Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedno mi nejde na rozum ;Rychtar udajne nebyl doma v dobe nestesti ,a presto vedel ,kam ma bezet hrat divadlo.Znate nekdo okoli Zesnule I.B muzete posoudit ,zda mohl videt na misto
    Skonu?Prosim ,ale bez urazet a ironie.Vzdyt nebyt doma a rovnou cestou utikat na trat?Proc ji nehledal v okoli domu?Je snad Jasnovidec?
  • Teď nastala ta pravá chvíle Ivetu řádně zpeněžit, díky lidské hlouposti resp. těm, kteří čtou Blesk, Seznam, sledují Novu a mnoho podobných (doporučuju všem si ověřit, kdo tyhle podniky vlastní, kdo nám tu protlačuje svoji mnohdy zahraniční vůli a diktuje veřejné mínění). Myslím, že k jejímu konci přispěla neustálým pronásledováním i ta novinářská havěť, která se nezmůže na publikování nějakého citlivějšího tématu a záměrně odvádí pozornost voličů od toho podstatného, toho, co tíží naši společnost a národní stát, který postupně odevzdává své pravomoci do Bruselu. Ať si ds nebo o ds píší, co chtějí. Podstatné je, že DS nebo Pirátská strana jsou ty z mála, které nás chtějí vyvázat z té 4. Říše, jen těch se stávající zaprodaná nomenklatura opravdu bojí, proto je teď aktivně začala napadat, vždyť za necelý měsíc se přece budou konat volby do parlamentu toho kolosálního podvodného uskupení. Proto se Rompuy a nedávno Barosso obtěžovali k té komedii, totiž medializované návštěvě české kolonie. Už zbývá jen dokončit velmocenské dílo přijetím fiskálního paktu, bankovní unie a účinného nástroje resp. pyramidové hry zvané Euro (v bance pak nenechám ani fň, abych nebyl překvapen zjištěním, že úspory odcestovaly někam na Kypr, do Španělska nebo Řecka - za písemné záruky si chleba nekoupím.)
    Dovouji si doporučit číst informace také ze druhé strany barikády (pravda vždycky leží někde uprostřed):
    http://www.ac24.cz/
    http://www.vlastnihlavou.cz/
    http://e-republika.cz/HomePage
    http://www.parlamentnilisty.cz/
    http://zvedavec.org/
    http://www.blisty.cz/
    http://euroseptik.cz/
  • Zapnete hlavy -vsechno je podfuk .herci - Macura Rychtar Bartosova -hole zatky dostali scenar a zaplaceno a tak hrali pro noviny,ktere nikdo nekupuje a potrebuji take vydelavat ! Tak to fungovalo celou vecnost.Macura by ukazal za penize i pocurane kalhotky te chudery ,Rychtar neni zadny manzel ale pasak a hlavni hrdinka potrebna alkoholu rovnez.Ted se jim to zvrtlo vsem.Novinari budou psat calamady jeste nekolik tydnu-jako o karlu Svobodovi a pak se vytipuje dalsi dojna kravicka
  • Ale ano, DSSS je pravicová. Zaklíná se socialismem, ale chce ty výhody jen pro někoho. Zaklíná se demokracií, ale chce vládu jednoho vůdce. DSSS je opravdu extrémně pravicovou stranou.
    Odhodtě své ideologické brýle. Zlo nebylo a není jen na levé straně politického spektra.
  • Oni fašisti už v meziválečném období postupovali stejně. Výsledek známe.
  • Ten Rychtář je pěknej sadista, Ivetu trýznil, no málo snášela zlatá vejce.
  • To se naučili od komunistů.
  • Napsali to dobře , ale nekoresponduje to s tím, že k nám po euromajdanu v Kyjevě pozvali ultranacionalistu a fašistu obdivujícího Banderu -- Dmytro Jaroše z Ukrajiny, kdy jednomu policistovi byla uříznuta hlava jak ve středověku a těžko k tomu dal příkaz Janukovyč. Říká se, že to byli právě fašisté-banderovci a na you tube byl na to kamerový záběr. Takže DSSS nějak to kulhá.
  • My ze smardlave a spinave Prahy 9 take souhlasime. pravicaci jasne, otevrene na zasedanich hlasi, ze zadna spravedlonost neni a ze jim my, pracujici slouzime jako kasicka a take, ze nas k tomu budou nutit.

    Vysmivaji se pracujicim matkam, invlaidum a duchodcum, opet zcela otevrene a tleskaji napadum vlastnich clenu na ty kteri brani.

    Je to odporne.

    A neni divu, ze lide to vzdavaji- jeich vlastni zastupitle jasne a hlasite hlasi, ze nebohati maji jit pod most a drzet hubu- ODS pani garcikova s potelskem cele pravice na zasedani Prahy 9 29.4.2014.

    To pak delnicke strany prekazi. *16*
  • No, za lhaní by se nějak trestat mělo.
  • Česko patří mězi 15 zemí na světě kde je největší "svoboda medií". Tzn pro ně neplatí žádné zákony, vytvářejí propagandu a lžou. Bylo by dobré tak 100 novinářů pozavírat a omezit tak škody které vytvářejí. Už jen kdyby přestali propagovat drogy by všem hodně pomohlo.
  • Tak se mi zdá, že nejvíc na smrti paní Bartošové parazituje fašistická DSSS.
    Sice nelze než souhlasit s tím, že média, zejména bulvár, se o té smrti zmiňují až moc, místo aby ji nechali jejím blízkým. Nicméně snaha fašistů získat na tom politické body je ještě větší svinstvo.
  • a jako co?
  • DSSS a pravicová strana ? Kdy vy pisálkové dostanete rozum ? *12*
  • Doba druhého příchodu Ježíše Krista se blíží! *5*
  • a víš proč?
    dyk by mu propadly dáfky,né. *1*
  • riziko náhodného odpálení jaderné bomby roste....
  • Je zajímavé,že cikoun nikdy neskočil pod vlak.
  • jednu Ivetu a jednoho Palacha a budou nás milióny máme dvě možnosti,skočit pod vlak nebo do ohně
  • ostapkotab
    vsichni jsme iveta bartosova *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit