Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře řešila problém pirátství posádka ruské lodi Maršál Šapošnikov.

    Chce to ovšem podporu nadřízených a žádnou humanitární předposr@nost.
  • na obrázku. Vypadá drze a statečně. Takový neohrožený usměvavý pirát.A taková verbež na vás na moři zaútočí? Tak právě tomuto by se vyjímala místo pravého očka pěkná čerstvá krvavá dírka.To bychom se zase dlouze smáli mi všíchni.
  • nejlepší bude,když je všechny dovezeme sem k nám,poskytneme jim ubytování,stravu,veškerou péči zdarma,postavíme jim kavárny,aby měli kde sedět a lelkovat a samozřejmě musí mít veškerý chlast a jídlo zdarma.Každý z nás dá povinně každému z nich minimálně jednu dceru a manželku na prznění a kdo nemá dceru,dá syna nebo poskytne sebe.
  • Je to ,,krásně,, napsaný článek, ale nikdo nikdy nepsal o tom, proč se toto ,,pirátství" tak rozmohlo. Je to proto, že ten ,,civilizovaný" západní svět vydrancoval lidem, kteří bydlí na pobřeží, moře od ryb a usurpují si ložiska ropy a nerostného bohatsví států při pobřeží. Tito lidé byli závislí na rybolovu a do té doby, než se tyto věci udály, nikdo neslyšel, že by se něco takového, jako je zmíněné"pirátství" odehrávalo ve větším měřítku. Můžeme si za to sami. Těch lidí se nikdo neptá, co budou jíst, hlavně že středozemci žerou ,,levné,, mořské ryby a plody. Takže , ať autor článku tady nemele hovadiny a zjistí si fakta. A vy dva chytří - každá mince má dvě strany a to čtvrcení si nechte pro muslimáky, které si tady pouštíme :-D.
    • Je zřejmé, že černoši sami o sobě nechtějí pracovat ani se jakkoli snažit aby se zlepšila jejich chudoba. To že jejich země a moře určitým způsobem využívají společnosti z vyspělejšího světa je pak pouze posledním hřebíčkem do ,,rakve" chudoby. Nezáleží na tom, protože mentalita černochů je stejná jako mentalita cikánů co nechtějí pracovat, ale pouze řvát, že jsou chudí, natahovat ruce k těm co pracují a ještě drze tvrdit, že je to diskriminace. Cikáni a černoši, kteří jsou schopni navzdory svým genům a prostředí schopni pracovat a vést normální život mají můj respekt.
      Mimochodem pravděpodobně většina pirátů bude vyznávat muslimskou ,,víru" *16*
    • Vážený pane. Melete nesmysly. V těchto státech se postavily továrny a jiné příležitosti pro výdělek. Lidé v těchto státech nejsou na práci a ráno chodit do práce. Továrny jsou zavřené a tito lidé pouze loupí a čekají na humanitární pomoc. Sami nejsou schopní se o sebe postarat. Autor článku nemele hovadiny a ti dva chytří mají bohužel pravdu. Z těchto zemí se rekrutují ti tzv. utečenci a čekají že se o ně Evropa postará. Nerostné bohatství si nikdo neuzurpuje vlády dostávají tučný bakšiš který bohužel rozkradou. Jste úplně mimo. Vím o čem mluvím protože jsem tam byl 2 roky.
      • Nemyslím si, že Tom Bombadil mele jen samé nesmysly. Podle mého názoru má asi z 50% pravdu. Dalších 50% je mimo mísu. S tím drancováním přírodních zdrojů je to pravda, těžko věřit tomu, že nuzní rybáři na svých bárkách vydrancovali své výsostné vody, a z těchto vod se staly vodní pouště. S tímto drancováním se potýkají i západoafrické země. Má to dalekosáhlý vliv - mé sítě jsou prázdné, tak jdu lovit do lesa. Týká se to všech zvířecích druhů. Od králíků, opic a malých antilop po lesní slony, šimpanze a takové úžasné mírumilovné tvory, jako jsou gorily. Na druhou stranu, tito únosci nejsou žádní nevinní dobráci, kteří jsou jen zoufalí, ale je to skutečná hierarchistická banda kriminálníků nejhrubšího kalibru - mafie, které nezáleží ani na lidském životu, ani na jiném živém tvorovi. Falešné sebemrskačství, že my, bílí Evropané, jsme zrůdy a oni jsou chudinky, černí andílci, to je naprostý nesmysl. Islám hraje hlavní roli. Když zabije, unese, znásilní, podvede "bezvěrce", není na tom podle jejich zvrhlého vyznání nic špatného. Na západoafrickém pobřeží je problém s drancováním přírodních zdrojů nepopsatelně větší, ale problém pirátství je minimální. S Vaším příspěvkem v drtivé většině souhlasím. Tito tvorové, uprchlíci, kteří případně přicházejí do našich končin, vůbec nechápou, že náš těžce vydřený "blahobyt" budovaly celé generace našich předků, anebo je jim to srdečně jedno a chtějí parazitovat a kořistit. Buď zde na dávkách a darovaných bytech, anebo ve své domovině hnusnými zločiny. Mé sympatie nemají, za spravedlnost se bojuje jinak.
  • Tuhle verbež lze akorát regulovat, a pochopitelně nikam nepouštět, nic víc, nic míň.. *5*
  • Střílet, věšet, čtvrtit, nechávat rozčtvrcené zbytky pověšené na pobřeží, zamezit pohybu a emigraci, oplotit Afriku.
    Když vidím ty drže sebevědomé černé držky, tak mám adrenalín na červené tlačítko.
    A tohle by se tu mělo zabydlet a socializovat.
    Měli bychom naklonovat T-Rexe a dát mu stejná práva na život v Africe, jako má tato hrůza.
    Dávno opřed imigrantskou vlnou někdy v roce 2010 jsem projížděl Neapolí, že si zajedeme na Vesuv. Srpen, vedro, první křitovatka, červená, negr jako bota v prošívané bundě nabízí svýma pačmákama vodu, nemáme zájem, tukne do okna a jedeme, další křižovatka, červená, negr jako bota v prošívané bundě až ke krku nabízí vodu a ubrousky, nemáme zájem, buší do čelního skla, odklápí stěrače, otáčíme se, Vesuv necháme historii a vracíme se ulicemi Neapole lemované odpadky, které údajně nemá kdo odvážet.
    Bylo by dobře, kdyby Vesuv znuvu ožil a všechno to tam zaplavil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit