Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec se tomu nedivím, Čína je ve svých halách schopna vyrábět téměř nonstop a celou Evropu si do několika let strčí do kapsy. 

  • No a co? Tak se kluci u Ruska domluvili s klukama z Číny a jedou si svůj Business.

    Stařičká, unavená a nemocná Evropa už není přitažlivý partner. Tak se Čína domluví s Ruskem, Indií, Pákistánem a může se na celou Evropu raz, dva. 

    Evropa není centrem světa a jejího poučování už má zbytek světa asi dost. Ostatní státy si prostě půjdou vlastní cestou a ať se Evropa třeba zblázní.

  • Otázka zní kdo bude homologovat tyto vozy pro evropský trh. pokud vím tak nikdo, žádná zkušebna se do homologace nežene. A jedna zajímavost v Číně se vyrábí padělky odstupňované od jedničky do osmičky jednička je nejdokonalejší padělek osmička je ten největší šunt. A dodatek za vlády Havla se nikdo nehrbil konečně se zase chováme jako slušný lidi. Jenom bezcharakterní lidi se musejí sklánět před totalitními režimy.

    • Jste si jistý, že Čína usiluje o nějakou homologaci v Evropě? Ta se na nás všechny může z vysoka. 

      Tedy, že právě vy mluvíte o slušnosti, to mi připadá dost nepatřičné až drzé. Slyšel jste někdy co to slovo znamená? 

  • Původem britská automobilka MG válcuje trh EU a vlastní ji Číňani. Volvo je taky čínské. Koupíte si vrtačku Bosch a vždy na obalu najde "Made in PRC". Koupíte si pokosovou pilu Metabo a na obalu najdete taky vyrobeno v Číně. Koupíte si motorovou pilu Husqvarna, opět vyrobeno v Číně. A tak by se dalo pokračovat donekonečna. Pod značkami renomovaných západních značek se doslova všechno dnes vyrábí v Číně a když se náhodou něco najde vyrobeno v EU nebo USA, tak to zase bývá sestaveno z komponentů vyrobených v Číně. I ti blbí Rusové si na svém dvorku toho vyrábějí víc než EU a USA. Bez Číny by v EU ani USA nešlo nic vyrobit ani si nic koupit, od plastového brčka až třeba po dopravní letadla. Jsme totálně závislí na Číně a ještě se do ní obouvají takové nuly, jako Vystrčil, Pekarová, Lipavský.    

    • Nejsmutnější je ,že ta nula jsi ty. Ono je to pravděpodobně způsobený výchovou. A jak jsi byl hrdý na lháře Zemana a jeho zlodějskou partu z Hradu  ,Bureše soudně uznaného lháře  a estébáka! Vildumetzová ,která se schází na své svatbě s mafiány , vědomě lže Jermanová to je další vizitka a Dlužena Schillerová , která dělala ,že nevidí ,když se zaklékávalo na firmy!!!!

  • Diwa

    No a my tady nic z Číny nemáme ? Co elektronika všeho druhu a další bílé spotřebiče a další krámy které máme ve všech bytech a barácích....

  • Čínam se  směje a mi budem mít holé hadky  supr politika a sem zvědav kdy taky  začnou sankce za okupaci Iráku a  Gazy 

  • Jak je vidět, rusáci si se sankcemi poradí.

    Otázkou je, zda si s nimi poradí i naše EU?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit