Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. tento chlapec, paneláková rychlokvaška neví, co je to zásah STB. Za komančů by to byl typický představitel "zlaté mládeže" tančícího na Míšu Davida.
    2. naprosto schvaluji, aby tito "podnikatelé" své podnikání "zabalili", pokud nejsou schopni podnikat ani za "české" mzdy.
    Dnes jsem přesvědčen, že tyto praktiky státu jsou v naprostém pořádku a k ozdravění podnikatelského a zaměstnaneckého prostředí, kdy kdejaký bezzemek bez vzdělání a tradic začne podnikat jen na základě dobrý kamarádských vztahů v pseudopodnikatelském prostředí vytvořeném vekláky, estébáky, policajty, svazáky a komanči po jejich zametací revoluci.
    Chlapec sám jezdí tráví čas v Karibiku, jezdí luxusními auty, ale nemá na to, aby vyplácel řádné mzdy. Tak kde to sakra jsme. Kvůli těmto lumpům sem chce zase hospodářská komora s podporou ODS a další ozdravovačů podnikatelského prostředí zase dovážet stávkokaze a levnou pracovní sílu.
    Jsou to lidé bez bázně a hany. Lidé, kteří prodali celou republiku, prodali by i vlastní matku, mnohdy prodávají i své manželky. Lidé bez tradic, vzešlých ze sídlištních part povalečů, veksláků a synáčků stranických kvádrů.
    Dnes je jasné, kdyby bylo za komančů EET, tak by socialismus nepadnul, protože by všichni zelináři byli za katrem nebo odváděli za vše, co dostali prodali.
  • nemluvíš pravdu. Jiní tví zaměstnanci se chechtají tvým údajným 25 000 hrubé mzdy. To jen fabuluješ hochu. Ti nevoní zásah policajtů? Ale oni neporušili pravidla hry. Až budeš podnikat v Rumunsku tak nadávej státu. Tady není zájem navozit sem prapodivnou chátru z pochybných zemí. A pak se jen přes okno dívat, co vyvádějí venku - jak rumuni tady na severu. Rumunovi je všude dobře. I v našem kriminále. Ale tady není zájem živit "pracovníky" ani kriminálníky. Tak už nelži přestaň skučet a kápni božskou.
  • KDO vám nabídne 24 tisíc hrubého ?? nikdo!
    jestli vám někdo řekne 22 tisíc tak můžete být rádi ale budete dřít dvanáctky i v noci.
    a těm ukrajincům jestli dával 20 tak je to moc
  • Obojí !..Co taky čekat od státu, kde politické "elity" zcela protinárodně i protiobčansky nastavily všechny pravidla i jiný záměrně řízený chaos tak., aby tu nakonec lidi žili i dělali za platy, co jsou takřka nejnižší v celé EU, avšak se zcela evropskými cenami všeho ostatního..o kvalitě už nemá ani cenu mluvit..udělali z nás vazalskou montovnu atd..země už je fakticky přeřazena ze zemí rozvíjejících se., do kategorie zemí rozvojových !..a to vše desítky let po "sametu" i "svobody a demokracie"..a kde firmy i jiní chytráci.,tohohle všeho samozřejmě využívají a už i zneužívají ?! Které vládní strany i politici s.r.o. tohle vše..nastavili a dovolili, kvůli svým kamarádům, vlastním korytům atd..ať si už každý dosadí sám..
    • A spoluzodpovědnost má jeden, který chodil na schůze OF ve vytahaném svetru a za nějakých 5 měsíců ukradli jeho manželce šmuky za 5 milionů z jejich poměrně luxusního bydlení.
      Holt tady se děly zázraky. Připomnělo mi to komedii v níž hrál Hugo Haas "žebráka" Dostála.
  • pracoval jsem v hodně skladech v Praze! a NIKDE vám nenabídnou víc jak 23 hrubého.
    ti co píšou různé články by měli jít se zeptat do těch skladů kolik jim nabídnou
  • já to vidím, že zakopaný pes je přílišném zdanění práce, zboží, obratu, čehokoliv. Chci-li zaměstnanci zaplatit na mzdě 20000 čistá ruka, musím ho honorovat více než 40000 hrubého. Rozdíl schramstne neefektivní stát. Ne zvýšit platy v soukromém sektoru, ale zkrouhnout platy ve státním, osekat počty ouřadů a podporovaných "neziskovek" , co 60% dotace potřebují na svůj chod a hlavně ve státním sektoru zavést hmotnou odpovědnost. Přispěl jsi svým rozhodnutím, že někde vznikla škoda? Tak ji alespoň částečně zaplatíš ze svého. Tohle kdyby mělo fungovat, většina politiků by už ve sněmovně a na ministerstvech neseděla.
  • ... že jim nabídl 23 tis. hrubého ? Možná tak super hrubého.
    • Wolfcastle
      23 jim dává ČISTÉHO! 23,-Kč za hodinu
  • Opakované zaměstnávání nelegálů za on má ještě tu drzost se vymlouvat že to nevěděl...Každopádně doufám e udělají pořádnou razii i u té agentury!!!
  • coroner
    Dvě slova... " STOP EU" !
  • Zřejmě si pan podnikatel myslel, že dá frak řetězců, kde mimo jiné pracuje alespoň v Praze dost UK-ček. To není problém cizinců v jeho firmě, ale konkurenci pro Kaufland, Tesco, Lidl apod. Jinak agentury a jejich nabízené personální kapacity z východu, to je kapitola sama osobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit