Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomáši Chalupovi je to jasné - stal se zločin!
    Co na tom, že soud rozhodl jinak.
    Já si přece můžu psát co chci, když máme tu svobodu slova že jo.. *3*
  • vanhorne
    "CO SI OBČAN NEUDĚLÁ SÁM, TO PROSTĚ NEBUDE."
    Mozna byse cesti ovcane mohli mrknout k sousedum do Rumunska.Pravdepodobnost toho je ale velmi mala.
  • vanhorne
    "Jak může člověk, kterému musí kamarádi přepisovat zákony.".
    Musi i kdyby nechtel, nuti ho k tomu pud sebezachovy.Takovy kamaradshoft ktery poji politiky je jako lano mezi horolezci.Padne jeden, muze strhnout do diry celou partu.Kdovi co soudruh Bureš vi. ☺
  • vanhorne
    "SMUTNÝ OBRÁZEK ČESKÉHO SOUDNICTVÍ"
    Co jsou zac a ze ktere zeme prisli, vsichni ti pracanti v justicni maffii?
  • vanhorne
    "kam směřují kauza Rath"
    Kauza Rath se vyrazne lisi od tech ostatnich, hadej cim.
  • Jenže tady se nejedná o zločiny politické strany ANO, ale o zločiny jejího předsedy Babiše a to je úplně něco jiného-
  • to sem ani nevěděl. Dík žes to zveřejnil.......ty skety by se samy nepřiznaly.... *8*
  • vanhorne
    "rozpoutali dvě světové války"
    Nejen to, rozpoutali bitvu U Lipan a na Bile hore take.Podle neoverenych zdroju, Bonaparte
    take valcil na jejich prikaz.
  • vanhorne
    "nejsme jako oni".
    S tim heslem mozna on nemel nic spolecneho.Tu chlivarnu "nejsme jako oni" spise vymyslela a propagovala ta porevolucni chatra ktera se drela k vladnim korytum.Kdyby byli "jako oni", platily by urcite zakony ktere by byly jako usite proti nim.Zadne zazraky kdy se z vekslaku rodili pres noc milionari by se nekonaly.Zakon o prizivnictvi, pracovni dobe, a ten pro ne uplne neprijatelny zakon o ROZKRADANI NARODNIHO MAJETKU! Pamatuje si nekdo jake byly poslanecke a vubec platy vladnich pacholku, nahrady a odmeny?Pamatuje nekdo za kolik neomluvenych smen byl kriminal?
  • "Vyšetřování" skončilo - zapomeňte...

    To si z nás naše justice dělá perdél?! Stejně, jako naše strana a vláda - jednáme protiprávně, tak uděláme novelu zákona a - JE TO...
  • taky tam psali, že teplouše je třeba vyhubit, pamatuješ Sajmone? Vlastně ne, ty si ročník 1990.
  • Když jsem studoval, psalo se po záchodech, "Servít je vůl", a jak je vidět, ono to má platnost i na diskusi tiscali.cz.
  • To by asi už bylo přespříliš, opět další kulišárnu Babiše-Bureše rozmáznout. Po Čapím hnízdě a korunových dluhopisech ještě kšefty jeho firmy se státní Českou poštou, to už by bylo před volbami trochu moc.
    Vliv předpokládaného vítěze podzimních parlamentních voleb, Babišova ANO, na českou justici i policii už je zřejmě na takové úrovni, že se to obešlo pouze a jen konstatováním, že se trestný čin sice stal, ale není prý koho stíhat.
    Jak šalamounské rozhodnutí, ale vůbec ne v postkomunistické ČR až tak ojedinělé. Stačí se podivovat, kam směřují kauza Rath, kauza Nečas-Nečasová, nebo kauzy Rittig nebo Janoušek, které se pomalu a jistě sunou k zametení pod koberec.
  • je výmysl a produkt kapitalistů a bankovních intrikánů z FEDu kteří ve snaze o moc a zisky rozpoutali dvě světové války a chtěli by i třetí. Komunisté jsou proti těmto stvůrám holubice míru....
  • josef.servit.9
    Je to umělá kauza a nevina se bude prokazovat a protahovat v době voleb! To je Langerova taktika§§!
    Kalousek se s Langerem nezapře???§§§!
  • Ten tzv. "kapitalismus" je výmysl marx-uljanovců. Komunisti akorát převlékli kabáty, říkají si "kapitalisté", ale jejich komunistická mentalita se nezměnila. Ta se změnit nemůže, komunistická víra je důsledkem psychopatické deformace osobnosti.
  • to dorazil kapitalismus útočící na základní zvířecí pudy "sežer nebo budeš sežrán" taktika lupičství a rabování prosazována takzvanými "pravicovými" stranami předčila fanatismus náboženských sekt a přivedla tento stát do dluhů. Když je ale volí prosťáčci, kteří se ochotně vzdají své svobody a majetku výměnou jen za trapné kecy a nevymahatelné sliby.....
  • víme sajmon, vypalavalo
  • To je ta chyba hesla "nejsme jako oni". To lze aplikovat u morálních jedinců, kteří litují svého pochybení a váží si velkorysosti spravedlivého soudce. Jenomže u nás se postkomunistické zrůdy jenom oklepou a odpuštění jejich lumpáren považují pouze za slabost protivníka. To je to živočišné stepní chování. Můžeme za to poděkovat půlstoletí komunismu, který především zničil staletí budované morální hodnoty a křivil charaktery. A lidé místo aby ty rudé zrůdy hnali svinským krokem, tak je s jásotem volí. Stačí jim dát koblihu nebo slíbit levnější pivo nebo postrašit nějakými kecy.
  • SMUTNÝ OBRÁZEK ČESKÉHO SOUDNICTVÍ. Stačí, aby měl prokazatelný zločinec lepšího právníka a případ byl trochu "komplikovaný" nějakým prostředníkem a ČESKÁ JUSTICE JE bezmocná a ÚPLNĚ VEDLE. Ta nevinná firma přece patří Babišovi a ten jediný rozhoduje o tom, kdo se bude "ovlivňovat" a kdo ne. Ten obchod přece uzavíral konkrétní člověk na příkaz Babiše!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit