Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferda.borek

    Kdo si myslí, že ty demonstrace jsou dílem demokraticky uvědomělého studenta humanitních pavěd Mináře a několika dalších studentíků je velmi naivní. A nějaký transparentní účet? To má obskurní organizaci Milion chvilek jen dodat punc legálnosti. V pozadí budou lítat jiné prachy o jakých se vám ani nesnilo z černých fondů stran dementbloku a na ně napojených politických neziskovek. Jinak nelze si nevšimnout, že demonstrace Milion chvilek pro nenávist nabraly na síle a jsou častější od doby kdy se na scéně objevilo jméno Benešová. Někdo v pozadí (patrně politici mafiánských stran dementbloku) se ji bojí jako čert kříže. Justice je totiž obsazena jejich loajálními kádry, které brání jakémukoliv dotažení do konce miliardových zlodějin a korupčních afér z minulosti. Nedávno třeba ty justiční kádry zase elegantně zametly znovuotevřenou kauzu megazlodějiny OKD. Benešová je z minulosti známá, že má pro strach uděláno, jedná padni komu padni a nedá se zkorumpovat. Mafiánští politici z dementbloku, ale i takoví jako Sobotka, Urban atd. (namočeni do kauzy OKD) musí mít přímo hrůzu už jen z pomyšlení, že by Benešová jim v justici ty dosazené pojistky netrestatelnosti vyměnila za nové lidi, kteří by neměli motivaci zametat jejich zlodějské kauzy pod koberec. O Babiše při té demonstraci už ani nešlo, ten i s Čapím hnízdem je už podružný, ale tady se hraje o budoucnost zkorumpovaných a zlodějských politických mafiánů minulých let. 

    • vanhorne

      "Kdo si myslí, že ty demonstrace jsou dílem"

      Ja si myslim, ze je to dilem lidi kteri nemeli a nemaji chut pozirat Vodnanske kuratka a zakusovat koblihou. Asi chudaci nevi o jake pochoutky se okradaji. Muze to byt take celosvetove spiknuti na ktere si tak rad stezuje soudruh Bures. Ke stastnym millionum ja chci se pripojit, rychle mi dejte koblihu, bez ni uz nikdy nechci byt! Muze se zpivat na napev 'Isiel Macek do Malacek'. Priste to tem demonstrantum, my hosi co spolu papame koblihy zazpivame na Letne.

      • KIMCID

        Mají chodit k volbám a respektovat jejich výsledky

  • politici ods, topstan,kdu, zel na demonstraci extremistů aktivistů ,klidně at chodí každý den až do voleb , hlavně at vláda funguje , dál babišova vláda zatím nejméně korupční vládou, a ty zlodějiny havloidním mafiánům ods,topstan,kdu,piráti chybí důvod proč lidi zvolili babiše je ,že havloidní zloději ods ,topstan,kdu,zel, čssd  kradli ve stamiliardách a kryje je dodnes justiční mafie ...........Rozkradli zemi podle plánu, dodala jsem důkazy," tvrdí Jana Lorencová  LTO tunel přes 100 mld http://atanova-zasuvka.blog.cz/1208/rozkradli-zemi-podle-planu-dodala-jsem-dukazy-tvrdi-jana-lorencova

    Privatizace vodárenství byl tunel  kapitalistických zločinců akt národohospodářské stupidity

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/byznys/privatizace-vodarenstvi-byl-akt-narodohospodarske-stupidity/

    TRILOGIE SOLÁRNÍ BARONI OD ALENY VITÁSKOVÉ ANEB NEPĚKNÉ VĚCI O SOLÁRNÍM BUSINESSU V ČESKÉ KOTLINĚ https://www.citarny.cz/index.php/knihy-lide/vzdelavani-a-souvislosti/souvislosti/trilogie-solarni-baroni-od-aleny-vitaskove

  • Nejsem apriori příznivcem právě probíhajících demonstrací (díky aroganci "postižených" se asi nic v této chvíli nezmění) - ale i při plném respektování výsledků voleb patří k demokracii právo vyjádřit svou nespokojenost s morálním hnojem, který kolem nás je. A jestli někdo chce přispět na provozní zajištění takových protestů, má na to právo... A to plně a bez výhrad respektuji.

    • tak ono je to, apriori, každému šumák
  • mun.go

    Dovedu si představit smysluplnější využití peněz a času, než přispívat Milionu chvilek.

    Mimochodem název protiúčtu vůbec nic nevypovídá o pozadí dárce - účet si může zřídit kdokoliv.

  • Bakalův Trautenberkův majdan,dotace na rybníky, tunel OKD becherovky, a neziskovka aktivisti extremisti nic moc mistři z ods, topstan,kdu ukradli dotace za 14 mld krádeže dotací za 14 miliard mafiánskými kmotry ODS Jde o stovky projektů,

    V kauze ROP Severozápad je stíhaný také ústecký exhejtman ODS Šulc

    6. dubna 2019  

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rop-severozapad-zmanipulovane-evropske-dotace-obvineni.A190404_123411_domaci_cern

    Neexistující záruky a kurzy aneb podváděli i podnikatelé

    Podle dřívějších informací MF DNES stáli na pomyslném vrcholu „dotační pyramidy“ obvinění podnikatelé Daniel Ježek a Alexandr Novák. Údajně úkolovali hodnotitele projektů, který smí projít a dostat peníze, a který ne.

     

  • Dojemné! A přes to všechno to pan ministerský předseda ustojí. Protože je mu vše odpuštěno. Protože za vlastí peníze šel tehdy do voleb. Za vlastní peníze zvítězil a vyštipal zavedené sněmovní povaleče a gaunery. Těm je to aktuálně moc líto. Socani byli největší antibabišovci  ve sněmovně. Bojovníci. A poroučejí se. Nafurt.
    • Víte, vážený nicku Rodrigu. 

      Také jsem podlehl tomu vlastnímu dojmu, že když jde do politiky pohádkově bohatý člověk, že je to záruka toho, že nedostane zálusk na naše společné peníze. Že mu majetek státu a země bude svatý, prostě proto, že krást nemá zapotřebí. 

      Jenže pohádkově bohatí chtějí být ještě pohádkověji bohatší.

      Zatím mu nikdo nic pravomocně neprokázal, ale příště budu ve svých úvahách opatrnější. ne všechno je nakonec takové, jak se v první chvíli jeví. 

      To nic nemění na tom, že v naší vlasti je takových jako on možná stovky, ale o těch se v zájmu adorace tzv. tržní ekonomiky mlčí. 

      • vanhorne

        "Jenže pohádkově bohatí"

        Jsou zbohatlici,upstarts, proto takove chovani.

      • Vážený Jindřichu. Peníze o kterých je řeč byly k dispozici všem co si požádali. Klidně do PL, Maďarska, Rakouska. Jen tak si tam k dispozici ležely. Vzal si je pan ministerský předseda, protože potřeboval. Nebyly to naše zdejší penízky.Bily cizí.Tak tady demagogicky nepřekrucujte.Ostatně kdyby na to přišlo, on je prostě do systému vrátí. Zatím není důvod.
        • vanhorne

          "on je prostě do systému vrátí."

          Kristus se udajne vraci asi od 300 AD a porad ho neni videt. Uz vidim Burese jak na chrbtu vlece krosnu plnu peniazi, v ruce kufirek s uroky a sype do erarni pokladny. Spise se vrati pohadka mladi. 

        • Nerad bych něco demagogicky překrucoval. Jen jsem se kdysi něco naivně domníval.

          To je můj problém, ne pana Babiše. On už se nějak zařídí - o tom nepochybuji. 

  • Jen by mě zajímalo, kde jsou příznivci a voliči pana Babiše?

    Oni neumí zaplnit Václavské náměstí, aby vyjádřili podporu svému favoritovi?

    Nebo to neumí pan Babiš svolat?

    V tomhle prohrává na celé čáře se svými odpůrci.

    Můžeme si o nich myslet, co je libo, ale jdou a podporují své myšlenky. 

    • KIMCID

      Příznivci Babiše do ulic nemusí. Dají mu to ve volbách. Zatím si užívají sluníčka,koupání,piva,zmrzliny a o úžeh z Václaváku nestojí.

      • vanhorne

        "Příznivci Babiše do ulic nemusí"

        Maji strach, zbabely kapitan, zbabela posadka.

        • KIMCID

          Ne je jim to békáni k smíchu Ale u vody si o tom rádi přečtou zprávy. 😁

      •  On ma koblihar, krome tebe, nejake priznivce... ?  :-)

        • KIMCID

          33%

  • KIMCID

    Tak jste si zabékali a bylo vám to k ounu :D

  • Oni jsou jen takoví spontální demonstranti.Kalousci a Pospíšilové sedí pěkně za bukem.Čekají jak se to vystříbří. A když - tak vylezou a spustí to svoje "my jsme to říkali". Jenže hoši ono to už nezabere. Banda pouličních štváčů a pokřikovačů se bude ještě muset mockrát sejít. A hulákat hlasitěji. Zatím jsou jen komedianti pro obveselení zbytku národa.Krásná je jejich bezmoc.
  • a je to jasné Jiří Ovčáček a Mikuláš Minář   KDO STOJÍ  A MLUVÍ NA DEMONSTRACÍCH NEZISKOVKY ? čas 16: 50 politici ze šesti politických stran mluvili na demonstraci neziskovky milion chvilek nenávisti ...a máme jasno kdo to pořádá, kdo za tím stojí, a jsou zloději stamiliard kč 

    havloidní mafie ods, topstan,kDuzel TO JSOU ZLODĚJI  stamiliard ,stovky zlodějin těchto mafiánů kryje justiční mafie 

    https://www.youtube.com/watch?v=buv8sYBDxTI

    babiš nic moc ...........nicméně bakalovi  mafiáni ods,topstankdu,zel ...ti byli stonásobně horší , takže extremistům nepošlu nic, havloidní umělecká netáhla žijící z dotací 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit