Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lékaři za 14 dní nepoznali agresorku a policisté to měli poznat na první dobrou..... a museli říci, že konflikt měla, jinak by ji nepřijali k léčení

    • víte, já jsem na záchrance jezdil hodně dlouho a za tu dobu jsem do Bohnic odvezl , možná stovky pacientů. A proto vím jak probíhaly příjmy pacientů. Buď se jednalo o klidné pacienty, kteří u sebe měli lístek na sanitku a zprávu od obvodního lékaře a ty byly předány v přijímací kanceláři. Pak byli pacienti z terénu , třeba depresivní stavy nebo schizofrenní bludy a dezorientace a pak byly ty nejtěšší případy, kterým se říkalo akutní psychóza a tak bych nazval i tento stav pacientky. V tomto případě se nikdy, opakuji nikdy nestalo, že by personál přijímací kanceláře , nezjištoval příčinu přivezení pacienta. Navíc těžko lze požadovat, aby  příslušník PČR měl schopnost a právo určovat diagnozu pacienta. Navíc je téměr jisté, že tato žena měla v Bohnicích založený tzv. štatus, což je v překladu chorobopis a každý lékař sloužící na příjmu k němu má přístup a mohl tak čerpat informace o všech pacientech s psychiatrickou historií.


      • a to říkám i já, policisté jsou ovlivňováni neprávem

  • Potrestáni měli být lékaři, kteří to monstrum pustili mezi normální lidi. Policisté jsou nevinní.
    • Přesné a výstižné.

    • KIMCID

      Kdyby jí zastřelili stejně by to odnesli.Kdyby byl příbuzný té zabité ženské frajer tak si najde toho doktora co jí pustil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit