Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Merkelová je už za zenitem. Merkelová je nejhorší kancléřkou poválečného Německa, skazila co mohla - krize eura, migrační krize, zelená energie... Naštestí protesty proti ní se rozšiřují a její moc slábne.
    http://www.epshark.cz/clanek/400/merkelova-ztraci-kontrolu-nemci-zahajili-velke-protesty-proti-migrantum-a-otevrenym-hranicim
    • Nauč se česky ruský trolle.
      Kdes vzal krizi Eura? A migranti v Německu žádnou krizi nezpůsobili.Tzv. migrační krize je blábol z Aeronetu, Mj. "skazila" je rusismus. Zkazila není totéž, co vaše ruské " skazáť " *11* měl bys ještě trochu studovat, nebo tě tvůj komisař pošle do gulagu. *1*
      • Rusismus to bude asi těžko, když je to slovensky a může to být leda tak slovakismus.
        skaziť sa → испортиться [isportiťsja]
        skaziť → извратить [izvrаtiť]
        skaziť (niečo) → повредить [povrediť]

        Podobně se mýlíte v případě "skazať", vizte: Skazky národa Slovanov, Nitrava, 2016.

        Mýlíte se i na závěr: neměl byste ještě studovat trochu, ale hodně.
    • ...zkazila...
  • Premiér Babiš slíbil v Ostravě nezaměstnaným horníkům, že jim postaví knihovnu a koncertní halu za 1,7 milardy korun, to bude slávy.
    Horníci jsou dozajista nadšením bez sebe.
    • Třeba požádá o 2 miliardy dotací z fondů EU.
      • Dobrý nápad a ještě by zbylo 300 mega na další Čapák.
  • Joo,co se nepodařilo velkýmu Ádovi,to udělali naši vlastizrádci ,zloději za něj po roce 1989 !!! Jsme pouhou kolonií plnou nevolníků a otroků-uvázaných na hypotékách a rozhodnutí pBruseru a čtvrté říše,vlastně eu !!! Tak Vašci,Staníci,topolové,Péťové co dřou jako kobyle.....a další,hezky jste ty ovčany a hovězí prodali !!! Ale padlo C.a K. a přežili jsme,padl ussr a byli jsme,budeme i rychle odejdem z pod knůty pBruseru a možná to bude i lépe než se celá eu poBruseruje......
    • A kdo jsou ti vlastizrádci a zloději? To jsou ti co schovali rudé knížky, převlékli kabáty a hlásají "demokracii". Kolonií nevolníků, přesněji ruskou gubernií jsme byli do r. 1989. A kam chceš odejít? Sbal si čemodan a kup si letenku směr Mockba. Ve východních stepích je místa dost, však nás tam chtěl Brežněv v r. 1968 přestěhovat.
      Co je to "knůta pBruseru"?
      "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit" říkal klasik už před jeden a půl stoletím. Jenomže my jsme ho měli a rozbili jsme si ho.
  • Naše ekonomická závislost na Německu by nebyla tak hrozná, kdyby bylo naším sousedem Německo demokratické. Ovšem německá demokracie byla třeba hitlerovská a nyní je merkelovská, tedy morálně prohnilá, adorující islamismus a prosazující pokrytectví v intencích merkelovské politické korektnosti. Proč nám sousední merkelovská diktatura chce stále vnucovat podvodné migrační kvóty a vnucovat další opatření směřující k likvidaci naší národní suverenity v rámci merkelovsko-eurohujerského příkaznického režimu ?
    • My tak o té demokracii můžeme mluvit. Zažili jsme taky "demokracii" hitlerovskou, kterou vzápětí vystřídala "demokracie" komunistická a po ní opět pozvolna "demokracie" převlečených (ÁNO) i nepřevlečených (KSČm) nebo fašistických (SPD) komunistů.
      • A jaké je propojení SPD na fašismus? Proč jen papouškujete vše, co vám napíší kavárenská média. To nemáte vlastní rozum? Nebo to přemýšlení bolí natolik, že je jednodušší pořád papouškovat?
        • Znám jedno JZD, kterému patří nakladatelství, ale o žádné kavárně jsem nikdy neslyšel.
          Tak tady neplácej blbiny z hradní šňupárny.
          • Montisan
            Cojakýsi blb slyšel či neslyšel je zcela irelevantní! Ovšem pojem "Kavárna" je opravdu jen krycí název pro v nejen našem národě dnes přítomnou vrstvu různých placených či i dobrovolných přisluhovačů globáljevrejských masonců, šiřitelů to ideologií zhoubného xenofilismu, genderismu a egalitarizmu ....
          • Jestli jste neslyšel o (K)kavárně, tak lžete nebo jste jeden za kavárníků osobně. *1*
            • alicia1
              V maticce Praze ma byt udajne pres 120 kavaren.
      • Hmm a teď to nějak něčím dolož?
  • Babiš zatím jen buzeruje a likviduje podnikatele, provádí podivné čistky na úřadech a astronomicky zadlužuje ČR. Sestavit vládu, ale nedokáže. Co ten člověk vlastně umí, kromě čerpání dotací?????? z kasy EU. Z té kasy, kterou se Merkelová snaží ze všech sil nějak naplnit.
    • Něco k tomu astronomickému zadlužování byste neměl?
      Zejména to, co uniklo ratingovým agenturám.

      A i jinak se mýlíte. ČR má s čerpáním dotací dlouhodobě problémy a пatrně ještě nikdy nevyčepala celý příslib. Babiš na to zkátka nestačí.
  • O čem článek pojednává? Dle titulku bych hodnotil, že jde o jakýsi konflikt ve volbě zda upřednostnit Merkelovou nebo Babiše, ale ve skutečnosti se jen dozvíme, že naše ekonomika je s Německem provázána více než s kýmkoliv jiným (to je ale objev) a nemáme se tedy snažit o zvýšení exportu (a tím pádem ještě větší podporu domácího průmyslu) směrem na východ.
    To, že je naše země nesoběstačná už i ve výrobě vepřového je známo stejně jako to, že jsme jen pouhou montovnou autosoučástek. Pak postačí malá ekonomická pseudokrize, sníží se prodej aut a ekonomika v Česku jde do háje. Pak tedy dle autora zavoláme paní Merkelové a ona nás podrží? Ale to se nejdříve musíme zbavit Babiše? Jaký je význam takového článku?
  • Čobol škodí již několik desetiletí a dneska slibuje hory doly aby se dostal k moci a zahladil svoje lumpárny a baba Merkel škodí vyhrožováním s diktátem a tím podrývá naši pozici v EU jak doma tak v zahraničí.Prostě je třeba sebevědomého státu ČR v rámci jak NATO tak Unie a nehledět na rady cizáků jako je třeba Okamůra.
    • denní blbost, co? Nikdy nezklameš.Sprostá lůza už se dere i k PC. A bývaly časy kdy jste vy všichni páchnoucí rytíři popelnic tahali kárku a čistili okolí odpadních nádob.
      • A proč to čteš? když tě ty názory vadí a proč to komentuješ? ,zatím ještě můžeme říkat názory .To vy přisluhovači čobola nepochopíte.Možná lepší rytířem u popelnic než řitílezcem do čobolácké podvodné prrdele ty faltýnku. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Cokoliv je lepší, než imigrant z velmi blízkého východu, kterému na nás záleží akorát, když může Českou republiku pořádně podojit,šmelit s dluhopisy a čerpat dotace, i za cenu trestního stíhání a zneužívání pravomoci.
    • Ano nerozumíte tomu to už jsme pochopili a teď nějaký argument?
      • ANO tomu nerozumí, to už jsme pochopili!!!!!! Argument = "bude líp"
        V base.
  • Ani jeden. Mamča Merkelová kope za zájmy skupin v Germánii, Babiš za svoje zájmy v Čechii. Jinak první jede ve vyjetých kolejích od Ády, ten druhý zase ve vyjetých kolejích našeho minulého režimu. Akorát fan klub ANO s tímhle nebude souhlasit.
    • Frau Merkel und Herr Babisch. No jo, ale vždyť si toho Babische zvolilo stádo p.tomců a "vyčuránků" co nacpali do smečky ÁNO v naději, že "bude líp", samozřejmě jim a na úkor jiných.
  • Článek je o tom, že jsme součástí ekonomiky Německa, ale titulek úspěšně (a účelně) evokuje k negativnímu, až nenávistnému názoru na uvedené politiky. A ti méně chytří se "úspěšně" chytili. Potvora Merkelová, satanáš Babiš, zločinecká EU, ale článek přitom hovoří jen o exportu. Úsměvné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit