Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Tak počítejte se mnou nejlevnější zpáteční jízda vlakem stojí 500 Kč kdyby do prahy přijelo jen 100 000 občanů(mnohdy i ze zahraničí zejména z Německa) a i kdyby nepřijali žádnou odměnu jen toto je 50 miliónů v nákladech a to mnozí(odhadem většina) přijeli klimatizovanými autobusy které jsou nejméně 2 x dražší(aktivisté přemlouvali občany a ti se tam museli také nějak dostat auty) a to nepočítám pronájem obřích obrazovek, záchodů, ochranky transparentů stavba pódia a další.Takže tady něco smrdí a to velmi když vám více než 100 miliónu rozdílu(dokonce se hovoří o 250 tisících občanech na Letné) neťukne do hlavy pane redaktore. , ale matematika je pro dnešní studenty sprosté slovo tak se ani nedivím.

  • Za ty demonstrace se Babiš Čechům pomstí,dá jim do párků peří,nebo na ně vymyslí zvláštní daň pro Agrofert,nebo něco takového,ale nechat to tak nemůže-ta havěť mu přece nesahá ani po kotníky,on je z vyvoleného národa ! určitě to vnímá jako osobní urážku.

    • Už sbírám víčka na záchranu AGROFERTU....

  • No, snad nám p.t. autor nechce vnucovat jako důkaz tzv. "transparentní účet." I studentík na obchodní akademii pochopí, jak se s tímto "dokladem" dá nakládat, aby skuteční donátoři nebyli nikde a nijak uvedení.

    Osobně mám podezření, že mnoho peněz pochází ze zlodějin kolem OKD, ale protože k tomu nemám žádné důkazy, v klidu držím pusu. Myslet si to ale smím.

    Ono stačí se jednoduše zeptat "komu to prospívá?"

    Že to neškodí Babišovi je už jasné, naopak to semkne jeho skalní příznivce a budou se po volbách potutelně usmívat, jak zase těm "přihlouplým nadutým pražákům" vypustili rybník. 

    • Bylo by dobré to podezření aspoň nastínit.

      Díky nejen já budeme mouřejší. 

  • No co, BUREŠ rozdá koblihy, MAN k tomu řekne nějaké "bonmoty" ze IV. cenové a stádo bude spokojené.

    • 😇

    • KIMCID

      Ano Občan tedy Ovčan vám to vysvětlí.Ale to je tak asi vše co s tím udělá.Protože je totálně bezmocný a na víc nemá.

      • Stejně je zajímavé Občane, že když je to tak jednoduché, že to nezkusí i Demoblok? 

        A tak lační po té moci!!! Chytrý chyby neopakuje a hlupák se nepoučí.....

  • Je skoro jedno, kdo to platí, stejně se to nikdy nedozvíme po pravdě.

    Že ale umí dělat sešlosti se musí nechat. 

    Kdyby to bylo kromě nenávisti k něčemu pozitivnímu, moc bych jim zatleskal. 

    Demonstrace proti někomu nejsou k ničemu, ale za něco - dobrý. 😂

  • Na aeronetu jsem četl, že to platí putin. Českou republiku jen tak nepřenechá Slovákovi. 😍

  • Kdo to platí? Kalousek připravuje si novou politickou stranu a Fijala s tím troubou od Pirátů mu v tom pomáhají.

    • To také vymyslel PIR team Babiše  v čele s Prchalem?

  • Oni jsou jen takoví spontální demonstranti.Kalousci a Pospíšilové sedí pěkně za bukem.Čekají jak se to vystříbří. A když - tak vylezou a spustí to svoje "my jsme to říkali". Jenže hoši ono to už nezabere. Banda pouličních štváčů a pokřikovačů se bude ještě muset mockrát sejít. A hulákat hlasitěji. Zatím jsou jen komedianti pro obveselení zbytku národa.Krásná je jejich bezmoc.
  • ferda.borek

    Kdo si myslí, že ty demonstrace jsou dílem demokraticky uvědomělého studenta humanitních pavěd Mináře a několika dalších studentíků je velmi naivní. A nějaký transparentní účet? To má obskurní organizaci Milion chvilek jen dodat punc legálnosti. V pozadí budou lítat jiné prachy o jakých se vám ani nesnilo z černých fondů stran dementbloku a na ně napojených politických neziskovek. Jinak nelze si nevšimnout, že demonstrace Milion chvilek pro nenávist nabraly na síle a jsou častější od doby kdy se na scéně objevilo jméno Benešová. Někdo v pozadí (patrně politici mafiánských stran dementbloku) se ji bojí jako čert kříže. Justice je totiž obsazena jejich loajálními kádry, které brání jakémukoliv dotažení do konce miliardových zlodějin a korupčních afér z minulosti. Nedávno třeba ty justiční kádry zase elegantně zametly znovuotevřenou kauzu megazlodějiny OKD. Benešová je z minulosti známá, že má pro strach uděláno, jedná padni komu padni a nedá se zkorumpovat. Mafiánští politici z dementbloku, ale i takoví jako Sobotka, Urban atd. (namočeni do kauzy OKD) musí mít přímo hrůzu už jen z pomyšlení, že by Benešová jim v justici ty dosazené pojistky netrestatelnosti vyměnila za nové lidi, kteří by neměli motivaci zametat jejich zlodějské kauzy pod koberec. O Babiše při té demonstraci už ani nešlo, ten i s Čapím hnízdem je už podružný, ale tady se hraje o budoucnost zkorumpovaných a zlodějských politických mafiánů minulých let. 

    • vanhorne

      "Kdo si myslí, že ty demonstrace jsou dílem"

      Ja si myslim, ze je to dilem lidi kteri nemeli a nemaji chut pozirat Vodnanske kuratka a zakusovat koblihou. Asi chudaci nevi o jake pochoutky se okradaji. Muze to byt take celosvetove spiknuti na ktere si tak rad stezuje soudruh Bures. Ke stastnym millionum ja chci se pripojit, rychle mi dejte koblihu, bez ni uz nikdy nechci byt! Muze se zpivat na napev 'Isiel Macek do Malacek'. Priste to tem demonstrantum, my hosi co spolu papame koblihy zazpivame na Letne.

      • KIMCID

        Mají chodit k volbám a respektovat jejich výsledky

  • Je to paraela se Slovenskem,kde stačila kriminální vražda dvou mladých lidí,aby spustila velké manifestace.Dávat tyto vraždy na triko tehdejší vládě je nenormální a tristní .V Česku se také nemanifestuje za lepší platy,či důchody,ale jenom proto,aby vláda nevládla.Důvody zcela nepochopitelné,nechceme dotace z EU,Agrofert je třeba zničit,dosaďme do vlády zřejmě opět zloděje.A ekonomika státu?Ta půjde na vedlejší kolej,důležitější jsou ideje a dojemné řeči o marxistických ideálech.Asi ta dnešní mládež potřebuje to zažít,aby věděla o co jde.

    • vanhorne

      "dojemné řeči"

      Dojemne blaboly a knourani, sliby a vlhke sny v tom je Bures macher. 

      • KIMCID

        Zato Fiala a Bartoš jsou zárukou přeměny vody ve víno 😂😊

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit