Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tedy pevně doufám, že se všichni zamyslíme a nebudeme už blbnout s tím vším a postavíme se všichni proti těm, kteří naší planetu jen huntují. Doufám a věřím v to. Nedávno jsme si pořizovali domu nový profesionální kávovar a bylo by pro mne docela nemilou zprávou to, že káva bude drahá pomalu jako frakce zlata :-)

  • Ale taková logika je přeci běžná, zvlášť v téhle kotlině a jiných východních zemích.
  • No teda pane, vy jste mě rozesmál - jestli věříte oficiální politické tezi většinou prolhaných politiků, a bezmyšlenkovitě souhlasíte s ničím nedoloženou spekulací, že za 80 let kvůli tomu nebude kafe, tak vůči tomu je - pardon - logika toho předřečníka bezmála geniální. Operuje totiž jenom s tím, co je doložitelno a známo, kdežto vy operujete s tím, co si nějaká zájmová skupina myslí. Kdo z vás je tedy hloupější, když už mu chcete nadávat?
  • Chytrému napověz a hloupého kopni", říkali staří moudří.
    Kdo mám mozkovnu vymytou bláboly, tomu není pomoci. Takovému jedinci fakta a logika nic neříká. ....
  • Oprava - titulek článku měl znít: Káva v ohrožení – hrozbou jsou PŘIROZENÉ klimatické změny.
    Redakce ale potřebuje podprahově šířit propagandistickou tezi o lidském zavinění, neboť je nutno tuto lež tisíckrát opakovat, aby byla nezpochybnitelná a investice do eko-byznysu pro vyvolené byla krytá zákony, tedy absolutně bezriziková.
  • Máte hlavu nabiflovanou propagandou. Nadáváte autorům, které jste evidentně nečetl (Klaus). Nerozlišujete mezi potvrzenými fakty a dohady. Děláte "užitečného idiota" gangsterům, kteří na eko-byznysu vydělávají obrovské peníze, a vy sám sedíte v práci za blbý plat a sníte, jak odstranit tržní ekonomiku, aby vám za vaší zbytečnou práci platili více na úkor někoho jiného.
    Myslím, že bude-li v budoucnu nějaká katastrofa, pak jen díky tomu, že se lidi vašeho ražení dostanou k moci.
  • Nepochopitelné je, jak jste to vy pochopil. V tom článku není ani slovo o člověkem zaviněném oteplování. Takže vy jste si ho tam přimyslel, navěsil na něj všechny hurikány a zvedání hladin a došel k závěru že "nám" to příroda "vrátí". Váš příspěvek je smyšlená aktivistická slohová práce na témata, která vám někdo již předžvýkal. Někdo, kdo potřeboval kšeft pro své firmy. Ve skutečnosti žádný solidní a ještě nezkorumpovaný vědec nevsadí ani pěťák za takovéto divoké a zcela neprokazatelné vývody.
  • Nechápu, proč by to nemohlo nastat. Pokud tempo oteplování bude takové jako dnes, tak asi při modelových situacích, které simulují by to mohlo nastat. Docela jednoduchý příklad je s těmi ledovci, kde je zřejmé, že již při "pouhém" zvednutí hladiny oceánů o 1 metr, budou zaplaveny přímořské oblasti v Karibiku a jiných oblastech. A co říkáte na hurikány v USA? Byly dříve v takové intenzitě? Nikoliv. Třeba Čína svojí antiekologickou činností rozvoje společnosti docílila kromě vysokého HDP i totální katastrofy a devastaci svého životního prostředí, což se jí vrací jako bumerang v podobě mohutných záplav a erozí zemědělské půdy. Jak se říká:" Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá". V překladu, jak se k přírodě budeme chovat, tak nám to příroda kolikrát i s úroky vrátí...Co je na tomhle nepochopitelného *9* *7* *13*
  • Ti vědci jsou ale koumáci.......vše zjistili a propočítali,že:"do roku 2080 zmizí ze zemského povrchu skoro všechna káva".......oni neví co bude za rok,hádají se jestli je oteplování nebo ne, ale jistě ví co bude za šedesát let. Není to úsměvné?? Kolik stojí takové vědecké týmy??
