Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se stále škrtá, a to tak že jsem asi kvůli tomuto dostal za 40 let poctivé práce ne jako řadový pracovník dostal důchod 4.700.-Kč, nebyl jsem nemocný, dovolené nebral, dobře mi tak, platil jsem všechno , sociálku..... dával dary ze svého ....a nyní, zkus z toho vyžít chytrolíne.Děkuji.
    • Tak tomu nevěřím.Pokud si podnikal a neplatil daně ,pak ano,ale to je jiná kapitola.Třeba profese číšník byla takto zařízená 1700 př.na pásku a třeba 10-15 na ruku.Pak ano.
  • Zmatky ,které provázejí nařízení od nového roku o povinnostech nezaměstnaných nejsou moc pěknou vizitkou tohoto asi ne příliž povedeného ministra, ale možná nejen jeho. Hlavně, že si vyplatili pěkné peníze.
  • spoluzodpovědnost, za svojí sociální situaci--tak musí ukázat svým spoluobčanům, kteří se na něj skládají, že něco odvede zpět----- ano zajde i treba pesky na hrad a tam si to jedine rucne musi vyridit. bo po ceste bude muset i ten krumpac prodat!
  • trapny trapku-kaj ja tu sezenu robotu v tej mojej karvine? ja chu robit ale kaj? jsem na dne, ptrebuju peniadze, mam zase kradnut?
  • Mě na tom vadí především dehonestace všech lidí bez rozdílu. Jak může tvrdit, že člověk si musí dávky odpracovat? Po 35 letech práce jsem do systému dala tolik, že odmítám místo hledání zaměstnání někde pobíhat s koštětem. Ztráta zaměstnání a následné hledání jiného je natolik stresující, že jenom člověk jako Drábek může plácat takové nesmysly. Přitom na podporu má nárok pouze člověk, který byl určitou dobu zaměstnán, a to ještě jen po velmi krátkou dobu až po 3 měsících, i když nedostane odstupné.To, že v se v diskuzích stále řeší situace určitých typů lidí je věc úplně jiná a s tímto nesouvisící.
  • TOP09, včetně Drábka a celé koalice, jsou obyčejní lháři, kteří "pracují-lobbují" pro bohaté. Je zajímavé jak mnoha lidem nedocházi, že bohatí bohatnou a chudí chudnou. To je v Česku a ne v Africe. Bylo zveřejněno, že top manažeři si přišli za minulý rok na platech navíc o 41%!!! Vzpomeňte Fejka, nebo nebo rozdání milionových odměn na vnitru (zhruba si tak přišli na bonusech cca 100000 za měsíc k platu). Je to nejhorší poválečná vláda! Srovnejte to s tím co víte o snížení platů v celém státě o 10%, některé to postihlo i na 15%. Dobeš che sebrat školníkům atd. dalších 5%. Vládní koalice jsou jen lháři a patří je shodit z vlády. Lež je i to, že "kdo je v nouzi a chce peníze, bude pracovat"! To je lež jako hrom! Kde a jak rychle vytvoří pracovní místa Drábek pro nezaměstnané? Podnikatelům a ani státu se to nedaří roky! To by byl Drábek skutečně genius a měl by řídit světové hospodářství! Blbec je to. V USA(300 mil lidí) se podařilo 117000 pracovních příležitostí vytvořit, jak jich může udělat více Česko a TOP09 (10 mil lidí)? Vládní koalice je prohnilá a neumí nic kromě škrtů, které zvládne i žák základky, když se mu to dá jako domácí úkol! Lidé musí protestovat proti takovéto vládě a volit pouze takové, kteří zruší vše co dosud udělala koalice!!! Nebojte se protestovat!
    • Vážený,já se nebojím protestovat,ale sám to zvrátit nedokážu.Já se o politiku zajímám asi od 24 let,prošel jsem postupně funkce od spoda nahoru a ne opačně jak to předvádí tyto vlády.Objektivně musím říci,že tolik hlupáků,kolik se urodilo za 23 let to by se mohlo vyvážet.Jít k volbám a volit KSČM to je záruka,že tato pakáž půjde do háje.Dokud tady opět nebudou stát fabriky tak to tady bude za h.Ten krysí ksicht již neví co plácá.A jinak tady řádí cenzor až to není hezké.Tak ať tady nedávají diskuze,když je veřejný názor nezajímá.
  • Soudruzi komunisté hlásali, "kdo nepracuje, ať nejí", Drábku, ty dacane, ty a vláda nepracuje, Vy jen kradete, tak konečně s vámi na vlaková nádraží a skládat lopatami vagony s uhlím, hnojivem apod. A jak to bude s rómskou komunitou, budou dávky, invalidní důchody již od 15ti let?
  • Já jsem docela zvědavý jak to udělá s těmi momentálně mladými,kteří ukončili školy,jsou na podpoře,nebo se jen tak poflakují a někteří již léta nedělají?Jak je donutí pracovat až tady produktivní generace nebude,nebo snad budeme pro ně pracovat dokud nepadneme?Ten kdo se v mládí nenaučil pracovnímu režimu už nikdy pracovat nebude!.
    • Učit lenochy pracovat,to už uměli komunisté.S takovými si komunisté poradit uměli .Makat je učili ve vězení.Zda byl černý,nebo bílý,na tom nezáleželo.Já měl bílého kamaráda,který se za příživnctví dostal do vězení také.Měsíc po svatbě jeho těhotné ženě zjistili rakovinu.Na tu brzo zemřela a dítě potratila.Pokud člověk něco takového nezažije sám,tak je těžké někoho odsuzovat.
  • A jak že to pracuje pan Drábek a spol. ?
  • Drábek se tváří,jako by objevil Ameriku.To už tady za komunistů bylo.Ale lumpové,kteří se po komunistech dostali k moci všechno toto dokázali úspěšně zničit.Například cikáni,když se komunisté dostali k moci byli něco jako kočující zloději.Komunisté z nich dokázali udělat pracující lidi,platící daně.Lumpové,kteří se po komunistech dostali k moci,ve snaze po komunistch vše přeorat,udělali z cikánů ,většinově,lidské stádo povalující se na podpoře s rukou nataženou do státní pokladny.Proto na vše co se na toto povalování cikánů,místo zajištění jim práce,stát vynaložil,dát všem politickým bandám,které zde od údajné revoluce vládly k náhradě.Ani rasismus za komunistů takový nebyl.Jednak cikáni pracovali a v mnoha zaměstnáních nevěděl člověk kdy bude moci cikánovi říkat"pane kolego".
    • Kde vzít práci,když o ní vládní sebranka lidi připravila.Vy starší poučujte mladé ať jim tyto lži nežerou.Podívejte se jak to jde od 10 k 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit