Přejít na výpis diskuzí
Karolína Peake ztrapněná prezidentem: Nechápu jeho útoky vůči mně
15.3.2013 | red
89 příspěvků
-
Paní Karolíno, nedivte se. Co jiného lze čekat od burana?
-
-
jasná zpráva, na tu pííííču dole sereme, ju :)
-
Pardon, já to myslela opačně!!
-
-
ubožáku............. nemáš fantazii vymyslet si svůj nick? Já se tak alespoň opravdu jmenuju
-
Chcípni na dlouhou rakovinu ty sv/ně blba *16*
-
... že si píííííííča, víš dávno i ty sama
-
-
-
Normální člověk očekává normální politiky. A co máme? Prostitutky, ze kterých naskakuje husí kůže a chce se mu zvracet ! Česká realita.
-
-
O prostituktách tady není ani slovo. Spíš o jednom uchylákovi - vidláckém ožralém buranovi - velkém NIC zemanovi.
-
-
Na to jsi určitě přišel v nádražní restauraci...
-
a největšího ožralu Havla jste miloval?
-
-
-
No co můžeme od p.Pík očekávat, s knížetem to by byla jiná pohoda.Zeman jí ty její žvásty baštit nebude.
-
Nejen k této "političce":
Nehledě k objektivním zákonům karmy doufám pevně v brzkou spravedlnost ještě i zde na zemi a dříve, než ji opustím.
Proto přeji současným politikům, hlavně Kalouskovi a jeho šedým eminencím, pevné zdraví a ať ještě do revoluce vydržejí na svých místech. Neboť v lidské přirozenosti je rychle zapomínat, především to špatné. Nemocní a mrtví lidé se špatně pozemskými soudy odsuzují.
Myslím, že toto stanovisko jsem už někde do diskuse psal . . . Tak pardon, že se opakuji.
Tak praví Jindřich Kubánek -
-
Kubánku jsi blbý pravičák a ještě k tomu blbý jak dlabaný necky.
-
-
Je možné, že jsem blbý, pravičák nejsem a soudím, že jsi mne nepochopil.
Holt jsem to nenapsal pro Tebe dost jednoduše. A nauč se, laskavě, psát česky. Dík.
Každá reakce je pro diskusi dobrá. :O)
-
-
-
Je to k r á v a blbá a ještě podvádí a krade.
-
Vyser se Karolino na politiku a kup si přádný dildo, to ti zvedne náladu. *2*
-
-
Primitiv, který ví ho*no jako ty, píše ze závisti. Kolik bereš, debílku? Podporu?
-
-
Vsichni to vime co jsi zac, nemusis to zduraznovet lamo *16*
-
-
zduraznovat *16*
-
-
-
-
Peknej preklep... "Čekal jsem to, tvdí Banda"
-
-
Jedna "banda" je celá vláda. Hnus. Už aby skončila a nejlépe někde, aby už nikdy bemohla škodit pracujícímu lidu.
-
-
Karolino, ale skoro celý národ prezidenta chápe, jenom ty ne. V čem je tedy chyba?
-
-
Nene, zubře. Jen polovina národa prezidenta chápe. Druhá polovina ho nejenže nechápe, ale hlavně ho nevolila a dnes ho nerespektuje a děsí se každého jeho ostudného projevu........... Takže pro příště......... nepřehánět!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
více než polovina ho volila - proto taky vyhrál a kde je teď váš "muž s čírem" ? proč dnes se jej nikdo už na nic neptá - posloužil a tradá
-
-
Muž s čírem má i ve svém věku m.d............. padesáti procenty volený /i když jsou to divné počty/ člověk nemá ani to.
-
-
-
-
Je trapná sama, ji nemusí ani nikdo ztrapňovat. Stejně je to už její začátek konce.
-
-
... zase nalemtanej jako každý pátek z krabice?
-
-
pijes krabicove vino? tak hluboko si klesl zmrdecku ubohej snad mas iq podobne te krave zuzane a hodne pod prumer debilku *16*
-
-
A korytářka, co vlastně dělá a za co bere velké prachy daňových poplatníků?
-
no ta musí bejt fakt blbá, když to nechápe.
-
-
Však to ona je.
-
-
-
Peake asi moc rozumu nepobrala, když se tomu diví, vyděračka.
-
-
Kdybys pobral rozum ty, vůbec sem nelezeš, jsi NULA
-
-
a ty blba lama de/ile
-
-