Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blegh
    Vtipné je prskání našich politiků a novinářů o tom, jaký je Babiš zločinec, podvodník a lhář, ale ještě nikdo z nich nepodal podnět policii nebo jinému příslušnému orgánu, aby všechno prošetřil a případně ho zavřel do báně.
    Stejné jako to rčení, že pes který štěká, tak nekouše. Hlavně že novináři mají o čem čmárat, hlavně že politici mají o čem debatovat a v pozadí se děje něco, od čeho se má odpoutat pozornost... *5*
    • ani nemužou protože by se zjistilo že má chovanec někde díru kudy to teče
  • Kdo dnes slyšel v TV předsedu ODS Fialu,tak si musel myslet,že občané snad nemaji mozek a paměť.Každý přece si musí pamatovat,že největší korupční podvody dosud vždy prováděli "politici" ODS.Dokonce i nyní šef českého fotbalu Pelta,který je významným politikem ODS,byl vzat do vazby a obviněn z podvodu.Fiala který se snaží používat retoriku nedůvěryhodného Kalouska,je už až směšný.Divím se,jak toto boží hovádko mohlo učit na VŠ.
  • Babiš ovlivňoval media, ale Kalousek byl v televizi každý den.
  • Rozhovor který je sestříhán, daně které není nutno platit samé nedoložené rádoby kauzy.Je vidět jak jsou veteráni v poliitice nasr... a asi jim někdo zavřel penězotoky. Tak vsteklé jednání na základě nedoložených obvinění jsem ještě nebiděl. Zvole moci v přímém přenosu. Prostě jsme se rozhodli , že když nám nenecháš naše kšefty tak tě zlikvidujeme i když nic na tebe nemáme. kdyby poslancům záleželo na etice tak dávno složí mandát ale to už by se tam nemuseli dostat a korytoje koryto.
    • neco tak sofistikovaneho necetli " vsteklé " .... To neni preklep , to je tak ukoncena 5 trida ZDS v 18 letech vid ?
      • Až budeš umět tak polsky jako já česky, tak můžeš opravovat ,kochanie. *3*
  • no já nechci dělat zmatek, ale četla jsem ráno někde na netu, že celý poprask je vlastně kvůli tomu, že němci nechtějí aby Zeman jel do Číny. Za žádnou cenu. Neví někdo co se v té Asii mělo projednávat? Nějak to nesleduji. Jo a prý ten příkaz dovezl ten bavorský velitel co přijel " litovat" Sobotku, hned po veřejném vyhlášení o rezignaci v televizi.
    Neví o tom někdo něco, co je vlastně pravda????
    Nechce se mi věřit že by byl až tak poslušnej...
    • Jenom už mi chybí , aby AB byl členem ISS (to bude asi v další nahrávce) a státní peníze si zašil doma do strožoku. *1* *1*
    • vy jste asi sem na tiscali právě přešel z Parlamentních listů, z Aeronetu nebo ze Sputniku.
  • krizi od začátku. Onen bod jedna by měl být až bodem dva nebo dokonce tři. Před bodem jedna by měl být bod, hovořící o tom, že při ceremoniálu otevření nové budovy ČVUT v Praze - Dejvicích oznamuje Miloš Zeman Sobotkovi, že pokud Sobotka požádá o odvolání Babiše, tak aby nepočítal s tím, že jej prezident Zeman odvolá. Bod hovořící o demisi vlády by měl být až za tímto bodem. Redaktoři v tiscali o tom prvotním bodu jistě vědí, proč jej zamlčují???Nezaměňujte v tiscali příčiny a následky.
  • Plešounovo strachu z volebního propadáku ČSSD se říká krize???
    Od kdy???







    PCHE !!!
  • Babiš prý dodnes neukázal výpisy z banky, že skutečně zaplatil za korunové dluhopisy.
    Dva audity a kontrola finančního úřadu nestačí? *14*
    To má rozesílat výpisy z účtů všem novinářům?
    Nebo má rovnou zveřejnit přístupové heslo, ať se přesvědčí sami. *3*
  • Ač Babišovi nefandím, zatím se nikomu nepodařilo, bohužel, prokázat, že se něčeho dopustil. Zatím jen žvásty, propaganda a předvolební boj. Tak co orgány činné v trestním řízení prokázaly ? No pvězte, rádoby politikové ať je národu jasno.
  • Ještěže máme na hradě nejlepšího prezidenta pana Zemana který si nenechá diktovat šmejdy z ODS, TOP09, ČSSD a KDU-ČSL. Ještěže tam nemáme Vaška - šaška a Vaška - zloděje per. Pan prezident zastupuje většinu slušných a poctivých lidí a společně s panem Babišem dělají vše aby se slušný a pracovitý člověk měl v této zemi lépe. Ostatní političtí šmejdi a lidský odpad se svorně spojili pod vedením Kalouska proti prezidentovi a p. Babišovi. Důvod je jediný, rostoucí volební preference hnutí ANO a velká důvěra lidí v pana Zemana. Spodina lidstva pod vedením Kalouska už začala předvolební politický boj.
    • A o kom že je to prosím řeč píšete li o panu prezidentovi??? - to je psáno o tom šmejdu všech šmejdů, podvraťáckém lháři, křivákovi, rusáckém vlezdoprdelovi- klátící se obludné dementní kreatuře - jakémsi zemanovi?
      A měl by jste m.j. vědět - označení pan se používá pro člověka, ne pro něco tak odporného jako je ten váš zeman.
    • Mě soudruh Zeman a estébák Bureš nezastupují. Nepotřebuji k tomu zloděje a lháře.
    • Solder, to se ti povedlo! Velká důvěra lidí v toho opilého sedmilháře? S kým se stýkáš??
      • Studente, je mi jasné, že jsi dílem dnešního úpadkového školství a tedy nemůžeš vědět, že 56% důvěra je opravdu většina. Možná, že jste procenta ještě neprobírali. Tak se zeptej svého učitele, jak to je.
        Jinak se s tebou nemínim bavit, jsi pod mou úroveň, jak lidsky, tak i vzdělaností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit