Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ho*ado bolševický... *12*
  • Bílé límečky tu nadělaly větší paseku než pár nepřizpůsobivých, ale těch se vy bojíte , radši kritizujete cikány !! Zbabělci....
  • Kalousku neměl jsi tak rozdávat cikánům sociální dávky a jiné jednorázové platby! Dále jsi neměl podporovat ty mladý lenochy na pracáku.
  • Ty xindle ! My jsme to prožrali a proflákali ?! Váš zasra nej kapitalizmus (zlodějina), která je tady od r. 1989 to má všechno na svědomí. Potřebuješ nakopat obličejíček, zmetku !
  • Už aby se začal objevovat na veřejnosti a v dosahu občanů. Když zákon je na něho krátký
  • To co jste p.Kalousek vyslovil je urážka. Z dělnických platů 63Kč na h si asi moc nenažerem. To z vašich platů je to trochu jiné. Z těch se dá žrát. Vám platy ve vládě nestačí a ještě se necháváte korumpovat úplatkami ze státních zakázek. Co pro nás udělala církev, že se jí snažíte vyplatit. To už máte zamluvené různé statky, které za pár korun koupíte a pak s velkými zisky prodáte, pokud možno do ciziny. Podívejte se na to co jste provedli s fabrikami. Je na ně smutný pohled, když je vidím opuštěné s rozbitými okny, opuštěné. To samé je na vesnicích, kde jsou opuštěné vepříny, kravíny. Dnes již v havarijním stavu.
  • Uděluji ti míro řád chemika roku. Máš právo ochutnávat alkohol, to se ti bude líbit ty ocásku brejlatej *16*
  • Nějak nám ten pravičáky slibovaný kapitalistický ráj odplouvá kosmickou rychlostí na okraj vesmíru.Hlavně,že slibovatelé kapitalistického ráje pro sebe pořádně nahrabali.Obyčejný český blb už takové štěstí mít nebude.Toho čeká,při budování kapitalistického ráje,už jedině taková dieta,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Rozprodané a rozkradené je všechno.A astronomicky zadlužená země navíc.
  • to je pouze utopie. Lidé budou nadávat v sedě na zadku doma, ještě jim asi není tak zle aby vyšli do ulic.
  • Až ti tupci, kteří volí ODS a TOP, budou baštit kafe ze žaludů a nosánkem rýt v zemi. Pak snad. Zatím ještě si neuvědomují kam je jejich partaje vedou.Pokud poslouchají pana Kalouska, tak snad to některým docvakne
  • To máte pravdu a ještě je to takový hovado, že to vytrubuje do světa. Rozbít hubu by mu měl někdo a pořádně.
  • Ježkovy voči, kdyby se to tak stalo, to by bylo. *14*
  • Neboj blbe, ještě není všemu konec, taky skončíš pod mostem nebo v lepším případě o chlebu a vodě!!
  • Z e současného jásotu národa,pro ty lumpy,co tu vládnou,kouká v brzku revoluce jako vyšitá ze žurnálu.Možná ,že i ti co kdysi dělali revoluci v Rusku,by se pak od nás mohli ještě učit,jak má vypadat pořádná revoluce.A to byli ještě střihouni,když vymlátili celou carskou rodinu,aby tato nikdy Rusku v budoucnosti neškodila.
  • Kalousku my jsme pracovali víc než ty, ty si to proflákal ve vládě... *7*
  • Rozhodně ten politický dobytek,který zde dvadvacet roků debužíruje na úkor slušných lidí si nebude moci tato země dovolit živit.Proto je budeme nuceni vymlátit.
  • Rozhodně ten politický dobytek,který zde dvadvacet roků debužíruje na úkor slušných lidí si nebude moci tato země dovolit živit.Proto je budeme nuceni vymlátit.
  • Pro důchodce.Až ti po státním bankrotu začne mladá generace vyplácet důchod jedině na holý zadek bejkovcem,tak to si teprve budeš pochvalovat.Tobě uchází to základní,že už dlouho si tato země na důchody dluží.Jakmile nastoupí vláda,která další dlužení na důchody zatrhne,tak tě čeká taková dieta,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.To tě z tvojí troubovitosti vyléčí.
  • Pro slušné lidi skončili zlaté časy už dávno.Proto to chce k moci komunisty a tvrdou levici.Protože těch lumpů,kteří tuto zemi rozkradli je hodně,tak by měli komunisté co znárodňovat.Zde vládnoucí lumpové dojíždí na konečnou.Pokud se přihlouplí důchodci neproberou a místo těchto lumpů nezačnou volit komunisty a tvrdou levici,tak pak vládnoucí lumpy mladá generace smete.Pokud budou důchodci volit komunisty,tak při tvrdém znárodňování mají naději na hodně mizerný důchod.Jinak jak se dostane, přes ulici, k moci mladá generace,tak ta se na debužírování důchodců dlužit nebude.Pro důchodce,kteří volili lumpy a těm nechali tuto zemi rozkrást,bude mít jedině výplatu zaslouženého a spravedlivého důchodu,na holý zadek bejkovcem.Pokud se pak tito důchodci budou dožadovat výplaty důchodu v penězích,tak jim mladá generace řekne ať se obrátí soukromě na ty lumpy,které dvaadvacet roků volili a nechali jim tuto zemi rozkrást.Mladá generace raději začne svižně splácet starou generací nasekané dluhy.Už kdysi v koncentráku v Terezíně,umírali staří lidé hladem.A zeměkoule se kvůli tomu točit nepřestala.
  • doma i ve škole jsem byl veden k tomu, že nejlepší investice je do vzdělání, do poznávání, do zdraví a do životního komfortu. A také to, že nemám utrácet za zbytečnosti, za alkohol a kouření, což navíc škodí zdraví. A také, že nemohu mít všechno co vidím a když něco chci, musím si na to nejdřív vydělat a ušetřit. Tak jsem se tím v životě řídil a nenaříkám si. Mám se lépe než jsem se kdy měl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit