Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    • Pavel.Jegl

      Kimcide, tohle má být prostor pro reakce, diskusi. Nepoužívejte ho, prosím, jako rozcestník.

      • KIMCID

        No vy taky jen kopírujete z hlídacího psa, nic vlastního nedáváte

        • Pavel.Jegl

          Nic vlastního nedáváme? Nelžete.

          • KIMCID

            Na rozdíl od vás nelžu a příspěvky s vyhrožováním nemažu

          • pavel.zajda.7

            Dáváte, smyšlenky o ničem, hlavně ukázat jací jste havloidi!

  • Nový výraz pro člověka se zdravým rozumem. Bázlivec a xenofob. Jinak řečeno, nebojte se moru, přece nejste bázlivci a chorobofobové. Že mě tiscali se svou úpornou snahou o multi-kulti "převýchovu" našich lidí ještě vůbec překvapuje.

    • Pavel.Jegl

      Pane Domanský, nevymýšlejte si. Kde jste multi-kulti našel?

      Text je varováním. Takže příště laskavě čtěte.

  • Kdyby nám svět vrátil všechny Čechy, co tam odešli, 

    tak by jich bylo víc, než všech Afričanů, co v posledních letech tzv. migrační, Ruskem organizované krize, přišli do EU.

  • TheGGG

    áááá naší čeští pisálci velcí to milovníci předklonů a afrických velkých klobás, zní skoro neštastně... co si počnou, pokud jim milenci z afriky přestanou přicházet...? plakát s babišem nevydrží jako stimul věčně...

  • janjosef.stika.5
    Teď žije v Africe na 1,25 miliardy lidí. Do roku 2050 se tento počet zdvojnásobí………………………………...I ta zvířata jsou natolik inteligentní,že když nemají podmínky pro to uživit své mladé,tak se nemnoží.
    • Církev, zejména katolická, jim přísně zakazuje používat antikoncepci a dokonce i prezervativy.

      U nás by to bylo stejné, kdyby tu církev měla stejnou moc jako v Africe - chudoba, deset dětí a samozřejmě zákaz interrupce, i kdyby šlo o početí po znásilnění, prostě klasický starověk, doba, kdy celou tu Bibli nějaký tehdejší vzdělanec sepsal. Navíc velká část církevních bludů vznikla až tisíc let po Kristu. V té době ani papež neuměl moc číst a psát a vzdělanost kněží byla mimořádně mizerná).

      Za to, co se děje v Africe, patří velký dík bílým evropským šmejdům, kteří se tam nacpali a úplně rozvrátili,  sice poněkud násilnickou-prehistorickou, ale fungující (kmenovou) společnost, která měla své pevné morální hodnoty a řád.

      • janjosef.stika.5
        Církev,zejména katolická,bude asi těžko rozhodovat o tom,že se miliarda muslimů množí jako králíci.Konec konců nebyl to katolík,ale muslim,který prohlásil,že dobyde Evropu dělohami žen.S tím,že bílí šmejdi rozvrátili sice středověkou,ale fungující kmenovou společnost,ale souhlasím.
  • Ideově-ideologické směry typu merkelismu či eurohujerismu jsou zdroji migračního šílenství a nezřízeného zaplavování Evropy hordami migračních nájezdníků z Afriky. Právě afrikanizace Evropy je jedním z hlavních cílů současného vedení EU.
    • Kdo ti to nakukal? Ty budeš něco jako Balda? On to myslel dobře, zabít pár českých dětí, aby se jako Afričani přestali stěhovat. Prostě de...bill navedený "vedením" SPD. 

  • AŽ????

    Ti negramotní a k ničemu použitelní humanoidi -  "inženýři" a "doktoři" jdou pudově tam, kde je co spásat, sež.at a čím se nasytit, aniž by za to museli něco odvádět.

    Je to čirý společenský parazitismus. Vyjíme ty, co pracují!!! My budeme žít z dávek a potom těm, co nás sytí zakroutíme krkem, protože jsou jiní!! Nějaká Katedrála bude to nejmenší. 

    Všechna ta "humanitární plavidla" by měla být okamžitě zabavena a jejich osádky zatčeny pro trestný čin pašování lidí. To nemá s pomocí vůbec nic společného. 

  • A je výhradně jen na nás být pořád ve střehu.A navenek dávat signály těm z gumových člunů. Tady nejste vítáni. Tady vás nikdo nebude mít rád. Tady máme svých problémů dost. Nikdy vás tady nevčleníme. Kvůli vám se drolí EU.Nikdy vám to nezapomeneme. Zde vás čeká opovržení, posměch a izolace.Tady není DDR.Jedině tak se ubráníme vtěrkám, které tady nepřicházejí žít ale parazitovat na systému.

  • Občane!  jak vidíš o řešení není zájem.   Čína zavedla politiku jednoho dítěte a šlo to. .

    Muslimové afričané a cikáni se naopak přemnožují.   Za podpory pseudohumanistů.   Chudáci děti

    musíme je zachránit.  Jenže za A tím roztáčíme další kolotoč nezodpovědného plození a za B

    je to pokrytecké přesouvání odpovědnosti z nezodpovědných na zodpovědné.  Prostě je třeba se

    vrátit ke starému modelu - máš na to?  udělej si dětí třeba dvacet.  Nemáš na to?  nedělej si je.

    Přesto sis je nadělal?  Tak si uživ nebo umřou hlady.  Chyba je  u nás ve štědrých dávkách na děti.  Dokud  to bude výhodné pro parazity tak bude přemnožování pokračovat-  Když za to nic nedostanou tak rychle ustane,  Přirozená úmrtnost to vyřeší.  Kruté?  Ne.  Rozumné.  Rozumnější než se nechat převálcovat a zničit si civilizaci nevyspělou ale rychle množící se skupinou neevropských národů. 



  • Podle mého názoru je Země přelidněná, těch 7,5 miliardy homo prý1x sapiens je na Zemičku moc a devastace přírody se projevuje čím dál víc. Řešení by bylo, že by se lidé domluvili na nějakém rozumném a humánním omezení populační explose nebo to udělá Příroda, ale ta to vezme šmahem a to bude tragedie. Kde máme jistotu, že už se v minulosti něco podobného nestalo?

    • Stalo. Jen se posuneme v čase. Bude se jednat o naprosto nemilosrdný střet civilizací, kde bude otázka kdo z koho. 

      A všichni pseudohumanisté s tím nic nenadělají. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit