Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dlouhý článek a zas jen kecy. Pořád očekávám, že někdo přijde s konkrétními nálezy, že přes zařízení Huawei odešla ta a ta datea, která prozradila něco, co neměla. To pořád že by jen mohlo, že jsou tam díry v systému?

    A ve kterém nejsou. Zkusil by tento odborník a expert spočítat tzv. záplaty na OS Windows? Kolik jich bylo asi bydáno od doby jejich vzniku? Tisíce to jistě budou. A varuje někdo před tímto systémem? Asi ne, že? 

    Zřejmě proto, že jde o OS made in USA a ty by nikdy přeci žádnou díru do systému nikdy nevyrobily. 

    • V Číně mají komunismus. A lze od komunistů čekat něco jiného než zotročování, křiváctví a podlost?

      • No vcelku se dá s vámi souhlasit.

        Pouze že tam mají komunismus to asi ne. Že tam ale vládnou komoušské zrůdy máte 100% pravdu.

        Že Ááááno komouš. slouho a rusácko/číňanský konfidente zeMANe. Ty to přece musíš vědět naprosto přesně, proto se přece se svými chlebodárci tak paktuješ.

        • Komunismem v tomto případě rozumím absolutistickou vládu úzké skupinky diktátorů opírající se o bláboly tzv. marxismu-leninismu a udržující v nevědomosti a v otroctví ostatní spoluobčany.

          To jak si  před jeden a půl stoletím představoval komunismus K. Marx a jeho nohsledi, to je fantasmagorický blábol, možná jistá forma sci-fi.

          Jedině snad platí, že v komunismu mají lidé opravdu "všeho dost" a zbavit se toho rudého jha stojí zpravidla potoky krve.

      • No, jestli si dobře pamatuji, tak Merkelovou odposlouchávaly USA a ne Číňani. A to jsou Němci spojenci USA v NATO, že? Nebo to bylo jinak? 


      • KIMCID

        Nevím co tam mají ale komunismus ne

        • Vládnou tam neomezeně příslušníci komunistické strany a opírají se přitom o bláboly o komunismu, takže tam komunismus mají!

          • KIMCID

            😁😁😂😂

  • Švejk byl putimským strážmistrem Flanderkou odhalený ruský agent. A teď epigoni strážmistra Flanderky v NÚKIBu a v dalších podobných organizacích odhalují kyberšpióna v Huawei. NÚKIB tak odvádí dobrou marketingovou práci v prospěch Huawei, neboť lidé by pochybovali o kvalitách výrobků z Huawei, kdyby se o tyto výrobky nezajímali králové špionáže a zákulisních intrik.

    • Soudruh z Vejprt... škoda slov.

      A soudruzi Josef Chmela a xxdef jak by smet.

  • josef.chmela

    USA iPHONE ekonomicky a technologicky zaostává a upadá a tak jej USA teroristi musí podpořit tím, že smyšlenou causou zlikvidují konkurenci. Na tomto příkladu je vidět, že USA nejsou jen největší teroristé a imperialisté světa ale také největší šmejdi a podrazáci, kteří jsou schopni za prachy vyvraždit svou rodinu.

    A s těmito šmejdy se my paktujeme a lezeme jim do řiti. Fuj.

    Je jen dobře, že Čína je schopna se jim ekonomicky postavit.

  • ak je to možné ,že americké špehovací firmy nejsou eu zakázány ?když jejich špionáž pro fašistickou juntu usa je prokázána?

    VÁŠ IPHONE, ZATÍMCO SPÍTE, SBÍRÁ OSOBNÍ DATA A POSÍLÁ JE PRYČ BEZ VAŠEHO VĚDOMÍ

    https://techfocus.cz/mobily/1314-vas-iphone-zatimco-spite-sbira-osobni-data-a-posila-je-pryc-bez-vaseho-vedomi.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

  • Google, Microsoft, Yahoo, Facebook, Apple špiclují vaše data pro fašistickou vládu USA 12. září 2014  NSA má v rámci programu PRISM přístup k datům amerických společností

    https://www.idnes.cz/technet/internet/yahoo-tajny-rozsudek-fisa.A140912_143457_sw_internet_pka

    V roce 2013 vyšly díky Edwardu Snowdenovi na veřejnost informace, že americká tajná služba NSA má v rámci programu PRISM přístup k datům amerických společností. Veřejnost i některé státy reagovaly kritikou firem, které byly do předávání dat zapojeny (Google, Microsoft, Yahoo, Facebook, Apple a další všichni významní ). 

    PRISM  je tajný bezpečnostní  ŠPICLOVACÍ STBÁCKÝ program Národní bezpečnostní agentury Spojených států amerických fungující od roku 2007 a zaměřený na sledování elektronické komunikace

    PRISM a spol. sleduje telefony, esemesky, emaily, záznamy o použití kreditních karet, o procházení internetu 

  • jak je to možné ,že americké špehovací firmy nejsou eu zakázány ?když jejich špionáž pro fašistickou juntu usa je prokázána? Facebook, Google, Microsoft, Yahoo ,Apple 

    USA přiznaly šmírování. Tajná NSA sbírá soukromá data z celého světa

    7. června 2013  7:40,  aktualizováno  8. června 12:45

    Vládní tajná agentura NSA má údajně hromadný a neomezený přístup k soukromým datům uživatelů. Tajná operace PRISM se zaměřuje na celý svět kromě Ameriky. Mezi servery, které přístup k datům poskytují, údajně patří Facebook, Google, Microsoft, Yahoo a pět dalších amerických firem.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/technet/internet/nsa-fbi-sledovani-prism-usa-soukromi-data.A130607_065544_hw_monitory_pka

  • Ze strany amerických firem jde o špinavou obchodní praktiku proti úspěšnějšímu konkurentovi prostřednictvím vlády USA. Aféra Snowden to potvrzuje.

  • KIMCID

    Dva roky jsme pozorovali dealera drog než jsme zakročili.

    Dva roky víme že Google a Apple má zadní vrátka.

    Dva roky.mlčime a děláme ouno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit