Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tolik arogance, co předvádí dnes Kalda ještě v TV snad nikdy nebylo!!!
    • buď rád, ten důvod vytočit lidi a vzít klacky do rukou přeci od někud přijít musí, pokud to nebude kalousek pak to třeba bude drábek, ale taky ukázal že se v tomhle státě měří dvojím metrem *1* *1* *1*
      • ... se krade a nikde nic nechybí, zvýší se daně a stejně jsou všichni v pohodě, sice vrčí sem tam skučí ... ale stále je málo zubožených se kterými by se dala dělat revoluce ... a stejně, vždyť nejsou zbraně, není vůdce ... a i kdyby zase padla facka, no, no, no, tak jedem raději do Chorvatska *10* *10* *10*
  • Stanovisko k nákupu ministerstvo vydávat opravdu nemusí. Ale o tom není předmět sporu. Předkládajícím návrhu byla Parkanová a bylo její povinností si nechat ověřit cenu nezávislou expertní organizací, pokud to odborně nemohla posoudit sama, což opravdu nemohla. Ptát se ministra na cenu je nesmyslné, ona byla zodpovědná za státní prostředky jak je utrácí !!! A to je i podstata, proč by měla být vydána. Jo, kdyby si ta letadle kupovala za své peníze, pak by nejenže nemusela se ptát ani ministra. ani by si nemusela dát dělat znalecký posudek - utrácí-li kdokoli své peníze... Nikdo se také neptáme Kalouska na cenu, jestli si kupuji třeba chleba..ani si ten chleba nemusíme dávat oceňovat...Ale ona nekupovala za svoje, ale za státní a tak prošustrovala 680 státních milionů, které nyní chce zaplatit od daňových poplatníků. A to je trestné...A ostatně také policie nežádá vydat Kalouska, ale Parkanovou, tedy zodpovědnou ministryni.. Takže jasné: Správné je ji vydat k vyšetřování a pak ať ji soud buď uzná vinnou a uloží trest, či osvobodí. Veřejnost nechce nic jiného, než dodržovat zákon. A za to je veřejnost špatná ???
  • Kalousek mimo jiné řekl: mohli jsme zde deset let krást beztresně, a najednou by to nemělo jít. Tak ať odhlasujjí, že už to nejde a je to. Jenže za ten státní dluh přecijenom někdo může.
    Proč by Kraďousek byl tak nervozní? :))) Ten v*l pokaždé když byl ministr , tak nemohl předvídat a vždy udělal dluh jak se patří. Čtyřicet miliard , žádný peníz. Doufejme, že se to začne hejbat k lepšímu , policie i státní zastupitelství se nezalekne takových gaunerů.
    • Ano Lessy to dnes řekl jasně v reakci na podělaného Kalouska, že se nenechá Policie zmatenými řečmi a arogantním napadáním zastrašit !!! Konečně je policejním prezidentem poctivý policajt. Kalousku chystej si kartáček na zuby ostatrní vyfasuješ, tak jako Rath !!!
  • ta zrůda už měla být dávno na řetězu a pověšená na kandelábru,pak byse už z řetězu nikdy neutrhla
  • topka se rozpadá ztrácí důvěru naivních "mádlů a issových" a padákový míra bude muset opět mrštně přeskočit do jiného stranického záchranného člunu aby mohl dál rýžovat prachy z důvěřivých volebních prosťáčků. ale neztrácejme naději. jistě to zvládne. je to kluk šikovná, vyčůraná. zas utáhne pár troubů na velké kecy složenky a suché z nosu
  • Už máš Mirku sbaleno? Cimřička je čerstvě vymalována, mřížoví je stylové a nabarveno nazeleno, z okna je vidět na budoucí arcibiskupské hluboké lesy, ktéré jsi jim přihrál v restituci. Menáž je zde lepší než v domově důchodců, lékařská péče zdarma bez regulačních poplatků. Světlo a teplo se zde také neplatí. Duchovní útěchu ti zde zajistí podle přání rabín, vojenský kurát, farář nebo pastor. No řekni, může se takto mít důchodce po odpracovaných 45 rocích tvrdé práce?
  • Ministr se tvářil kysele
    A z toho nám může být vesele,
    že už brzy půjde do pr.....!
    • už aby tahl,je nejvyšší čas,kyda kolem sebe same zlo
  • Rozhodně by měla být Parkanová,za svůj podíl na zbídačení této země tvrdě potrestaná.Ne jak si to ten vládní dobytek představuje,Napřed se udělají děravé zákony.Pak se takový politický dobytek ,jako jsou zde ti co po komunistech vládly,prolže k moci a myslí si ,že může tuto zemi beztrestně rozkrást.Je třeba takové lumpy odporážet na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsoben.
  • Lid by toho Kalouska neměl jen věšet ,ale řezat a solit za živa,je to největší zloděj českého národa
  • Kalousek je ztělesnění všeho zla, jak jen si ho lze lidským rozumem představit. Neexistuje trest pro tohoto zplozence pekla, snad jedině pomalé, velice pečlivé porcování za živa nejlépe patologem, který přesně ví, kde uříznout části těla , aby pekelník trpěl co nejdéle a pošel dlouhou, bolestivou smrtí. Rozhodně momentálně vrchní gauner. Hnusný netvor. Ale myslím že už pro něj konkurence zakoupila projektil, takže mu bude asi ustřelena hlava něž se dostane do ruky lidem. Je to škoda, veřejné porcování Kalouska by byla krásná podívaná!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit