Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych jim poslal celý náš parlament včetně senátu, (ale to je vlastně smrtící).
  • ať mlčí a nesmrdí,, už to to zaneřádil více než dost se svými souputníky stejného ražení. Netřeba již více.
  • Jděte dělat něco smysluplnýho....
  • KIMCID
    kámen je taky nesmrtící jen ho nemá mít v ruce člověk... *1*
  • Tím,že určitě bude následovat uzavírání produktovodů vedoucích přes Ukrajinu,tak uvedené snahy Kanady nejsou k ničemu.Je otázka krátké doby,kdy se národ Ukrajiny, na Ukrajině vládnoucí lumpy,proti nim rychle zvedne.
  • Právě je zveřejněn ceník !
    Za šišku salámu dva kalašnikovy !
    • Bolševický mor je potřeba vyhubit. Viz. bolševická pakáž so převlekla kabáty a vládne v Čechách *16*
  • Pro ruské velikášské plány byli vždy potravou chudí duchem.Kdo může, vzpomene si na ruské regulovčíky na českých křižovatkách z r. 68.Budili přes opovržení lítost jako zapomenutí svatí a nakonec je při životě udrželi napadení Češi.Jinak by chcípli hlady.Takovou cenu má člověk pro ruské vládce.
    • Chceš napsat Ukrajinské, žejo !
      • A také tam bylo hodně šikmáčů ze střední Asie.
  • Hladový ukrajinský voják vysvětluje, jak chytit a uvařit hady, protože jeho jednotka nedostává jídlo

    Kluci v akci: http://www.youtube.com/watch?v=HEfjqnlPuL4
    • asi lepší by byl pečenej *1*
  • Kanada jako správný a další vazal a rektální alpinista USA podává pomocnou ruku fašistům banderovcům a podporuje tak obyčejný fašismus ve jménu Bilderbrgu- NWO a gigadluhu USA i pádu dolaru a balí to "humanity a lidských práv"

    Bože to je hnůj. - FUJ.

    Dej aby přišlo na USA zemětřesení a Wall Street se propadl včetně Fashingtonu a Pentagonu. a to se v ším všudy co k tomu patří včetně jejich Rotchildových a Rockfelerových klanů , Goldlmanů a Sachsů, Lehmanů a Morganů. .

    Konečně bude mír.
  • Ukrajina bojuje za svou nezávislost,tak se jí neposmívejte.Chtěl bych vidět zde kritizující diskutéry,jak by obstáli v podobné situaci.Ukrajinci nemají zbraně,jídlo apod. Navíc je Rusové ostřelují ze svého území,posílají svým teroristům na Ukrajině zbraně,vraždí na protiprávně držených ukrajinských okupovaných územích Ukrajince atd.atd.Je třeba se rozhodnout,jestli chcete demokracii nebo východní model vládnutí.Jiná cesta není.
    • Drahousku, jakou legalitu ma soucasna "vlada", "president"/at uz Turcinov nebo nove Porosenko/ v dobe, kdy puvodni president Janukovic/at byl jaky byl/ byl neustavne sezazen-tedy v rozporu s platnou ukrajinskou ustavou a "tzv. Narodni garda" je slozena z prislusniku partaji, ktere ve volbach/uznanych zapadem za svobodne/ dostaly DOHROMADY 14% hlasu? To uz i to pitome referendum Krymanu o secesi od Ukrajiny stoji na pevnejsich zakladech. Opira se o zakon o autonomii Krymu, platny od "darovani" Krymu USSR s. Chruscovem v r.1954 do r.1994, zruseny Ukrajinou po jeji secesi od CCCP BEZ REFERENDA NA KRYMU o tom, zda "touzi" byt jeji soucasti. *3*
    • Vypatlaní Ukrajinci od mainstreamových masmédií made in USA nebojují za žádnou nezávislost,

      ale zla nakradené majetky vorů v zakoně - tedy mafiánů - soudruhů oligarchů Porošenků, Achmetovů, Kolomojských, protože jsou ohroženy tím, že východ chtěl federaci, konfederaci a i samostatnost, protože těchto mafiánů už měl dost a za strategické suroviny, - břidlice, které Janukovyč prodal Amíků, Rotchildovi a Rockfelerovi a spol. a za gigadluhy USA a za padající dolar. ovšem vše úhledně zabalené do obalu o nezávislosti, lidských práv, demokracie a svobody.

      Pane bože ty jsi Vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůlů,. -. ajo.
    • TO tečka - aja

      Nejde o žádnou demokracii, ale o prachy mocných mocí opilých a nemocných - zrůd . O jejich mamon a vládu nad světem, kterou ztrácí. Jde o Bilderberg a NWO. a je to jasně všude a ve všem vidět.

      Jen hlupáci věří na nějakou USA demokracii. A ty jsi jedním z nich. Žádná demokracie neexistuje, najdi si USA průzkum v Číně provedený zcela nedávno, i ti mladí a vzdělaní Čínané to pochpili. Zatím svým způsobem největší dil demokracie mají akorát ti Švýcaři pomocí referend, jinak NIKDO. USA je diktatura Bildlerbergu, co si ty maňásky v Bílém domě platí tzv. sponzorskými dary a pak skáčou jak oni pískají. Nevládne prezident, ale Bilderberg a to je už naprosto jasné a Kárl von Sajrajt z toho Bilderbergu se na jaře při střetnutí s Foldynou podřekl a přiznal to přímo v Poslanecké sněmovně. Bilderberg rozhodoval o humanitárním bombardování Srbska řekl jasně a přesně v PS s takto rozhoduje o všem a je jedno, kdo je v Bílém domě, zda primát - Obama, vegetarián či děvkař. Clinton, či válečník Bush a ožrala Bush ml. - je to úplně jedno, vládne Bilderberg. - blbe, tak kde máš tu tvoji

      DEMOKRACII? ?????
    • Tečko - ájo - totálně vypatlaná od těch mainstreamových masmédii made in USA , Ukrajinci vzkřísili obyčejný fašismus a tím to rozjeli, začali útočit na východ Ukrajiny, protože Rusové pro ně na východě nejsou Ukrajinci a tak je třeba je vyhubit. viz ukrajinský novinář v ukrajinské televizi. a takových na té Ukrajině vyrostlo jako houb po dešti za peníze USA . 5 miliard dolarů jen pro začátek, dnes je toho mnohem více.

      A ta tvoje západní demokracie je na té Ukrajině vidět přímo perfektně- Oděsa, škoda , že jsi neuhořel nimi, abys to pocítil na vlastní kůži to ti ze srdce přeju. .

      Další demokracie je Blízký východ -Sýrie, Libanon, Llibye Irák, a před tím Jugoslávie-Kosovo, a ještě před tím Vietnam, CHille a další státy.

      Za koho nás máš - BLBE? Dnes si to uvědomuje drtivá většina těch , co na náměstích cinkala a co nikdy nebyli v KSČ. Jen hlupák a demagog jako jsi ty to není schopoen pochopit a proto je třeba, abys okusil fašistické praktiky banderovců na vlastním těle a na vlastní kůži. Oni pro svoje vraždění vždy nějaký důvod najdou, nikdy se jim nezavděčíš.

      viz. např. toto video -http://www.nwoo.org/2014/08/07/pravy-sektor-z-euromajdanu-cast-1/
      za druhé světové jejich tatíci a dědové , těch dnešních vraždili i Poláky, Židy a další a dnes se najdou odporné polské zrůdy, co s nimi jdou vraždit. ve jménu obyčejného fašismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit