Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co, BUREŠ rozdá koblihy, MAN k tomu řekne nějaké "bonmoty" ze IV. cenové a stádo bude spokojené.

• 😇

• KIMCID

Ano Občan tedy Ovčan vám to vysvětlí.Ale to je tak asi vše co s tím udělá.Protože je totálně bezmocný a na víc nemá.

• Stejně je zajímavé Občane, že když je to tak jednoduché, že to nezkusí i Demoblok? 

A tak lační po té moci!!! Chytrý chyby neopakuje a hlupák se nepoučí.....

• Je to paraela se Slovenskem,kde stačila kriminální vražda dvou mladých lidí,aby spustila velké manifestace.Dávat tyto vraždy na triko tehdejší vládě je nenormální a tristní .V Česku se také nemanifestuje za lepší platy,či důchody,ale jenom proto,aby vláda nevládla.Důvody zcela nepochopitelné,nechceme dotace z EU,Agrofert je třeba zničit,dosaďme do vlády zřejmě opět zloděje.A ekonomika státu?Ta půjde na vedlejší kolej,důležitější jsou ideje a dojemné řeči o marxistických ideálech.Asi ta dnešní mládež potřebuje to zažít,aby věděla o co jde.

• Je to paraela se Slovenskem,kde stačila kriminální vražda dvou mladých lidí,aby spustila velké manifestace.Dávat tyto vraždy na triko tehdejší vládě je nenormální a tristní .V Česku se také nemanifestuje za lepší platy,či důchody,ale jenom proto,aby vláda nevládla.Důvody zcela nepochopitelné,nechceme dotace z EU,Agrofert je třeba zničit,dosaďme do vlády zřejmě opět zloděje.A ekonomika státu?Ta půjde na vedlejší kolej,důležitější jsou ideje a dojemné řeči o marxistických ideálech.Asi ta dnešní mládež potřebuje to zažít,aby věděla o co jde.

• vanhorne

"dojemné řeči"

Dojemne blaboly a knourani, sliby a vlhke sny v tom je Bures macher. 

• KIMCID

Zato Fiala a Bartoš jsou zárukou přeměny vody ve víno 😂😊

• No, snad nám p.t. autor nechce vnucovat jako důkaz tzv. "transparentní účet." I studentík na obchodní akademii pochopí, jak se s tímto "dokladem" dá nakládat, aby skuteční donátoři nebyli nikde a nijak uvedení.

Osobně mám podezření, že mnoho peněz pochází ze zlodějin kolem OKD, ale protože k tomu nemám žádné důkazy, v klidu držím pusu. Myslet si to ale smím.

Ono stačí se jednoduše zeptat "komu to prospívá?"

Že to neškodí Babišovi je už jasné, naopak to semkne jeho skalní příznivce a budou se po volbách potutelně usmívat, jak zase těm "přihlouplým nadutým pražákům" vypustili rybník. 

• Bylo by dobré to podezření aspoň nastínit.

Díky nejen já budeme mouřejší. 

• Kdo to platí? Kalousek připravuje si novou politickou stranu a Fijala s tím troubou od Pirátů mu v tom pomáhají.

• To také vymyslel PIR team Babiše  v čele s Prchalem?

• Nalimst

No 120tis lidí vypadá hodně, ale nejsou to ani všichni voliči TOP09, která jen tak tak prolezla do parlamentu. Pokud jde o mě, před ani po revoluci jsem ještě nebyl s žádnou vládou spokojený a i když Babiše nevolím, tak ho nepovažuji za největšího gaunera, který byl či je v politice a lidi, kteří proti němu vystupují nesnáším ještě víc, včetně aktivisty Mináře a ty hnusný modrý vlajky co s nimi mávají bych rád viděl hořet:)... nemůžu si pomoct, nesnáším všechny ty arogantní namyšlené panáky, co se živí jen věčným blábolením v parlamentu i na demonstracích... Kdybych měl chodit demonstrovat proti každému, koho nemám rád, tak bych nedělal nic jiného:)

Každopádně ale chci demonstrantům poděkovat - když se jim podaří oslabit či zlikvidovat Babiše, posílí SPD a snad konečně se pohneme směrem pryč od té modré totalitní hydry - v jedné totalitě jsem vyrostl a s.re mě, že v další už zase žiju. Babiš přisátý na eurodotacích nepřipustí odchod z EU, ale bez něj ANO oslabí a lidé co Babiše volí v drtivé většině nepůjdou volit "tradiční" "demokratické":):) strany a podpora SPD poroste... Držím palce demonstrantům, aby zaplnili Letnou a Babiše sestřelili - už se těším na předčasné volby.... Díky lidičky z celé ČR... Jo a až zaplníte tu Letnou, tak s tím bordelem na pár měsíců vysmahněte třeba do Pardubic na letiště - stejně tam nic nelétá nebo do jiného klacíkova a přestaňte prudit v Praze - člověk nemůže ani na kafe. Ale jinak vám opravdu fandím... kopete i za mě a mojí oblíbenou politickou stranu - dík...

• vanhorne

"člověk nemůže ani na kafe"

Kdyz nemuzes na kafe zajdi si na latrinu, na tu te snad demonstranti pusti.

• KIMCID

Snad to ti důchodci přežijí v tom vedru v klidu a netrefí je.No a stánkařům přeji dobrý obrat.

• Proto jim bureš zlevnil jízdenky, aby tam mohli přijet. Sám ty demonstrace platí i když vlastně z našich daní 😍

• No stánkaři jsou nejčastějšími přispěvateli. Mají z toho dobrý kšeft. Nejsou jediní. 

• Aha, to je fakt brilantní závěr. Takže po skončení demonstrace chodí pan Minář s kasičkou a vybírá výpalné z té tržby, která nad obvyklý, denní průměr ? Nebo jak ?
        • Kam se na Mináře hrabou nějací trhovci a nějaké výpalné. Ten slouží za jiné peníze. 

• Je skoro jedno, kdo to platí, stejně se to nikdy nedozvíme po pravdě.

Že ale umí dělat sešlosti se musí nechat. 

Kdyby to bylo kromě nenávisti k něčemu pozitivnímu, moc bych jim zatleskal. 

Demonstrace proti někomu nejsou k ničemu, ale za něco - dobrý. 😂

• vanhorne

Je dobre, ze ty demonstrace jsou tak klidne a jen tak pomalounku polehounku nabyvaji na sile. Kdysi davno Johny Cash zpival, 'How high's the water, mama'? Jak vysoko je ta voda Mařko, uz se ti leje do pantoflicku? Jak se ta chuderka stara i soudruh Bašta kdo to plati, co jim je po tom. At se staraji kdo zaplati Buresovy dotacni podrazy, ten prohnany estebak urcite platit nebude, necha to zaplatit i ty nestastniky, kteri se nenechali opit smradlavou koblihou. . 

• Na aeronetu jsem četl, že to platí putin. Českou republiku jen tak nepřenechá Slovákovi. 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit