Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek je č.rák.
  • ten kašpar nelže jen u Moravce,ale všude.Jen mě štve,že jsem nebyl ten,kterému dal pohlavek,už by tady nebyl.
  • Kalousek už ani nerozlišuje mezi pravdou a lží, je to převlékač kabátů a stará struktura, které jde jen o svou vlasní kariéru a svou vlastní kapsu. Co potom můžeme vůbec očekávat od takového ministra. *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Velice se daří Kalouskovi, pořád se o něm mluví, nevím o jakém ministrovi financí se dřív psalo skoro každý den. Je velice dobře, že mu to dělá dobře a přes své ego opravdu nevidí své obrovské chyby, kterých se dopouští.
  • aha, takže člověk lže, Kalousek fabuluje, člověk se ožere, Kalousek se společensky unaví *3*
  • Pan Kalousek přece lže již řadu let. Že by si toho nějaký server dříve nevšiml a všiml si toho náhle až teď? Proč?
  • tento "křesťanskej,lidoveckej a topáckej grázl" už měl dávno sedět..... *1*
  • Česky řečeno lhal a lhal !
  • Co můžete lidi vůbec čekat od takového lotra?
  • To není nic divného, důležitý je výsledek ne cesta, kterou volíte. A to Kalousek ví a také si tu svoji cestu zvolil. Jenomže každá cesta někde začíná a někde končí... A ten rozdíl mezi fabulováním a lhaním je dávno znám z anekdoty, v níž "pan rychtář byl ožralý jako prase, ale pan starosta byl jen mírně veselej". Ale u soudu když oba ožralí způsobili škodu, tak rychtářovi byla přiznána polehčující okolnost, protože byl ožralej jako prase, ale pan starosta, jelikož byl jen "mírně veselej", tak byl odsouzen k náhradě škody. A tu pan starosta zvolal : " Ježíši Kriste, vždyť já jsem byl přece taky "ožralej jako prase" !!! No a Kalousek k tomu také nemá daleko, naopak !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit