeho investuji. Rozhodně je to důležitější než třeba u akcií a podobných investičních instrumentů. ;-)

  • Proč se lidi rozčilují ? Protože za poslední léta pro ně nikdo nic neudělal a nevěří.
    Najednou si nevíme rady a tak útočíme . Proč ?
  • Jasně, nakupte si od Kalouska dluhopisy za co možná nejvíce peněz, za tři roky vám zbudou jenom oči pro pláč a bezcenný cár papíru! Kalousek *12* , *16* .
  • Ani korunu za státní dluhopisy.Podle mě je to riziko,pokud se bude stát nadále každoročně zadlužovat podobným tempem jako nyní,tak to nemůže dobře dopadnout.A vůbec nevidím šanci na to,aby se podobným tempem přestal zadlužovat.Nějaké úspory v řádech miliard nemají v celku skoro žádný význam.
  • svině,vše promrdali a mi je máme ještě podporovat?
    nehorázná drzost od zlodějů státu.s tím papírem si můžete tak akorát,no však víte co né?
    a ve finále by ještě vytunelovali i ty lejstra.
  • Lidi, nenechte se oblbnout, jde o poloviční výnos než je ten tržní a ve vyšším stupni rizika, protože nikdo nezaručí, že republika bude na x let platebně schopná. Navíc nás (a celý svět) čeká zvýšená inflace, jako jediná cesta z dluhů. Takže ta výnos úplně znehodnotí. Jako vždy na vás chystaj boudu, ale nevysvětlej, vysvětlit vám to musí Johny.
  • Když už sponzorovat nějakého kalouse, tak raději nějakého neškodného ze ZOO. O zvířátka z vlády zájem nemám vůbec žádný, klidně ať pochcípou *1*
  • Kalousek je jako ten klasický kozel zahradníkem.Na jedné straně utrhuje od huby těm co mají nejméně a na druhé straně marnotratně rozhazuje desítky miliard.Taky to majetkové vyrovnání církvím nebylo vůbec zapotřebí.Církve nabyly obrovské majetky z nekřesťanských daní,prodáváním odpustku, kdy ti nejbědnější po staletí museli odtrhnout sousto sobě a dětem a zaplatit si odpustky jinak jim bylo hroženo peklem. Nic jiného nebylo prokazatelně majetkem všeho lidu jako tak je církevní majetek.Církev pak stavby a kostely "zprivatizovala" na konsilním sjezdu od feudálů kteří na jejich stavby nahnali poddané a ti na nich dřeli zadarmo a ještě platili daně. Vypasení kněží ho tak těžko vytvořili vlastními rukama.A nyní tento majetek veškerého lidu a desítky miliard se vrací opět do lačných rukou služebníků božích kteří kážou vodu a pijí víno.
    • A nezapomeňme ne na potoky, ale řeky krve a nespočetné davy umučených a upálených. Ani veškerý církevní majetek by nestačil na splacení těchto činů.
  • Za posledních jednadvacet roků.obyčejný český blb povětšinou pořádně zchudnul ,tak jej těžko Kalousek na nějaké dluhopisy nachytá.Spíše u těch chudších bude tendence investovat do okované násady od krumpáče,nebo kvalitního bejkovce.Prostě,jiné časy.Jiná móda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit