Přejít na výpis diskuzí
Kalouskovy trampoty: Kníže mizí a Starostové mu prý chtějí utéct
8.2.2014 | red
53 příspěvků
-
K lidovcům by bylo dobré. Jejich mise je dočasná jen na toto období, a v příštích volbách vypadnou, takže s nimi by vypadly i tyhle učitelské kreatury, které nenávídí celý národ !!
-
Strana která stojí na knížeti/jednom člověku/mohla snad fungovat za CK mocnářství.Naopak strana založena na ideologii a politickém směru bude existovat stále pokud idea je živá.Naopak u takovýchto stran i platí Řezáčovo:Opustíš li mě,nezahynu.Opustíš li mě zahyneš!
-
Ono by bylo načase konečně spočítat vše minulé v Nečasové vládě i TOPce a Starostům. Zatím si většinu odskákala ODSka a je čas i pro TOPku a spol. Přece v minulém byl dominantou vlády Kalousek a ne Nečas. Ten pouze přikyvoval na vše Kalouskovi v obavách o křeslo své a svých spolustraníků. Spravedlnost by měla stihnout konečně i TOPku. Snad již v příštích volbách.
-
Potkani utíkají za lepším. Banda starostů se Kalouska držela protože jim jako ministr financí
přihrával peníze z rozpočtu. Nyní už jim nic dát nemůže a koupená věrnost je pryč.
Jsem zvědav která partaj bude tak hloupá a vezme si šaška Gazdíka.
O knížeti škoda slov. Komu není hanba škrtat peníze na důchodcích a přitom brát
královské peníze za to že v práce chrápe zasluhuje pouze opovržení! -
... ha!!! katastrofa se blíží!!! Krysy opouštějí palubu!!! A stěhování začíná ... *12* *12* *12*
-
Kalouska dnes po tom všem může volit jen úplný zabedněnec nebo zloděj !
-
Gazdík je slizkej jak had. Mohl by jít k lidovcům. Tam by se mu jistě líbilo !
-
Lidé se budou muset ozvat nebo zemřít!
-
Nu a doplněk k odchodu STAN od TOPáků Ropáků. Už starostové cítí, že Kalousek upadá a po pádu Schwarzengerga nebude mít osobnost s kladným image ( sám má image černé jako peklo), tak Gazdík a podobní hledají, ke komu by se mohli přitulit. Největší šance má Babiš, jen si nejsem jist, že takováhle učitelské kreatury, zvyklé ze školy rozkazovat (dětem) si myslí, že to jde i dospělým lidem ) asi nebude chtít, to by si zprofanoval celou ANO organizaci ( Jestli si jí ovšem nezprofanuje v tomto volebním období sám...
-
Jako starosta obce - dnes už bývalý- jsem byl členem STAN. To ale jen do doby, kdy se STAN spojila, nebo byla panem Gazdíkem za korýtko prodána TOP 09. Ihned poté jsem ze STAN vystoupil. Při telefonické rozmluvě s p. Gazdíkem jsem mu řekl, že bych členem zůstal, ne však ve spojení s TOP 09. Také jsem mu řekl, že kdyby STAN šla do voleb samostatně zcela jistě bych je volil a pravděpodobně by byla před TOP 09. Dopadla by asi tak jako nyní ANO. Zdá se, že dojde konečně na má slova a TOP 09 a Stan budou dvě samostatné strany.
-
ANO je projekt Kalouska TOP09 a ODS jen vyčpělí politici jsou nahrazeni podnikateli nebuďte v iluzi galerka kolem eštébáka samej xindlvětšinou z ODS nebo TOP09 *16*
-
Schwarzenberg intelektuáně na politiku nemá. není hloupý, ale ani geniální, je prostě jen potomek šlechtického rodu, na čemž postavil svoje image. Ale inteletuálně je spíš podprůměrný a nyní si neví rady. Jeho cílem bylo dostat se ještě na 4 roky do sněmovny , kde má zaručeny příjmy kolem 80 až 100 tisíc měsíčně, aby mu český lid zaplatil jím nadělané dluhy, ale na víc jeho mozek už nemá.Úplně zbytečný poslanec a ono je jich tam podobných až moc, zatímco naše inetelektuální špička nemá šanci a věnuje se podřadným věcem. Ve sněmovně by měli být lidé ti nejinteligentnější, ale díky stranické nenakrkanosti hlupáků nás řídí spolek pitomců, leckdy i s akademickými tituly. Příklad, Nový Občanský zákoník jsem ještě nečetl, jen jsem si našel pár informací a ztrnul jsem hrůzou. Všechno je přejměnováno,např. zákonní dědici mohou být zůstavitelem vyšaltováni stoprocentně t. zv. "povoláním dědiců" i mimo rodinu , možností nařizovat dědicům nesmyslné úkony, že musí svůj vlastní majetek , který není vůbec přemětem dědictví, darovat cizím lidem, komukoli. Zústavitel už není jen zústavitelem, ale "odkazovníkem".. bléééé, kterej v ů l tohle vymyslil -aha , Pospíšil z ODS, dlužník není dlužníkem, ale vydlužitelem, myslím , že dnes i právníci jsou z toho na větvi. Fakt už chybí jen ustanovit, že lidé nenosí po kapsách kapesníky, ale "nosočistopleny", že pane Pospíšile, nechtěl byste vrátit ten svůj diplom ??? Takovéhle kraviny...
-
kníže mizí,kdy zmizí i Kalousek