  • Ty si radši vem palcát a běž bojovat, ty boží bojovníku a nic radši neřeš...Vláda jedné strany tady již byla a všichni slušní lidé vědí, kam nás přivedla...Jedině bolševik a d*bil může poručit větru , dešti, soudruhu husito.
  • Až zvítězíme, poručíme větru dešti a bude všeho dostatek, jako před r.1989!!!
  • Samozřejmě, globální oteplování už masmédia podávají jako fakt. Proč taky ne, jistě to ví lépe, než kdejaký vědecký pracovník.
  • Takže už teď kafe radši zdražíme a lidu obecnému poněkud zhnusíme!
  • Jo, tak přeceňuje vliv.?? A víš, čím to je to všechno oteplování, přírodní katastrofy? To je tím ,že lidé nejsou pokorní k přírodě, nemají úctu jeden ke druhému a nemilosrdně drancují, to co nám zde bylo propůjčeno na omezenou dobu... Nebo tvůj děda vytvořil Slunce, ekosystém, rostliny, zvířata a další? Protože všechno má v přírodě svůj řád a když ten člověk porušil, tak nám to příroda vrací v tom, že se brání těm nešetrným zásahům...A jestli Kikina o tomhle blábolí ty svoje moudra, tak by ,zdůrazňuji, rozumní lidé vůbec ho neměli brát v potaz, protože polární výzkumníci a geologové, kteří dělají průzkumy v Antarktidě a na jiných místech planety zdůrazňují, že ledovce například za pouhých 30 let ztratily svoji mocnost v délce 20 km apod...On si prostě myslí ten náš narcis, že rozumí všemu ve vesmíru. Že ty jeho ekonomické bláboly, které měly platnost tak zhruba před 200 lety, když vznikala první demokracie a tržní ekonomika v USA dnes bohužel uplatňované v praxi, tak všichni vidíme, kam jsme jeho mafiánským ekonomicko-bolševickým přístupem došli..Ty jeho tlachy o tom, že EU je v koncích, to by se mu hodilo, aby jsme se opět stali gubernií Ruska. Tak jak mu to direktivně určuje jeho KGB kamarád -Putin z Kremlu...On jako ekonom byl možná dobrý v začátcích tohoto divokého mafiánského bolševického kapitalismu, kdyby špatně nenastavil rozkradení kuponové privatizace rudými bolševiky, ale šel cestou vyspělých západních zemí a neudělal z toho tento mafiánsko-bolševicko-kapitalistický kočkopes. Jenomže, co ho mohli naučit v Prognostickém ústavu, když tam jenom vymýšleli nefunkční ekonomické teorie. Nejdříve je potřeba udělat ve všem pořádek, nastolit pravidla hry- tedy nové zákony, funkční Ústavu a potom dělat nějaké rozdělování majetku, které bez pořádných zákonů nelze poctivě rozdělit....Myslím především zpackanou kuponovou privatizaci *7* *9* *13* *10*
  • Slovo rudořitníka.
  • Ty pamětníku, jdi si lehnou do nemocnice a tam ji dostaneš ještě i dnes.Je bio, kořen čekanky a žito, vše upražené,podávané s mlékem....
  • Plácáš koniny, nikdy neřekl,že se planeta neotepluje. Pouze napsal, že se přeceňuje vliv člověka na oteplováni Země. Jak ho nemusím v tomto s ním souhlasím.
  • Když jsem byl kluk, tak se denně vařila káva, ale niko z pravých zrnek, pouze v neděli a ve svátek se jich tam pár přidalo pro chuť. Vařila se nějakého praženého obilí, snad žita a přidávala se tam cikorka, taky asi pražená, protože to byla taková hnědá kolečka. A pilo se to s mlékem cukrem.
  • jednoduše ne ? v marketech se objeví nová značka kávy jako exclusive shiting a lidi budou myslet že to je exclusive hit a budou kupovat tak jak normálne preci pohlreich to říká správně že lidi jako češi sežerou vše dyť jsme prasata ne ? a já mu to veřím to co on říká protože on bojuje taky proti marketum a nekvalite jidel stejne jako ja dyt už v par hospodách jsem hodil jídlo po kuchaři v kuchyni
  • Kafe je dobré i ze žaludů nebo z bukvic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit