Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sám nynější velký škrtač Kalousek má mnoho másla na hlavě z dob svého působení na MO i z dob, kdy ještě hájil lidovecké barvy a na MO působili lidovečtí ministři obrany. Zvláštní je, že neprošel v současnosti opozicí předkládaný návrh na provedení kontroly hospodaření MO, asi se naše šedá eminence obává, jestli by na něj nějaký padákový čertík ze skříně nevykoukl. Kalousek je podle mě jeden z nejprohnanějších, nejbezpáteřnějších a nejnebezpečnějších polistopadových politiků.
  • Je to jen habaďúra před volbami. Jakékoliv odhalení by znamenalorozvrat celého systému, propojeného korupcÍ a klientelismem. Nenenchme se obalamutit 14 dní před volbami takovými nápady a zrovna od Kalouska
  • Jen si všimněte těch lidí, co jsou ve vládách. Jsou to sociopati. Zajímají se pouze o svůj prospěch a klamou sami sebe. Když jste sem přijel, vystoupil jste snad z jumbo jetu a rozvinuli před vámi červený koberec? Vyhrávala k tomu snad hudba? Ten jejich sebeklam, pocit vlastní důležitosti, je obrovský. A hrozně nesnášejí, když ztrácejí. Když ztrácejí moc. A lidé, jejichž zájmy hájí, zase nesnášejí finanční ztráty. A ty finanční ztráty nyní jen tak neustanou. Organizace, jako je Mezinárodní měnový fond nebo Evropská měnová unie, jen zachraňují velké korporace, banky, finanční a investiční instituce, které špatně investovaly. To je proti jakýmkoli pravidlům byznysu. Sanují ovšem jen své kamarády. Když kamarádi přijdou o peníze, politici je vezmou od řadových občanů a kamarády zahojí. A říkají tomu úsporná opatření. *11*
  • Oslovit Vás pane by byla urážka slušných lidí. Tak tedy Kalousku, jak je to s osobami Vám blízkými, které podnikali a možná ještě podnikají s nebezpečnými odpady, tak, že je ukládají do dolů v okolí Příbrami za vysoké odměny - jeden výdělek. Nyní na základě ekotendru se možná budou likvidovat opět, ale za peníze daň. poplatníků - drfuhý výdělek. Jaký máte vztah ke společnosti, která ekotendr vyhrála. Jó mafie je všude, že. Každý společenký řád je tak zrůdný, jací lidé jsou ve vedení, bez ohledu na ideologii.
  • Kdysi se říkalo-to je kalousek!!!Což znamenalo šibal,na kterého je třeba dát si pozor.A takový se nám pohybuje ve vysoké politice.A bude hůř,protože se povedla nepochpitelná situace a to,rozeštvat lidi proti sobě.
  • Když v současné době vláda chce ještě více vyždímat z těch dole a zárovň posílat další naše vojáky válčit do zahraničí,tak bych z Kalouskovi akce dopředu nejásal.Ta může také skončit brzo ,se zištěním,že jsou všichni nevinní jako lilie i když je republika rozkradená.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit