Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také je důležité, aby k nám nemigrovalo moc Libyjců. Libyi je třeba pomoci - té části přes polního maršála Haftára - toho ovšem stávající loutková vláda ČR nemá za přítele. Haftára podporuje Rusko. Například by se asi měla budovat stanová městečka, vyslat polní nemocnici, zabránit nějakým bandám v rabování.

  • "Libye se potýká se špatně fungující infrastrukturou. Vláda šestimilionové země je rozdělená na konkurenční celky na východě a západě, přičemž každý z nich podporují jiné ozbrojené skupiny a zahraniční vlády."

    Jóóó, to byly doby, kdy se ještě agrese vůči jiným zemím považovaly za správné. a vůči agresorům se neuvalovaly žádné sankce. Proto jsme tehdy tu válku (ani jiné) ekonomicky nepociťovaly. Ovšem pak přišel zlom, Fiala prohládil, že jsme ve válce, EU najednou musela uvalovat sankce, protože najednou a jen v tomto případě se musí slabšímu pomáhat a hned to obyčejní občané zemí EU pociťují na vlastní kůži.

    "29. 3. 2011 Vojenská operace v Libyi zatím stála Spojené státy 550 miliónů dolarů (9,6 miliardy korun). Oznámilo to v úterý americké ministerstvo obrany, podle kterého dvě třetiny nákladů připadají na munici, zejména na střely Tomahawk. Další peníze jdou na přesun jednotek a na bojové příplatky vojákům, ale taky na palivo, uvedla televize ABC."¨

    "16. 8. 2011 Spojenecké síly NATO, které bojují na straně povstalců proti armádě Muammara Kaddáfího v Libyi, nasadily do operace nejmodernější raketové systémy s tím nejpřesnějším zaměřením. Paradox je v tom, že bojují proti nepříteli, kterého mnohé západní země léta vyzbrojovaly."

  • Ta země se sebrala z války a teď tohle 😥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit