Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pní Wágnerová, osobně vám fandím, ale chtělo by to vytáhnout nějaký ten historicky doložitelný dokument z nacistického Německa a vyložit ho í s právními důsledky. Jsem starý chlap, ale o tomto Německu nic nevím, narodil jsem se ve válce. Pokud máte pravdu, doložte to, získáte další příznivce, i když si myslím, že jich máte již teď více, než ministr.
  • Wágnerová zná prtaktiky asi na občany donášela už i za německa to bude ta kvaliifikace Ksč
    • Před okupací musel Němec za 1 Kč vypláznout 6 říškých marek. Po okupaci zbytku republiky stanovili
      okupanti úřední kurz na 1: 1. Dvacet let poctivé práce a spoření Čechů bylo škrtnutím pera protektora znehodnoceno. Kalousek nebyl pravda tak rasantní, tomu se jenom líbilo, že připraví střadatele o 6,5 miliardy státního přístěvku. A vvvo ttomm to je. Né o práskání a donášení.
  • Proč by se měl distancovat od PRAVDY!!! Soudruhu Kalousku, když někdo řekne pravdu nebo v nejhorším svůj osobní názor, tak nechápu proč by se kdokoliv jiný měl od toho distancovat nebo pohoršovat. Osobní názor má každý svůj a je to čistě jeho věc. To že máte praktiky mnohem horší než v nacistickém němecu ví malé děti ve školách, tak nevidím důvod, proč se nazbýváte tím, jak to změnit a proč to asi tak je, ale házíte špínu kolem sebe. Uklidtě si nejprve svůj dvorek. Vaše tuny másl na hlavě jsou pro národ neúnosné, což Vám samozřejmě vůbec nevadí, protože na lidi k....ete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit