Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím či jsou to hlupáci,užiteční idioti či zloději,kteří se bojí o nakradený či jinak podivně získaný majetek... *7*
  • Bez odporážení toho politického dobytka,na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem,se budeme propadat do bídy stále víc.
  • Je třeba,co nejrychleji prosadit zákon,že za lumpárnu stát nikomu neručí.Ten spolek grázlů,který se po údajné revoluci dostal k moci,si nastavil takové zákony,aby mohl tento stát beztrestně rozkrást.A přes dvacet roků se na to český blb díval a koukal,jako blb.
  • Ty jsi ale blb.Dobře,že tyto země ten dluh nezaplatily.Ony ho zaplatí,až se zase dostanou komunisté k moci.A to bude brzo.Kdyby to zaplatily hned po revoluci,tak už to dávno političtí lumpové rozkradli.Jako rozkradli všechno ostatní.Na zlodějny,ti jsou čilouni.U politických koryt se octli díky takovým hlupákům,jako jsi ty.
  • Jsem přesvědčen,že to je kalouskovina. Jeho kamarád Šťáva věřil,že když bude MK na MF,že to zařídí,ale toto by asi Kalouskovi neprošlo,tak vymyslel tuto lumpárnu,která už vážně má znaky vlastizrady. Jo a za vším hledej ministra všeho a kůrovce Stráského,který rozhodl,že věc nepůjde k soudu,ale k arbitráži... Kdy už se začnou kůrovci požírat navzájem? A nám ovčanům zůstane les a Šumava k procházkám? *7*
  • Polomozek s lulkou, s výzorem bezdomovce a pochybně nabytým diplomem se evidentně tomuto státu mstí.. už to pomalu bude na obvinění z vlastizrady.
  • A kdo to zaplatí, to špatné rozhodování vládních úředníků. Česká republika prohrála všechny podstatné arbitráže a další arbitráže jsou na obzoru. Například kvůli solárním elektrárnám horzí arbitráž , řádově 40 miliard. Kdo má zajem neustále dělat taková rozhodnutí, aby to vyústilo v arbitráže, které Česká republiky prohravá, jednu za druhou a zaplatí to samozřejmě, obyčejní občané. Naskytá se otázka, kolik % z takto prohraných arbitráží jde do kapsy tomu, kdo to svým rozhodnutím umožnil. Je také celá řada zahraničních firem, které se specializují právě na tento byznys, to znamená naoko provést v České republice nějakou investici a pak, když nevyjde, okamžitě v rámci zákona o ochraně investic, hrozit státu arbitráží a samozřejmě k tomu využijí informací a podplácení státních úředníků. Celkově jde o neskutečné miliardy, které by možná pokryly podstatnou část zadlužení České republiky. Jestli u nás v České republice budeme i nadále se nechávat tímto způsobem škubat, tak dopadneme opravdu jako to Řecko.
  • Proč my jako Česká republika nenecháme zabavit majetek Kubě,Libanonu a dalším dlouholetým dlužníkům nebo to za ně komunisti zaplatí ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit