Přejít na výpis diskuzí
Kalouskovy trampoty: Kníže mizí a Starostové mu prý chtějí utéct
8.2.2014 | red
53 příspěvků
-
Kcharl je starej dědek a nemá intelekt!
-
Strana která stojí na knížeti/jednom člověku/mohla snad fungovat za CK mocnářství.Naopak strana založena na ideologii a politickém směru bude existovat stále pokud idea je živá.Naopak u takovýchto stran i platí Řezáčovo:Opustíš li mě,nezahynu.Opustíš li mě zahyneš!
-
-
Věčně živý Lenin neboli zombí 09-Trantrberk.Jeho třeba bez umrtvení okamžitě nabalzamovat.Všechny prostitutky z Prahy co ho podporovali s ním zazdít a bude
klid !! *1* *1* *1* -
Tenhle citát je dneska jako vyšitý pro Klička. Jen o něm ještě neví, ale svou vlast už opustil a zaprodal. Nyní je na řadě druhá část...
-
-
Tento( z m r d )národa zaslouží jen linč.
-
Lidé se budou muset ozvat nebo zemřít!
-
kníže mizí,kdy zmizí i Kalousek
-
-
Mně hlavně zajímá kdy zmizí estébák Babiš.
-
-
Zatím ještě nic nerozhodl. Pokud pochopí Němečkův návrh na řešení zdravotnictví, tak získá image supervolitelnost a bud emít sám 60 % hlasů nejměně. Ten Němečkův nárh je kvalitní a má hlavu i patu a jestli to Babišovi nedojde, tak nemá na postu ministra financí co dělat. Vždyˇk řešení celého nedostatku by postačilo cca 3,5 miliardy Kč a byl by pokoj. Doposud se rozhazovaly stamiliardy kmotrům za ho v no a to nikdo ani nepípnul. Takže za 3, 5 miliardy vyřešit problém zdravotnictví je ve srovnání se stamiliardovými krádežemi prkotina. A o ty se vedou hádky, jako kdyby šlo o vesmír,. Zato při krádežích je ticho. Na nic nejsou prý peníze , ale na pitomé kluziště na Letné na dobu 17 dní se vyhodí nesmyslně 80 milionů...Hudečka je potřeba oběsit za blbost, nebo alepoň internovat. Přitom pomlouvá Soči a současně na "jeho počest" vyhodí 80 milionů. Z toho si určitě realizační firma ponechala kolem 40 milionů a s Hudečkem se bude šábovat. A to je dobrý, že jo ???
-
-
Kalousek musí zmizet pouze za mříže a my mu musíme poslat složenku na ty biliony, co tu rozkradli všichni, co u moci byli . Může se s nimi bratrsky o ten dluh podělit..
-
Kalouska dnes po tom všem může volit jen úplný zabedněnec nebo zloděj !
-
-
Znovu a důrazně prosím, ať mi někdo sdělí o sponzorech těchto článků o lotrovi a vlastizrádci všech dob. To není možné, že se nepíše třeba o jiných kriminálnících v takové míře jako o tomto.
-
Kcharl je starej dědek a nemá intelekt!!
-
-
Ten kdo nema intelekt, tak ten se tady produciruje na Tiscali. Bez radeji na vzduch. *11*
-
No moc jste si nepomohli AGROZÁCHVAT A FLANĎÁKY o ČSSD nemá cenu komentovat *16*
-
-
To neřešte do ANo brzo vstoupí Kalousek s celou Topkou a odeskou ANO je jejich projekt pro český blbečky,který se nechali opít tentokrát koblihou.
-
-
Doufejme že ne. ANO je orientováno středně levicově na rozdíl bezduché TOP
-
-
Doufáte marně!ANO je podnikatelský subjekt něco jako VV,ale mnohem mnohem horší zkušený estébák všem teprve ukáže,co je na něm levicového nic a galerka kolem něho,všechno odpadlíci ODS,ČSSD,ČSSD a další netáhla teď se k němu ještě dají strarostové.A ty kecy babiše jak bude řídit stát to je tragédie,ani bych se nedivil,kdyby mu ty kecy předepisoval Kalousek.
-
-
Ale jo, asi jo. Mě to je jedno, já volím KSČM, tak nad tím nemusím přemýšlet.
-
-
Já volím komouše od r 98, Ods jsem volil jen jednou po hadráku věřil jsem Klausovi,ale velice mě zklamal,normální člověk musí volit KSČM,když vidí ty lháře a podvodníky co to tady 24let vedou do háje.
-
-
-
-
Zdar. Nechcete někdo založit partaj " Možná ano, možná ne„. Kalouska jako předsedu a Černá hora jako čestný předseda. Prachů mají dost a tak by to mohli zatáhnout. A já bych měl po starostech. Byl bych pokladníkem. Tak hlaste se. Výhodná nabídka
-
-
ANO je projekt Kalouska TOP09 a ODS jen vyčpělí politici jsou nahrazeni podnikateli nebuďte v iluzi galerka kolem eštébáka samej xindlvětšinou z ODS nebo TOP09 *16*
-
-
... ha!!! katastrofa se blíží!!! Krysy opouštějí palubu!!! A stěhování začíná ... *12* *12* *12*
-
-
Jsem střelec, ale moje kuličky co nosím v pytlíku jsou jako hrášky.
.