Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento soudruh Kalous by měl už jednou provždy zmizet z obrazovek. Televize ho tam dává zřejmě proto, aby lidé viděli největšího rozkradače naší republiky. Je to největší zločinec!!!!!!!
  • Od prohnilého soudruha estébáka nelze nic jiného očekávat
  • tak to vidíš, co jsi zač.Ale býval jsi jiný frajer.Před volbama tě pamatuju jako medvědáře.To bylo slávy.Na náves přijel cirkus.Lidi se seběhli.Mirda řečnil a řečnil a sliboval medvěda.Pak se na podium vyškrábal medvěd Karel.Kymácel se ze strany na stranu.Brumlal nějaké hlouposti.Nic moc mu nebylo rozumět tak byl zase uklizen.A tak to šlo štace vedle štace .......A jak praví klasik "starý medvěd hyne, medvědář si kupuje nového....."
  • aa
  • kdo je to Kalousek?
  • A jinak, to je ten samej přechytračelej blb Kalousek co tvrdil, že se v pohádkách nešlo u draků přes 7 hlav??? Takže ta jeho hloupost vesmírná pochází již od jeho mládí, chudák byl ošizen o pohádky. Každý normální člověk, který prožil normální dětství s normálními (pra)rodiči, ví jak to s těmi draky bylo!!!
    A nebo mu chemický výpary dočista vypálily mozek!!! Agent 007 nevěděl co je strach a Míra neví vůbec nic!!!
    • *2* *2* *2* *2* A ještě horší by bylo kdyby korunní princ TOP 09 Miroslav I. Kraďousek přestal věřit vlastním lžím a začal věřit, že děti nosí čáp a dárky Ježíšek. *3* *3* *3*
  • Holt, Kalousek nerozdává koblihy.
  • Podle mě je jeden za 18 a druhý za 20 - 2, takže to vyjde nastejno.Asi nejlepší by bylo, kdyby exprezident Klaus vrátil 330 mld.Kč důchodového účtu, který v roce 1993 připojil ke státnímu rozpočtu a tím ho de facto zrušil. Vrátil v úplném rozsahu..... a s ním ti, kteří byli ve vládě.
    Kalousek má nejméně co mluvit, jeho valorizace důchodů pod 1%,když ceny rostly o 12 - 13%, jsou trapné a to, co říká o Babišovi, inu šel od koryta a tak kolem sebe kope. Babišovi taky není radno věřit, všechno by chtěl koupit za koblihu... na Kalouska ovšem musí s whisky a na nás ostatní mu bude stačit rohlík. Nedejme se a chtějme do toho mluvit - strategii důchodů do budoucnosti musí rozhodnout referendum, stejně jako by mělo o zásadních otázkách směřování této společnosti.
  • Řešením není ani populární tzv. přidání důchodů v podobě dvou či tří stovek.
    To nic neřeší protože ceny rostou více a častěji.

    Máme tu systém kdy ten co nechce pracovat a nadělá si hromadu dětí se má finančně
    lépe než ten co pracuje. Nejhorší je když se vás pak mladá matka zeptá
    zda má vůbec cenu vést děti k slušnosti a poctivosti když se to u nás nevyplácí.

    Babiš zase zvednul cenu cigaret - pomalu 80 korun!!! WC na jednom nádraží už stojí
    20 kč. Dneska už ani ta stovka nemá žádnou hodnotu.
    • Jako většinou souhlasím jen s těmi dětmi a všemi výhodami má jen jedno etnikum.
  • Ono už mu zbývá jen prskat kolem sebe jako Toxická bába tyhle figury už nikdo nebere, co mohli to z- urvili. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit